Je tu někdo z te trojice dnešní? 😀
Ahoj nejaký par dnes do sauny do Holic ?
Ahoj někdo dnes večer welness Holice ?😀
Jojo, taky se mě to tady běžně stává......potřebují dát palec dolů komukoli a za cokoli... já jim říkám "dolnopalcaři"......
Ahoj, par co jezdil tropicanu/holice/babylon ve stejny dny a cas tu je? Ona mladá blondyna, on starší
Jako že jste potkali někoho a nevíte, že jste ho potkali...???? Tak s tím by jste si měli někam zajít.....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj, já byl dnes odpoledne a byl to velmi příjemný relax, málo lidí, volné sauny, ideální odpočinek.
Ahoj, rád bych se zeptal, zda ze včerejšího večer (kolem 18:30) tady není někdo ze dvou párů, kteří seděli společně ve čtyřech v bylinkách na jedné lavici a nevadilo jim si dělat předemnou hezky a následně šli do amorky. Rád bych se na něco zeptal. Předem Moc díky :)
Co by jsi chtěl vědět?
protože bylo vidět že tam jsou ty dva páry společně a že tam jsou spolu takto domluvený, ale samozřejmě jsem si pak vyčítal, že jsem se nezeptal
Chci zkusit saunovy raj holice a lakalo by me , kdyby se na me někde koukal , jak si hraji s kundickou. Ale mohu pouze ráno
ahoj já jsem z holic ozvi se a třeba něco pěkného myslíme jestli chceš zatím se měj :)
Klidne se rad budu koukat...pripadne kohu dlouze vylizat kundičku... Pavel/pce
Na kdy pak se domluvíme?
Není zde pár který byl dnes 21.2. v Saunovém ráji? Pán vysoký a hubený,ona černovlasá na krátko a krásná větší prsa. Lehce si hráli v párách a seděli na drinku u vchodu do pokojíčku.Kolem 16-19 hod.
(edited)
Nějaký pár co se bude ukazovat v sobotu do Saunového ráje v Holicích?
Jj stává. Někdo to prostě zkouší.
Ahoj, nechystá se dnes kolem poledne nějaký pár nebo žena do Holic?
Ahoj, někdo nějaký hezký erotický zážitek ze Saunového ráje v Holicích? Je zde nějak mrtvo🤔
Ahoj, příjde mi, že to je možné pouze dopoledne, kdy tam není tolik narváno aspoň z mých posledních zkušeností tam. Večer tak je docela dost mladých párů, ale jak se zde píše pak tam v tuto večerní hodinu chodí lidi co už jen vlezou do dveří tak víš že jdou jen očumovat. Dopoledne mě příjde, že tam chodí normálnější lidi, kteří se nebojí někde něco podniknout
Ahoj ja 30 let nezkuseny, miluju nahotu a take pohled na nahatou zenu nebo par. Najdu tedy nejaky par, ktery by se nechal okukovat v saune? Par ktery by si prede mnou treba uzil trochu a ja se nahaty koukal?moc rad bych si sahl na prsa zeny pred zrakem jejiho muze,zazit trochu erotiky a nahoty
Questo post è stato eliminato.
Ahoj, nekdo kdo by me poorve provedl bez nalehavosti? Rozumej bez akce?
Já teda nevím právě. Zavítal sem tam dvakrát, ale že by se tam mělo něco odehrávat.. to mně tedy nepřišlo. Spíš takový domácký normální prostředí. Tím samozřejmě nechci nikomu kazit iluze, sám sem je měl a rád bych je prožil, ale zatím Bohužel.
Ono se někde píše o swingers klubu?
Pokud dobře čtu, tak název je saunový ráj.
Majitel a normální návštěvníci nestojí o pobíhače a nakukovače do saun, jestli náhodou něco neprobíhá.
To je jen mylná představa několika lidí zde (dokonce se přidala i profesionálka za love), kteří stále dokola píšou:
Budu v ten den a hodinu, bude někdo, nebo rád poznám pár atd (edited)
Pokud dobře čtu, tak název je saunový ráj.
Majitel a normální návštěvníci nestojí o pobíhače a nakukovače do saun, jestli náhodou něco neprobíhá.
To je jen mylná představa několika lidí zde (dokonce se přidala i profesionálka za love), kteří stále dokola píšou:
Budu v ten den a hodinu, bude někdo, nebo rád poznám pár atd (edited)
ale copak je, snad ses nezačal zlobit pobíhači.
Začínáš urážet?
Psaný projev přesně odráží tvoji inteligenci a co si zač, smát se musím, ale nepotřebuji 50 smajlů jako ty
Napiš ještě něco prosím, vymáčkni se, budu rád, moc rád za tvoji odpověď, ale prosím, ať se v najde aspoň ždibec (kousek) inteligence.
