S manželkou mrdáme na veřejnosti v létě často. Právě proto, aby mohl kolemjedoucí zahlédnout. Sex v kabinkách je naše hobby. Zatím žádná negativní reakce nebyla. Ale honit na veřejnosti my přijde dost nevhodné.
No na veřejnosti 🤣🤣🤣 V létě v jednom kempu na Vltavě po trochu alkoholu jsme si to z mladou rozdali ve stanu 🤣 Ráno jsme byli za celebrity 🤣🤣🤣
Nahoře se ptáš,co vzrušujícího jste zažili a zde píšeš,že tě zajímá,kdo to zkusil a zůstal v anonymitě (tudíž nic než ten sex ve dvou nezažil).Asi by to chtělo upřesnit,co tě vlastně zajímá.My jsme toho na různých místech zkusili už hodně,někdy nás viděli,jindy ne a několikrát se dokonce i někdo přidal.
Měl jsem na mysli vzrušení, nahocení, nemravnosti... s přítelkyní, nebo na rande. To vše přitom, že hrozí nachytání. Čekal jsem například kde všude (na veřejnosti) to čtenáři zkoušeli a kde je to nejvíce vzrušovalo. Nadhodil jsem obecné téma, nic konkrétního jsem na mysli neměl.

Zkušenosti z veřejnosti
Ahoj amatéři,
co nejvíce vzrušujícího jste na veřejnosti zažili? Máte s erotikou na veřejnosti hodně zkušeností?
Osobně jsem nic moc takového nezažil a neskutečně mě vzrušuje představa toho, že můžete být nachytáni.