Jako nezlob se na mě, ale procetla jsem cele vlákno a fakt nechápu proč na každého nadáváš. Normální debata, někdo hubatejsi, někdo klidnější, ale stále k věci a ve slušném módu. Nerozumím proč startujes a vůbec tvé příspěvky jsou nějak mimo. Něco mi na tom nesedí, ale ne ze strany přispěvatelů, ale tvé.
Schválně jsem se dívala i na tvůj profil. Nic zvláštního nevidím. Víš, můj osobní názor je , že opravdu nebude problém v rozkroku....
Schválně jsem se dívala i na tvůj profil. Nic zvláštního nevidím. Víš, můj osobní názor je , že opravdu nebude problém v rozkroku....
já mrknul na vlákno o análu, kde taky psal a začínám mít pocit, jestli není autista nebo něco podobného. Každopádně vlákno si ukládám jako screenshot, jednou ročně máme s partou kemping a vypadá to jako potenciálně vtipný bizár k večerní diskuzi u grilu a piva:-D
(edited)
Zalezi pres co koukas, ja pres Firefox a dam pravym mysitkem a "poridit snimek" a pak ulozit vsechno. (Jestli to rikam dobre). U Opery pouzival pravym a Ulozit jako Pdf. Na mobilu nevim konkretne, jsem spis PC clovek :-) (pro rypaly ne, PC s sebou na kemp fakt netaham :-D)
(edited)
Nevšiml jsem si - a sám jsem překvapeny - že by tě v tomto tématu někdo byť sebeméně napadl, nebo byl vulgarni. Napsal jsi, že tě zajímají názory žen i mužů. Když ti je tu vypsali a nejsou po tvé vůli tak ty jsi ten, co je osočuje z napadání... Tady vidíš sám, že tvuj problém není v peru, ale v hlavě a v sebevědomí. Pero máš v pohodě, je průměrně veliký, zda se, že plně funkční... Tak co řešíš?? Uvědomujes si, že ses mohl narodit s daleko horší 'variantou' a že jsi na tom vlástne líp než borci s 5cm perem. Přestaň knourat a litovat se, dej si do pořádku hlavu a buď chlap
(edited)
Asi bych si vůbec nevšimla, že je tam něco jinak. Jo jsem hrozná, ale dle toho, co píšeš jsem čekala nějaký extrém. Pokud se chlapovi sápu do kalhot, tak jsem nadržená, netahám ho ven proto, abych si ho zkoumavě prohlížela. Zatím mne naživo nic nezarazilo, ani mikropenis.
Povrchni bych nebyla, ale taky bych ti na nej asi nesahla, ja mam proste rada tak akorat do ruky kdyz je peknej rovnej pevnej.
Pokud vytvoříš téma, tak bys měl počítat i s negativním postojem vůči své osobě a tématu.
Jdeš s kůží na trh🙂
Nikdo z nás není dokonalý, s přibývajícím věkem se dokonalost zmenšuje😀
Vypůjčené:
Honit se za dokonalostí je jako honit se za smrtí.
(edited)
Jdeš s kůží na trh🙂
Nikdo z nás není dokonalý, s přibývajícím věkem se dokonalost zmenšuje😀
Vypůjčené:
Honit se za dokonalostí je jako honit se za smrtí.
(edited)
Možná to ani nevíš, ty tady v té diskuzi, kritizuješ každého, kdo se vyjádřil jinak, než chceš ty, ty chceš jen aby tě každý litoval.
Tak tedy, chudinko, to musí bejt strašný, lidi jsou povrchní, ty jim něco tajíš a potom když se s tím vytasíš, tak oni jsou překvapený, jakýho máš divnýho ptáka.
Stačí ?
Tak tedy, chudinko, to musí bejt strašný, lidi jsou povrchní, ty jim něco tajíš a potom když se s tím vytasíš, tak oni jsou překvapený, jakýho máš divnýho ptáka.
Stačí ?

Povrchní chování.
Konkrétní téma je, když je penis zcela anatomicky odlišný od běžného standartu. A povrchní reakce, až negativní chování. Především mne zajímá názor žen, jak by to brali, obyvatelé osobně v běžném životě. Samozřejmě i názory mužů, jsou vítané.