Ne, jako v předešlých odpovědích co si napsal. (edited)
Začínáš urážet?
Psaný projev přesně odráží tvoji inteligenci a co si zač, smát se musím, ale nepotřebuji 50 smajlů jako ty
Napiš ještě něco prosím, vymáčkni se, budu rád, moc rád za tvoji odpověď, ale prosím, ať se v najde aspoň ždibec (kousek) inteligence.
Ne, jako v předešlých odpovědích co si napsal. (edited)
Dnes bylo ale lidi byli jsme od 16 do 19h
Přečtěte si to po sobě. Máte alespoň základní školu?🤦
Je tady pár co byl dnes 27.12. odpoledne v Saunovém ráji? Malinká paní a vysoký vousatý muž
Dnes někdo na zablbnuti ?
Ahoj,je tady holčina s klukem co ho dnes17.12. odpoledne přede mnou hezky kouřila v bylince?
Hezký den ženám a párům které bych touto cestou chtěl pozvat na dnešní saunu kolem 17h. Napiš a domluvíme se
Krásný den. Půjde někdo dneska do Holic? Najde se par?
Tak určitě někdo přijde......nebo si snad myslíte že tam budete sám?😂
Je tu žena co dneska byla v sauně kolem 19 hod kousek od Jičína ?😝😝
Tak určitě tam někdo bude😂😂😂
Nepůjde někdo zítra do Holic? Nějaký fajn par - na pokec🙂?
Dnes nebo zítra, pár na společné saunování?
Krásné odpoledne. Dneska jdete do Holic?
Dnes od 18:30 budeme
Dobrý den,dnes jsme navštívili s manželkou Saunový ráj v Holicích a musíme konstatovat že poslední dobou to tam je samej buzerant 🤮. To jak tam neustále pobíhají z páry do páry a vířivky s pérama v ruce o opravdu hodně ubohé 🤦
Ahoj taky rádi chodíme. Zatím jsme tam žádnou nepříjemnost neměli až na jednu že ve vířivce jeden jakoby manželce pohladil stehno. Ona myslela že to byl omyl a pak ji pohladil po stehně až k pipině. Nevěděla chudák jak zareagovat tak jsme vstali a šli do sauny. Tam mi to pak řekla
Tak to vyměňte za Peklo-čertovina. Je to tam super a fakt tam je klídek a pohoda .... :-)
Taky jsme chodili do Holic, ale v Pekle je podstatně méně lidí a je to víc na pohodu. V bylinkách a páře je možné se uvolnit i jinak 😍
(edited)
Půjde někdo zítra 14.11. na saunovou noc?
Dneska někdo půjdete?
Hezký sobotní den, nějaký pár nebo žena dnes od 17h?
Neděle od 10h budeme s manželkou
Nějaký pár ve středu odpoledne do Saunového ráje?
Dneska nejaky par kolem 16 hod ? Budu s kamarádkou.
Souhlasíme.....taky jsme viděli
Nepůjde nějaký pár o víkendu se trochu ohřát do sauny?
Co dnes zajet ? Pojedu s kámoškou.
Ahoj, byli jste v Holicích? My jsme byli od 10h
Rád bych se zeptal.... Nevíte zda mívají v Holicí v Saunovém Ráji nějaké slevové akce ?? Byly jsme tam párkrát s přítelkyní,ale ještě jsme na nic nenarazili.
Tak to je velká škoda. Ale děkuji tu permici zvážíme.
Rád bych se zeptal.... Nevíte zda mívají v Holicí v Saunovém Ráji nějaké slevové akce ?? Byly jsme tam párkrát s přítelkyní,ale ještě jsme na nic nenarazili.
Někdo ted ?par ci samotna žena
Pokec ? Masáž nebo třeba i víc 😁
Pokec ? Masáž nebo třeba i víc 😁
Nebyl včera odpoledne někdo v Holicích?
Ahoj nějaký pár zítra do Holic?
ahoj, my půjdeme dnes 4.9 v poledne...a společnosti se rozhodně nebráníme
Ahoj ja 30 let, 9.9 se dopoledne chystam do Holic ,nebude zde nejaky par?
Do 17 hodin to tam je jen pro ženy.
Ne, ne zase píšeš
Napiš kdy tam nebudeš.
Je to vůbec možné?
(edited)
Napiš kdy tam nebudeš.
Je to vůbec možné?
(edited)
Ahoj ja 30 let, 8.9 budu kolem poledne v Holicich, bude zde nejaky par na spolecne saunovani? Napiste sz dyztak
Ahoj nějaký pár zítra do Holic?
