Nikdy jsem neposílala předem fotku a nikdy jsem to nechtěla ani po muži a je jedno zda tady či někde jinde..
Nejlepší je si popsat a když si rozumíte, zavolat si a pak teprve s tím, že pošlete oba.. Mentálně zdravá osoba co nemá postranní úmysly to pochopí ..
Ten internetový svět je hrozně nakrmený jednoduššíma formama lidí a jako po ukončení služeb asi nebudu moc koukat na internet.. osobně lepší
Nejlepší je si popsat a když si rozumíte, zavolat si a pak teprve s tím, že pošlete oba.. Mentálně zdravá osoba co nemá postranní úmysly to pochopí ..
Ten internetový svět je hrozně nakrmený jednoduššíma formama lidí a jako po ukončení služeb asi nebudu moc koukat na internet.. osobně lepší
To je jedna oblast kde maj ženy navrch - online seznamování, prostě tam foto mít ani nemusí a stejnak se brodí stovkou zpráv denně. Ty třeba na sobě makáš, chodíš do fitka, jsi za vodou, dobře vypadáš ale tvoje šance na (online) seznámení konverguje k 0. Taky jsem na seznamkách ale randím i venku. Moje požadavky předem vyřadí 90% žen (fajčení, koníčky, děti, sport, vzdálenost) a to jsem nezačal řešit vzhled.
Vždyť nemusíš, nikdo tě přece nenutí.
Protože je potom posílají jiným inzerátům jako svoje vlastní.
Takhle by to mohlo dávat smysl, kdyby byl vyrovnaný počet mužů a žen hledajících cokoli na seznamce. Tady tomu ale tak není, proto si to vzácnější pohlaví může nastavit jak chce...

Seznamka foto
Ahoj, chtěl bych znát váš názor. Projíždím z prdele seznamky a tam asi tak z 99% ženy chtějí civilní foto chlapa, ale samy tam fotku nemají. Nemyslíte že když po někom něco chci tak bych měl nejdřív ukázat sebe a pak po někom vyžadovat fotku?