Asi za hodinu budu u Č.D.
Tak nikdo, ale vznikla alespoň galerie.
Jezdíte někdo k ČD i večer?
Neco noveho u Ceskeho Dvora?
Spodní prádlo komplet pryč. Někdo uklidil nebo nafasoval.
To spíš někdo uklidil
Dnes tam budu po čtvrté hodině.
Dnes někdo po 18.30 na honění nebo vyhulení?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Bude dneska někdo u ČD. Cca za hodinu?
Budu tam dnes po čtvrté.
Já tam budu po čtvrté
Dneska dobrý. Už tu byli dva
Jsi ještě teď u ČD nebo už ne?
N9 to byly ode mě a co ty druhé bílé tam byly
Dobrý den,co kalhotky v okolí Hlinska Ždírce atd.. nechá je někdo na smluveném místě? Klidně někde v lese.
Tét jsem tam byl dál jsem dvoje na pravo bile
Dnes tam budu po třetí hodině.
Někdo tam dal krásné puntikate holčičí kalhotky tak jsem je hned postříkal
Teď jsem u ČD nechal v šedivém pytliku tanga i s fotkou majitelky (jen prdelku) tak doufám že je někdo pořádně pocákáte. Já už to udělal. Pošlete mi prosím fotku. Zajímá mě kolik chlapů se do nich udělá. Jo a pujčil jsem si malinký fialový tanga, šňůrky. Od koho jsou a kdo do nich už cáknul?
Dnes tam budu po čtvrté hodině.
Takže kalhotky jsou v prdeli a nikdo se neozval. Tam už nic nedovezu. Když bude někdo chtít něco pujčit, tak se ozvěte a domluvíme se jen spolu.
To je klasika tohle. Taky sem tam dal kalhotky i s fotkama, vydrzelo to tam den 😠
Někdo si musí honit nad nima i doma......příště do nich dej čip.....a máš ho, honibrka zlodějskýho...hlavně aby je na sobě neměla jeho stará.....
Půjčil bych si na pět minut majitelku těch kalhotek ;-)
Teď někdo?? Jedu kolem zrovna,asi se zastavím
Nebude dnes někdo okolo poledne? Pojedu okolo
Zrovna jsem sem dal v pytliku kalhotky po dvou orgasmech, fotky jak je ma na sobe a vzkaz. Chovejte se k tomu prosim “slusne”, at poslouzi vice honicum. A posilejte fotky. Dostanete mozna extra bonus 😈♥️
V pátek odpoledne jsem tam byl s kamarádkou Romanou a prošel okolo nás borec, kdo to byl? Mohl ses klidně dívat.
Nepřibylo něco nového, zajel bych je postříkat.
Ahoj. Dnes chci jet k ČD . Nechce se někdo za mnou stavit a pohrát si? Přijedu tam v cca 10 hodin na zhruba hodinku. Vykouřím a podržím. Budu a autem zajetej dole. Budu na sobě mít černý krajkový tanga a samodržky.
Jsem na místě. Pokud budeš mít zájem, přijeď.
Nejake nove gatky na postrikani? :)
Neco noveho? Chysta se nekdo? :)
Ahoj. Tenhle týden se chystám někdy navečer vyrazit do lesíka k Českému Dvoru. Nechce se se někdo stavit a podrát si se mnou? Vše o mě je na profilu. Jinak rád kouřím a nechám se dlouze mrdat. Líbí se mi u toho i být připoutaný nastavený a muset při hrátkách držet. Držet a čekat jestli mi ho zasuneš do pusy nebo do anální kundičky. Nebo zda mě začneš honit a kouřit s oddalováním výstřiku či dráždit bradavky. Mohu případně na sobě mít i samodržící punčochy a tanga.
Teď jsem tam byl a nikde nikdo, nechal jsem tam krásný růžový krajky. Tak doufám že je někdo použije
Pred chvili jsem je byl postrikat 👌 jsou krasny. Fotky ti kdyztak poslu, diky
Čisté ale na sobě je asi chvilku měla. Jsou sexy.
(edited)
Nekecej, že jsi mámě ukradl satanovi kníry....
👍
(edited)
Hezký růžový kalhotky
Nepřibylo něco nověho na postříkání?
Zatim ne a to co tam je, tak je uz slusne prostrikany a ztvrdly 😂
Teď jsem tam byl, pujčil jsem si černý tanga, byli pěkně postříkaný. Jedu domu a trošku jim přidám. Nechal jsem tam jedny v igeliťáku, tak doufám že je někdo postřikáte a pošlete aspoň fotku.