Byl by tu například pár, žena, která by mě provedla ve Wellnes v Holicích? Jsem naoplatku ochotný zpříjemnit čas takové osobě.
No určitě se každá požene. Běž sám a okoukni to .
Ahoj, nějaká slečna nebo par dneska do wellnes?
Chodí i teď někdo do sauny?
Ano klidně tě pozvu jestli chceš
Chodí, včera večer tam bylo úplně plno.
Ahoj mohl bych k Tobe
Ahoj pěkný den chodím i teď do sauny..
Ahoj, byl jsem v pondělí, asi 12 lidí.
Ahoj, dnes se chystám do Sauny cca okolo 13 hod. Přidá se někdo?
jj, píšeš ve 13 hod. Ok
Nebude ti vadit kamarád, hezky si to ve třech užijeme😉
Nebude ti vadit kamarád, hezky si to ve třech užijeme😉
V Holicich je vždy fajn a teď když je takové počasí tak nám nic jiného asi nezbejva
Ahoj, někdo v pondělí dopoledne do Holic? Nejlépe pár
Sympatický 33 by se rad potkal s parem nebo dámou někdy dopoledne, kolem poledne. Dejte vědět, jestli se někdo chystá vyrazit.
Jsi nádherná žena velmi..
Ahoj zena nebo par dnes do sauny na seznameni kdyztak napiste do sz:-)
Jezdíte často do sauny do Holic
Jedete dnes taky planujeme z partnerkou radi by jsme poznaly fajn par
Jde někdo do Holic do sauny a vířivky
Ahoj 10.7 budu v holicich, najdu par na spolecne saunovani? Ja 30 let
To asi tezko ;)…………… leda by si se saunil pred saunou :) a propo,jak to stihas? Dopo Tropicana odpo Holice 🤔
(edited)
V pohodě,dyť je to pár desítek km. ,🤣🤣🤣
Nebudeš😊.................
Mají zavřeno promiň
Byl jsem, je potřeba si dopředu zamluvit, ne na všechny masáže je masér či masérka každý den
Před čtyřmi roky ještě s bývalou
Na co je sekce SEZNAMKA? Na inzeráty, když někdo někoho hledá?
Nějaký sympatický pár na dnešní společné saunování?
Chystáme se s manželkou dnes někdo kdo se knam přidá?
Zdravíme..jak to teď chodí v Holicích? Stále tam probíhají kontroly od personálu? Když jsme tam byli naposledy, slečna co měla ten den službu na baru se ráznými kroky blížila k bylinné sauně a až neurvale nahlížela dovnitř. My seděli venku a jen zírali.. máme za to, že se tam nic nedělo a ona se obrátila a odešla. Skoro jako by šla na něčí udání.
Ahoj kontroly obsluhy v saune probihaji uplne v kazdem wellness. A neni to kvuli tomu aby vas tam nekdo smiroval nebo hlidal. Obsluha musi pravidelne hlidat teplotu a vlhkost a saunu v urcitem intervalu obchazi. Tolik asi k tomu.
Nechystá se nějaká žena nebo pár zítra do Holic? Můžeme pokecat a nebo můžu namasírovat 😉
V páře toho moc vidět není. A dnes byli saunové rituály s JIRKOU.
Tak nevím, nevím, ale asi je něco špatně

Tak nevím, nevím, ale asi je něco špatně
Naprosto stejné téma tu existuje, jen s trochu jiným názvem: amateri.com/cs/forum/39980/wellness-holice-2025
Čím víc reklamy na Holice, tím více ...
Čím víc reklamy na Holice, tím více ...
Pardubický kraj je na tom bídně, Hradec trochu líp. Klasika Thermal ve Varech, Agricola v Jáchymově, Laguna v Třebíči, v Praze Central a Step, Brno 4comfort, Sibyllenbad. Obvykle vlezu do sauny, když někde jsem a sem jsme si udělali extra výlet.
Možná jsme měli smůlu. Čekali jsme na vstup
, neměli prostěradlo ale ty jejich miniaturní utěráky, odpočívárna nic moc příjemná. Nesedly mi.
Možná jsme měli smůlu. Čekali jsme na vstup
Není zde par co byl dnes v Holicích a zlobili jsme společně v bylinách? Kdyžtak pisnete bylo to super.
Ahoj za me super ale je potreba tam nejit na blind ale uz domluveny
Na co je tu sekce SEZNAMKA? Na inzeráty, když někdo někoho hledá?

Wellnes Holice 1
Někdo nám tady smazal Holiče nebo mám jen já výpadek ?