Vždycky je riziko, ale mnohem větší pro toho aktivního. Každopádně pokud nevidíš v puse a okolí nějaké poranění nebo tak něco, tak můžeš být klidnější. Každopádně riziko to je vždycky. E zase když jdeš na rande s holkou, se kterou ses nějak seznámil, tak to taky asi neřešíš a nikdy nevíš jestli dá každýmu na požádání nebo tak. A v baru, když nějakou zbalíš, tak to taky většina lidí neřeší. Asi bych se díval, jak slečna vystupuje, jak vypadá, jestli je upravená a jestli ji na sobě záleží.
Jasný, nakonec to dopadlo bez problémů. Od té doby mi ho vysalo hodně kurev a celkově vše bez problémů.. takže pohoda
nejlepší je pokládat takové dotazy po akci :D :D :D
No jo, bohuzel vetsinou kdyz je clovek nadrzenej a potrebuje vypusit, tak jde vse stranou ale potom si clovek uvedomi co provedl :D
škoda že nemá víc lidí mezi mozkem a penisem nějakou "pojistku"
třeba taková tavná by se hodila, že? :-)
bohužel, mužský hardware ji neobsahuje...:-(
bohužel, mužský hardware ji neobsahuje...:-(
tacna pojistka? :D a kde by jako měla bejt? ono pokud nebude uplní hovada tak si to porprvy uvedomíte a už nikdy nic podobnýho neudelate :) aspon ti moudřejší z vás. Ono by asi pak nebylo uplně nejlepší nakazit manželku :O
HIV se slinami nepřenáší, takže v tomto ohledu můžeš být v klidu. Ostatní nemoci, to už je jiná (např. syfilis), ale ty se aspoň dají léčit.
Ano ve slinách je viru řádově méně a riziko je spíš třeba přes nějaké poranění, oděrku apod. Spíš je to nebezpečné pro aktivního a to i u orálu ženě. Sperma i vaginální sekret HIV obsahují.
A jinak třeba sifilis, žloutenka, chlamydie apod. se orálem přenáší velice snadno.
A jinak třeba sifilis, žloutenka, chlamydie apod. se orálem přenáší velice snadno.
od standartních prostitutek je to asi risk, teď jsem ukecal a uplatil jednu studentku, trvalo to asi půl roku, ale je to super, kouří klidně až hodinu, pěkně polyká a světe div se - daruje pravidelně krev a plazmu, tak mám dost dobrou pravděpodobnost, že je ok. ale fakt , že jsem hledal dost dlouho...
to mas jak strkat ho do dier v plote, par krat v pohode a raz tam moze byt nasrany vlciak, a uprimne, nehnusi sa ti to strkat do takeho bordelu???
sem si nechal párkrát také vykouřit od prostitutky, ale jen od těch, co nepolykaly semeno, ty se mi zdaj bezpečnější a nikdy jsem nic neměl. teď to řeším s tzv. zlatokopkama a to je v poho
Takze kdyz se necham pro jistotu vysetrit bude to nejjistejsi. A kolik takove vysetreni stoji? Kdyz se podari odhali nejakou chorobu hned tak se da vylecit v klidu ne?
Ideální by bylo kdyby si ustní dutinu vykloktala Savem...?Samozřejmě pokus o humor.

Oral od kurvicky
Oralek bez ochrany?