Si tam davaju take fota tak samozrejme ze dostanu taku odpoved.Som si dost isty ze ich to vzrusuje rovnako ako ich muzov.
S tím si dovolím nesouhlasit...To že si sem dá žena intimnější fota mě přeci neopravnuje chovat se k ní jak hovado?Nehledě k tomu,že spousta žen tu má opravdu krásné fotky na urovni uměleckých aktu a chtějí se líbit(komenty pod nimi).Kus exhibicionismu je skryt v každém z nás,takže v tom nevidím nic špatného....Když však někdo osloví ženu jako výše uvedený "inzerát" nicku Modafen,tak se nemužeme divit že nás všechny zaškatulkují jen jako nadržené debily s I.Q pokojové teploty.
Hledá se kurva na psaní !!!
Někdo na šukání ?? Chci si zašukat. Pořádně ti projet kundu, strčit ti palec do análu a kroutit s ním. Poflusat ti obličej, sfackvat tě, olízat kozy a pokousat bradavky. Budeš moje děvka. Nakonec tě pochčiju, nechám tě ležet na podlaze a všechno si to natočím na telefon a budu u toho honit.
Někdo na šukání ?? Chci si zašukat. Pořádně ti projet kundu, strčit ti palec do análu a kroutit s ním. Poflusat ti obličej, sfackvat tě, olízat kozy a pokousat bradavky. Budeš moje děvka. Nakonec tě pochčiju, nechám tě ležet na podlaze a všechno si to natočím na telefon a budu u toho honit.
Á jéje....Magora Modafena si nikdo nevšímá,tak se musí připomenout.
Tak jako žena musím reagovat, když už se přihlásím na takovéto stránky, kde to není o ničem jiném než o sexu,tak nemůžu očekávat, že se zde budou chlapi vyjadřovat jako v klášterní škole a není nic jednoduššího na věci, které přesahují únosnou mez (která je samozřejmě u každého člověka jinde ) tyto zprávy ignorovat.
Tak vyjadřování,jak v klášterní škole zde nikdo neočekává,ale i na těchto stránkách si rozumný uživatel ponechá určitou úroveň.Mimochodem to o té klášterní škole jsme zde již v minulosti slyšeli,že by jeden zrušený nick?
V podstate s tebou suhlasim ale aj nie.Skusme to v opacnom garde ze muz si da inzerat a zenske prekonaju hanblivost a zacnu vypisovat ake su nadrzane s nasho vtaka ako by ho fajcili,nechahli si ho jazdit v kunde a ine v uvodzovkach prasacinky, myslim si ze muzom by sa to pacilo a neprotestovali by.Tak nechapem preco zenske robia s toho vedu a ignoruju to.Tento web je o erotike a sexe neni na tom nic zvratene a zle, takze ja osobne v tom nevidim nic zle a ak sa chcu hrat na panenky marie a ine svetice tak na to su ine stranky.Tu nejde len o sex ale aj o odreagovanie a prave tieto eroticke slova ci vety su fajn,A zenske by mali byt radi ze sa diskutuje priamo a bez zbytocnych omacok.Aj ked chapem ze sa im to nemusi pacit ale potom staci na to upozornit , my predsa nie sme jasnovidci aby sme mohli vediet ze na erotickom vebe je zakazane sa bavit o sexe.
Díky prostoduchosti některých "pisatelů" se mnohdy stydím za to,že jsem chlap!!
Souhlas,ale například takový nick melby Ti vysvětlí,že na zdejším vebu je to normální a máš se nad to povznést.
Tak bych spíše řekl,že normální nebude Melby...?I když jsme na erot. serveru,tak lze komunikovat "slušně-neslušně" a teprve když mě žena vybídne soukromě i k tvrdším výrazum,tak proč ne?..Ale urážet už v oslovení mi přijde primitivní...
Tak pod toto se mohu jen podepsat....Ženskou dostanete spíše vtipností a nadhledem,než nějakým "Nechceš si zašukat"?Klidně mi věřte,že když žena bude chtít sex,tak si vyjde někam na zábavu a vybere si sama podle svého gusta a sympatií.

CHLAPI PROSÍM !!!!!!!!
!!! !!!!