Sex na velmi divnom mieste

Sex na statnych hraniciach

Zdravim ,

volajte ma ako chcete ,ale strasne ma laka zasexovat si presne na statnej hranici lubovolneho statu. Nesrandujem ,proste ma lakaju taketo divne miesta na sulozenie.
Vlaky,lietadla alebo lode su tiez miesta ,nak ktorych sie viem predstavit mat uzasny a vzrusujuci sex.

Aby som sa vratil k teme, strasne ma fascinuju hranicne prechody - ci zelena hranica alebo tranzitna ,proste velmi casto sa stavaju navstevy takychto miest mojim travenim vacsinu svojho volneho casu.

Najde sa niekto s takouto divnou predstavou este ? :D :D :D
Muj nejlepší sex byl vNarodnim divadle na wc
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Naaaa ta si takto starku daval hej? ta dobre fajne
Na kamárodově svatbě jsme si odskočili kousek do pole na posed. Bylo to super. Nechala tam krajkovaný kalhotky. Bych chtěl vidět toho myslivce, když je našel (co se mu honilo hlavou, honilo...). Jinak taky špatný nebylo kupé v pozdně večerním rychlíku do Brna (dokonce z toho máme někde i fotečky). Ona se potom přiznala, že je na sex v kupé vcelku zvyklá, protože si pravidelně cestou z Brna ze školy v EC dávala jednoho mladýho průvodčího. Uličnice :-) Zajímavý to taky bylo jednou o dovolený v autě u silnice, ikdyž tam vzádu v sedačkách chrněly...
koukám, že máto pěkný zážitky.
Já jsem si s mojí ex užil na lešení, které bylo kolem rekonstruovaného kostela :)
Nejlepší to ale bylo ve vlaku, když nás málem načapal průvodčí.
pritelkyni bere predstava,ze sedime nekde v restauraci,odejde na wc,kde zustane a kdo pujde okolo,muze ji osukat....nevite nekdo,kde to zrealizovat?ciste wc a nejlepe,kdo by znal majitele,nebo kde by se to dalo domluvit?piste do vzkazu
v parku, v prevlikaci kabince, v praci o nocni, v aute, chel bych i jina mista ale pritelkyne nechce
ja som si to rozdaval uz rozne, vo vytahu, na zachode univerzity, v areli materskej skoly, v preplnenom medzimeskom autobuse ma fajcila, alebo na ulici za internatom :)

to patri proste k zivotu ....
tiez by som rad skusil rozne dalsie extremnosti :D
nahde se tu cukrousek na sex sem velice nazhavena
ještě stále jsi nažhavená?
L
Ja som sexoval pod schodami pocas hokejoveho zapasu na stadione a bolo to super, citit kundicku a zaroven sportovu atmosferu,ludia boli tak zaujati hokejom ze ani nevnimali co tam stvarame a ked babulka revala od rozkose tak v tom hluku to uplne zaniklo.Skoda ze to bolo len raz.
kdyby to bylo při utkání tak by to bylo :D ty-"gooooool" ona-"Achhhhhhhhhhh" Hokejista a ty by jste každý dali branku.
v bazene medzi ludmi to bolo tiez zaujimave, skoda ze to vo vode viac drhne. v objati sme vyzerali ze sa ani nic nedeje :) a v kine to bolo tiez fajn
Mne fajčila na vysokej škole v kabinete a v susednej učebni sa riadne vyučovalo ...aj keď tých neobvyklých miest bolo veľmi veľa
Tak já souložil přímo v soudní budově...Je pravda,že to bylo ještě za "komára" a s přítelkyní,která si tam uklidem po večerech přivydělávala...
V pohode, u nás, kúsok za Rusovcami si dokonca môžeš zasexovať na trojhraničnom kameni, presne na pomedzí Rakusko-Slovensko-Maďarska. ;-)
Nooo nieco podobne mam na mysli :) ...

Aspon,ze sa este najdu ludia sp odobnou fantaziou :D
A čo tak sexovať priamo v kaviarni počas plnej prevádzky na pravé poludnie ? Môže byť ? Ja som to už vyskúšal. Kaviareň mala síce dve časti, v dolnej časti pre nefajčiarov kde sme boli len sami dvaja s partnerkou ale kedykoľvek mohla prísť niektorá čašníčka, alebo zákazník . A to bolo na tom to najvzrušujúce
co taak sex v zamku plnom ludi . . . asi tak kde , co si myslite
Ze v zamku :D :D :D :D ..tak toto bola sila ...