Kdo stříkal do těch černých krajkových?
Ahoj. Nekdo dnes dopoledne na spolecnou honku do kalhotek u Ceskeho Dvora?
Jedny tam jsou vazne sexy. Ale pokud se domluvim tady s nekym rozumnym, rad vezmu s sebou cerstve sundane gatky me zeny :)
...a co kdyby jsi s těmi kalhotkami vzal i ženu a my bychom si je sundali sami....
To mozna potom az najdu lidi na ktery je spoleh a budou sympatie. Nikoho k ni jentak nepustim :))
Questo post è stato eliminato.
Jaky puritan? To, ze si rad vyhonim do pradla, ktere tam nekdo dobrovolne anonymne vystavi a ja tam do toho bordelu nechci vzit svou zenu, kterou by mel svlekat uplne cizi clovek je puritansky? Aha ty nudlicko 😂😂😂
Questo post è stato eliminato.
Co to meles, prosim te… Ja uz se vubec nedivim, ze transgendery nebere nikdo vazne. Delas jim ostudu 🤦🏼♂️
Ahoj. Nebude někdo aktivní, co by si rád pohrál? Chtěl bych přijet k ČD někdy navečer na pěkné hrátky. Bylo by to cca od 19:00 do 21:00 (od středy do pátku v týdnu po Velikonocích). Můžu na sobě třeba mít samodržící punčochy, tanga, noční košilku. Můžeš mě připoutat a hrát si. Kouřit mě s oddalováním, dráždit bradavky, mrdat mi pusu a anální kundičku. Vážnému zájemci dám odkaz, kde mě můžeš vidět na fotkách a videu. Rád bych i stálejší spolupráci. Pokud by jste byli i dva nebo parta kamarádů, nevadí.
Nekdo zitra dopoledne neco podniknout v nasem kraji?
Dneska jsem je tam byl postrikat :)) je tady ten, ktery je tam dal?
Přivoněl sis? ......
Chtěl bych někoho sledovat při honění, kdy můžu přijet?
Dneska tam dovezu kalhotky hezký mladý lolitky, tak doufám že je někdo zneužije jako včera já.
Je to tak, bohuzel…
driv jsem tam rad jezdil celkem pravidelne jak sam, tak i s milenkou, ale ted je to fakt hnuj 🙈
driv jsem tam rad jezdil celkem pravidelne jak sam, tak i s milenkou, ale ted je to fakt hnuj 🙈
Neco noveho v nasem kraji? :)
Vsak jsme v kontaktu a tak doufam, ze minimalne alespon nam se podari neco spolecneho naplanovat 👍
Byl jsem vcera u Ceskeho Dvora si to udelat. Nic zajimaveho, jen bordel 🤦🏼♂️
Bude dnes někdo? Pojedu okolo.
Dnes to tam pojedu omrknout
Český Dvůr teď.
Jsem tu pěkná výstava
Kdopak byl dnes (4.11.) chvíli před 10:30 u ČD? Já jsem se tam zastavil podívat a během chvilky tam někdo přijel taky. Bohužel jsem neměl čas, musel jsem odjet za zákazníkem. Měl jsem modré auto. Pokud budeš mít zájem, můžeme se tam někdy sejít.
Někdo dnes kolem cca 19:30-20:00 k Českému Dvoru? Někdo, kdo by si chtěl zamrdat? Kouřil bych a nastavím a podržím .
Jsem na místě, jestli si chce někdo užít, přijeďte.
Kdo stál teď před chvílí u ČD?
Někdo dnes někde kolem Brodu? Pojedu se projet na moto, tak bych něco podnikl
Psal jsem zprávu. Určitě bych přijel pokoulat
Me by zajimalo jak to setkani probiha. Prijedu do toho lesa a nekde nekdo stoji a okouni. To k nemu prijdu a vyzvu ho na honeni? Nebo kdyz tam budu chvili cekat a nekdo dalsi prijde? Co kdyz to bude chudak pejskar?
Ahoj. U Ceskeho Dvora v lesiku se pres leto jezdi celkem casto prcat a nebo se tam schazi i samotni muzi na spoluhonku. Smer z C. Dvora na Krupou, odbocka doleva pred Chrasti
Ano, tou slepou cestou dolu. Ale dlouho sem tam nebyl

Havlíčkův Brod a okolí
Ahoj je zde nejake misto kam se da zajet treba pohonit a nebo se nechat sledovat? Ale moc rad bych i sledoval par/ ženu.