To mi přijde jako jak u zvířat. Chce se jim močit tak to pustí tam kde stojí, chce se jim ka... Když se ti chce na malou také to hned pustíš do kalhot? Zřejmě ne. A v tom se lišíme od zvířat. O tom či onom víme o co jde a přizpůsobíme si to. Stejně tak to dělám výstřikem.
Takové kraviny neber a nehledej. Třeba moje žena to bere opacne... když jsem jí pujcil mladíkovi a on vystrikl za 2 minuty, cítila to jako poctu, protože je nadrzeny a ona ho vzrusuje. Dal druhé kolo a uz strikal po čtvrt hodině.
Přesně tak, když jsem byl mladý a občas se mi to stalo, tak jsem milence pak šeptal do ouška jak mě hrozně vzrušuje, že se to ani nedá vydržet a pak jsem ji mazlil a vzrušoval dál až jsem byl připravený na druhé kolo a to pak trvalo déle. Když jsem do ní vniknul, hned jsem se nepohyboval a prodlužoval tu chvíli a užíval si ten pocit, pak se začal pomalu pohybovat a když jsem cítil, že to na mne jde přestal jsem s pohyby a čekal až vzrušení trochu opadne a tak jsem to párkrát opakoval a partnerka byla nakonec spokojena.
(edited)
Vykašli se na chemický blbosti, věnuj se ženě jinak a nebude ti to mít za zlé. Já upřímně mám radši kluky, který jsou dřív, než kluky, který můžou nepřiměřeně dlouho - věř mi, že pak má holka spíš špatný pocit, že pro něj není dostatečně přitažlivá.
Kdyz citim, ze jsem hodne nadrzeny a nevydrzel bych dlouho, tak se snazim drzet pravidla, ze svuj penis pouziju az kdyz uz ma krasna partnerka prozije aspon jeden orgasmus. A je to skvele. Slecna si uziva rozkose a laskani a moje vzruseni se stupnuje jen tim, jak slysim jeji dech, jeji tiche (a nekdy hlasite) stenani a jak vidim, jak reaguje na vsechny me doteky, polibky, lizani a septani do ouska…
A kdyz pak nakonec uvolnim veskere sve vzruseni nastradane za poslednich par desitek minut, tak je to poradna exploze.
A kdyz pak nakonec uvolnim veskere sve vzruseni nastradane za poslednich par desitek minut, tak je to poradna exploze.
No ono když se chlap udělá během minuty, tak si myslím, že by se ti to nelíbilo.
Co se prvně věnovat partnerce? Co zkusit zpomalit? Co zkusit věnovat se dýchání (hluboké dýchání může nástup zpomalit nebo zastavit)? A když to nepomůže, tak pevně stáhnout svaly kolem penisu (ne rukou, těmi svaly). Něco může jít lehce ven, ale nepřijdeš o erekci. Jako není to plán na zítřejší odpoledne, ale jde s tím pracovat. Pokud o tom partnerka bude vědět, tak to bude brát jako hru a vlastně to bude zajímavější než kdybys nemohl dosáhnout orgasmu. A když se to nepovede? A co jako? Tak budete pokračovat jindy.
Kdyby se staral jinak, tak je mi to absolutně fuk.
To je pravda 👍, má ruce, jazyk i tak to jde........
Cpát do sebe nějakou chemii je naprostá kravina. Raději oddaluj vyvrcholení a trénuj to. Klidně to řekni i přítelkyni a při sexu to trénujte spolu. A časem to bude v pohodě. Pořád lepší, než že se to za nějakou dobu ani nepostaví, protože si se ládoval práškama.

Brzké vyvrcholení
Zdravím, pročitam zde fórum, ale hledané odpovědi jsou již několik let staré... A proto bych rád znovu položil otázku, která zde byla několikrát odpovězena, ale již mnoho let zpětně. A přece nová doba,nove inovace, nové zkušenosti 😀
Trápí mě předčasná ejakulace, brzké vyvrcholení. Vím, že ekzistuji tlumící gely nebo znecitlivující (krém emla), ale rád bych vyzkoušel nějaké tablety. Negativum s gely, že se vždy musí před stykem natírat, mi nevyhovuje. Proto se Vás ptám, na nějaké tablety pro větší výdrž?? Nikoliv k erekci, zde žádny problém není. Trh je veliký a vyskytují se mnoho nefunkčních náhražek. Máte prošim nějaké kladné zkušenosti?? Děkuji za odpovědi a zkusenosti