Olomoucký kraj

Ahoj, znáte někdo dobrá místa na cruising kam chodí chlapi ?

Dnes kolem 14:00 se stavím na Poděbradech. Přidáte se někdo?
Ahoj sám bych uvítal někde v Olomouci glory hole, nebo více renomovanějši místo na tento druh aktivit, a samozřejmě reakce na příspěvek dámy zde, určitě bych naházel ty dle vás tzv, bukvice do jednoho pytle. Odkazuje to jen na homofobni nálady ve společnosti. Vše je o lidech ne o orientaci, nebo skupině.
Ahoj chodí se ještě někam jinam než jenom na Poděbrady a na sjezd u Nemilan?? 🍆💦
K tomu sjezdu u Nemilan...

Chlapci ... a teď myslím ty konkrétní chlapce 30-40+, které jsem při průjezdu kolem místa u sjezdu zahlédla u silnice jak si směrem k silnici navzájem honíte a kouříte péra.
Pánové, já se pokládám za hodně tolerantní a bez předsudků ale tohle překvapilo i mě.
Jako nevadí vám, že kolem jezdí i auta, kde není jen dospělá posádka?
Pak se divte, že lidi nadávají na bukvice...děláte si to sami.
Ačkoli jinak s tvým názorem souhlasím, tak to nehaž na bukvice. Dost často, a možná ještě častěji se na tyto místa stahují tatíci od rodin - z mých zkušeností.
Ale ano, i při překrveném péru by si všichni měli nechat trochu krve i pro mozek a ukazovat se před těmi, co o to stojí, nepohoršovat ostatní a náhodné kolemjdoucí a taky zajistit, aby při jejich odjezdu zůstalo místo stejné, nebo lepší než při příjezdu. Je neskutečné jak lidi zabordelí jinak hezké místo. Pak majitelům místa nezbývá, než se bránit v podobě zákazů,kamer, fotopasti a podobně
S tím musím také souhlasit 🫵……………………………..
Neeee oni to nechápou, protože mají IQ houpacího koníčka a umí akorát otevřít pusu na jídlo a na péro 👽👽👽 Plně souhlasím s Tvým názorem 🫵👌
Sjezd, pár dní zpátky jsme tam pěkně pohonili *3*
Ahoj v Ol.je nekde glorka nebo misto kde by mi vykouril nejakej sikula co to opravdu rád
Od zítra má začít být hezky slunečno i tepleji. Kdo by chtěl něco začít podnikat? Poděbrady nebo sjezd nebo kdekoliv jinde? 😜
U sjezdu...30 znaků............
Já třeba občas chodim, když je hezky za heliport, nebo za fort nad aquparkem. Ale jinak Poděbrady jsou jistota, případně Náklo a Moravičany..
Ty Nemilany jsou ,, super" co hodinku je tam městská policie . Tak pokud chcete Trapas -vřele doporučuji.
Kdybys nekecal... Jezdíval jsem tam celkem pravidelně a měšťáky jsem tam v životě nepotkal. Občas se tam zasijou státní, ale mají to na háku, pokud nepobihas po dálnici s perem v ruce... A když tě takhle nechytí, nic ti nemůžou
Poděbrady směr od Chomoutova . Dobrá nuda pláž. Občas tam víc otravují komáři ,ale dá se to přežít
Poděbrady hlavně v létě a sjezd u Nemilan, tam se dá celoročně. :)
Čau, určitě sjezd na Nemilany,, kdysi i smetanovy sady, někde jsem slysel, že i ke hřbitovu a k letišti ale to nevím...
Třeba na Poděbrady, tam potkáš v sezóně každý den někoho.
Pod dálnicí teď? Nemilany? Jsem tady, nějaký pár?
Ahoj, nějaký pár nebo žena, Nemilany u dálnice
Poděbrady Parkoviště teď hned? Jsem tady bílé osobní auto myslím že mě poznáte stačí pro bliknout výstražným párkrát a můžem něco podniknout
Nemilany u dálnice, plácek? pár nebo žena kteří se rádi ukazujou? A ještě nespí?
Olomouc nemilany u dálnice? Pár nebo žena kteří se rádi předvedou? Stojím tady a honím v autě
Ty jsi úplný FANTOM.. už loni jsi měl neskutečnou formu 😎
Škoda že jezdíme dál od ol jinak by jsme mu nenapsali
Ahoj, dnes někdo někde? Nemilany pod dálnicí, parkoviště u jezera Poděbrady? Klidně dojedu i dál. Pár, žena?
Kolik ti jich už takhle přišlo?
Ahoj, dnes někdo někde? Nemilany pod dálnicí, parkoviště u jezera Poděbrady? Klidně dojedu i dál. Pár, žena?,
Budu kolem 19 hod. v Nemilanech pod dálnicí.
Opět evidentně neskutečná FORMA 🤣 Tebe bych chtěl kámo vážně jednou vidět v reálu 👀👀👀