Přítelkyně je v sexu top, často, ráda na všechny způsoby, dělá se bez problémů. Jsme spolu poměrně dlouho i tak jsem navrhl, že uděláme kundí maping s tím, že to bude zajímavé. Začali jsme prsty a hodnocení bylo 1-10, všechny dírky, různé hloubky, směr, olejíček a tak. A teď k tomu lízání, zkoušel jsem , špičkou, dovnitř v ploše, podél, příčně no všemožné způsoby a rychlost, tlak. A co mi překvapilo, že mé některé léty vypracované fígle nebyli v popředí. Chtěl bych podotknout, že se mi u toho udělá vždycky. Možná lížeme blbě a myslíme si opak, každá to má jinak, ale je to těžké si to přiznat.
To jsi napsal pěkně. Ono co si budeme .... Sama za sebe musím říct, že nikdy jsem dotyčnému neřekla, že to stalo za how.... Ale v podstatě jsem sehrála divadýlko... Takže jsem snad nikomu nepošramotila sebevědomí. A že jsem párkrát měla nutkání říct tvl, vys... na to, přestaň. No a nad sebevědomou hláškou, nikdy si žádná nestěžovala, se musím jen pousmát.... :)
Nejvíc. To mam nejradši 🥵
Když chlap ví jak držet rytmus a slízne obě dvě dírky a tak si myslím že poteče řeka 😛😋
ja bych si nechal rad poradit
hm hezky pekne to uz nedavam
Nejsi jediná na světě
Naštěstí nejsem, ony to některé mít rady třeba budou
v poradku okey nic no
Sice nejsem holka, a miluji lízat Holku💋🤩😈 vždy dlouze až do výstřiku a do rozklepaní stehen😇 kezby tady byli nějaké slečny které by chtěli lízat o mladého potetované muže.🫤💸🍀 ale nejsou. Hezky dne všem.☺️
Tak proč ne, když se sejdou dva normální lidi slušný zdravý. A chtějí si oba užít. A hlavně od toho tady ta stránka je.🤷♂️
Jarda už tu víc než 3 měsíce nebyl, ale ostatním to prozradím. Orálu trošku v rámci předehry, pak dávám přednost ztopořenému.
Jo to je opravdu nejlepší 👍
Lízání je pro mě ta nejkrásnější a nejlepší věc ❤️❤️

Holky máte rádi lízání ?
pro holky aby napsali co mají nej