Me tady stve mnoho (ne)funkcionalit, vcetne toho, ze nejsou nikde jasne popsané . Proc neni v paticce odkaz na Help? Konkretne mi nejsou jasne nektere symboly u osob. Intuaitivne se clovek domysli, ze zelena tecka znamená , ze dotycny je on-line, ale kde je to jasne strucne napsano?
Další vada filtrovani v inzeratech: bud cela zeme, nebo jeden kraj. Ale treba Praha&stredocesky kraj v podstatě jedno jsou. Podobne kdyz nekdo zije u hranice krajů, bude chtít hledat současně ve 2-3 krajich, ale ne z druhe strany relubliky.
Nastaveni preferenci v profilu system nerespektuje. Mam nastaveno "obsah jen cesky nebo slovensky ", tak proč se mi do toho michaji videa z holanska, nemecka, balkanu, dokonce jednou az z Murmanska ?!
Další vada filtrovani v inzeratech: bud cela zeme, nebo jeden kraj. Ale treba Praha&stredocesky kraj v podstatě jedno jsou. Podobne kdyz nekdo zije u hranice krajů, bude chtít hledat současně ve 2-3 krajich, ale ne z druhe strany relubliky.
Nastaveni preferenci v profilu system nerespektuje. Mam nastaveno "obsah jen cesky nebo slovensky ", tak proč se mi do toho michaji videa z holanska, nemecka, balkanu, dokonce jednou az z Murmanska ?!
Koukam clovek napise pravdu a komentář je odstraněn. Nu coz, prachy tvoří charakter.💪
Questo post è stato eliminato.
Jakmile zadam jmeno a heslo. Profil je na serveru.
Když nerozumíš IT tak neraď.
Naprosto jednoduché nenajdu cookies , zobrazim dotaz jaký obsah, buď to člověk vyplni nebo zavře přes křížek a jde se přihlásit - jenže teď tě to otravuje i po přihlášení, dokud to nevyplníš. Logické by bylo, že pokud to není vybrané, ale uživatel se přihlásil, tak načtu preference z profilu a dál se jak blbec neptàm. (edited)
Když nerozumíš IT tak neraď.
Naprosto jednoduché nenajdu cookies , zobrazim dotaz jaký obsah, buď to člověk vyplni nebo zavře přes křížek a jde se přihlásit - jenže teď tě to otravuje i po přihlášení, dokud to nevyplníš. Logické by bylo, že pokud to není vybrané, ale uživatel se přihlásil, tak načtu preference z profilu a dál se jak blbec neptàm. (edited)

Co takhle použitelné funce?
Mám dotaz, je možné mezi ty tuny zbytečných nových fičur dát pár použitelných?
Třeba hledání lidí - možnost výsledky třídit dle posledního přihlášeni? Nebo nezobrazit lidi, kteří se nepřihlásili více než…
Když zadám dvě sexuální záliby, aby to vypsalo lidi s oběma a ne “nebo”
Aby si každý normální člověk, který maže cookies nemusel při každém novém otevření stránek vybírat jaký obsah chce vidět (muž, žena, pár), ale po přihlášeni to přestalo vyskakovat a načetlo se to z preferencí profilu?
A aby se z preferencí profilu načetlo i hledání zobrazit výsledky “včetně trans/bez trans”
To je furt zvědavost na osobní data, ale, pokud člověk ty data vyplní to mělo hodnotu a web je reflektoval, to ne.