Oral od kurvicky

Oralek bez ochrany?

Ahoj chci se zeptat jestli je podle vas bezpecne si nechat kourit pero od kurvicky bez ochrany. Sam jsem di to ted vyzkousel a je to fajn, ale bojim se ze bych mohl neco chytit zvlaste kdyz vykouri treba 10 curaku za den, v mem pripade kourila jak diva az do konce a pak vsechno jeste rada spolykala. Zasek bych tam klidne znova ale je to risk nebo ne? Co vy na to? Dik za kazdou informaci nebo radu.
Vždycky je riziko, ale mnohem větší pro toho aktivního. Každopádně pokud nevidíš v puse a okolí nějaké poranění nebo tak něco, tak můžeš být klidnější. Každopádně riziko to je vždycky. E zase když jdeš na rande s holkou, se kterou ses nějak seznámil, tak to taky asi neřešíš a nikdy nevíš jestli dá každýmu na požádání nebo tak. A v baru, když nějakou zbalíš, tak to taky většina lidí neřeší. Asi bych se díval, jak slečna vystupuje, jak vypadá, jestli je upravená a jestli ji na sobě záleží.
Jasný, nakonec to dopadlo bez problémů. Od té doby mi ho vysalo hodně kurev a celkově vše bez problémů.. takže pohoda
Když by sis našel nějakou cubku na baru a vystříkal ji hubu tak taky nevíš kolikaty ten večer už jsi a nebojíš se....je spousta šlapek které to nemají jako výdělek ale je to jejich hoby
Je to na pohodu, nechal jsem si blafat několikrát od různých kurev a vše OK 👍🏻
Questo post è stato eliminato dall'utente.
nejlepší je pokládat takové dotazy po akci :D :D :D
No jo, bohuzel vetsinou kdyz je clovek nadrzenej a potrebuje vypusit, tak jde vse stranou ale potom si clovek uvedomi co provedl :D
škoda že nemá víc lidí mezi mozkem a penisem nějakou "pojistku"
třeba taková tavná by se hodila, že? :-)

bohužel, mužský hardware ji neobsahuje...:-(
tacna pojistka? :D a kde by jako měla bejt? ono pokud nebude uplní hovada tak si to porprvy uvedomíte a už nikdy nic podobnýho neudelate :) aspon ti moudřejší z vás. Ono by asi pak nebylo uplně nejlepší nakazit manželku :O
HIV se slinami nepřenáší, takže v tomto ohledu můžeš být v klidu. Ostatní nemoci, to už je jiná (např. syfilis), ale ty se aspoň dají léčit.
Ano ve slinách je viru řádově méně a riziko je spíš třeba přes nějaké poranění, oděrku apod. Spíš je to nebezpečné pro aktivního a to i u orálu ženě. Sperma i vaginální sekret HIV obsahují.

A jinak třeba sifilis, žloutenka, chlamydie apod. se orálem přenáší velice snadno.

od standartních prostitutek je to asi risk, teď jsem ukecal a uplatil jednu studentku, trvalo to asi půl roku, ale je to super, kouří klidně až hodinu, pěkně polyká a světe div se - daruje pravidelně krev a plazmu, tak mám dost dobrou pravděpodobnost, že je ok. ale fakt , že jsem hledal dost dlouho...
to mas jak strkat ho do dier v plote, par krat v pohode a raz tam moze byt nasrany vlciak, a uprimne, nehnusi sa ti to strkat do takeho bordelu???
sem si nechal párkrát také vykouřit od prostitutky, ale jen od těch, co nepolykaly semeno, ty se mi zdaj bezpečnější a nikdy jsem nic neměl. teď to řeším s tzv. zlatokopkama a to je v poho
Takze kdyz se necham pro jistotu vysetrit bude to nejjistejsi. A kolik takove vysetreni stoji? Kdyz se podari odhali nejakou chorobu hned tak se da vylecit v klidu ne?
A to čekáš nějaké kvalitní informace tady?Když jsi na amatérech,tak máš jistě internet a můžeš si dohledat vše o vyšetření u spolehlivého zdroje.
Ideální by bylo kdyby si ustní dutinu vykloktala Savem...?Samozřejmě pokus o humor.