Bull názor

Tak ma napadlo a by ma zaujímal názor aj ostatných ľudí . Čo je vlastne BULL. Pre mňa osobne Bull predstavuje dominantného chlapa čo preťahuje niekoho manželku . S tým že si ju dokáže on sám zyskat aj napriek tomu že ma manžela Ty co sa tu hrajú na bulla s tým že si nájde pár kde ma v podstate už všetko zariadené ako manželku tak sex … v podstate že príde na dopredu dohodnuté miesto na dopredu dohodnutý sex … kde ma v podstate už pripravenú ženu a max čo musí urobiť je vloztit do nej vtáka není Bull … to dokáže každý chlap 🤣🤣🤣 milujem tie inzeráty som Bull a hľadám párik ….. prečo si každý chlap čo ma vtáka nahovára že je Bull ???

Títo by sa mali volať radšej iba Red Bull.

Podľa mňa pojem "bull" predstavuje atraktívneho, dominantného a skúseného muža, ktorý zvedie ženu, pričom jej partner o tom vie a prípadne s tým súhlasí. A toto ho ešte aj sexuálne vzrušuje - že iný muž má sexuálne aktivity s jeho partnerkou. Tento termín sa úplne bežne používa vo fetiš komunitách alebo vo vzťahovej dynamike, kde je nevera dohodnutá alebo akceptovaná manželom, či partnerom danej ženy. Takže nie - Bull nie je muž ktorý na tajnasa zvedie ženu a stretáva sa s ňou na tajnasa. Bull je muž ktorý ľudovo povedané trka niekomu ženu a jej manžel, či priateľ o ňom vie

Takto nejak som to chcel aj ja napísať 🤣🤣🤣 ja som len chcel poukázať na tých samozvaných bullov čo pre ten sex urobia maximálne to že sa um postaví lebo všetko ostatné pre nich urobi ten manžel 🤣🤣🤣
No pozname ked napise 50-60 rocny nesympatycky maly chlap tlsty s malim 😂😂ze je bull ze ma chce oplodnit a najlepsie na tajnasa bez mojho
Tak urcitr 😂😂😂 co bx si este nechcel
treba sa radsej pytat co by som chcel ;)
Všetko sú to rýchlojebci,…s minimálnym množstvom mozgovej kapacity,…alebo vôbec využitej,…
Predpokladám že to je ponuka čo sa ťažko odmieta 🤣🤣🤣🤣🤣