https://zafo-forum.sk/forum/index.php
Tu je novo vytvorené fórum, kde píšu chalani skúsenosti s radodajkami:) Môžeš prelúskať. Niekedy bolo aj na stráne Amaterky.sk ale už je zrušené. To bola doslova studnica skúseností :) (edited)
Tu je novo vytvorené fórum, kde píšu chalani skúsenosti s radodajkami:) Môžeš prelúskať. Niekedy bolo aj na stráne Amaterky.sk ale už je zrušené. To bola doslova studnica skúseností :) (edited)
ak ti ide o kvalitu tak urcite su to vyhodene peniaze pretoze mlade baby co aspon nejako vyzeraju si to chodia len odtrpiet a je jedno ci si stary kamionista alebo mlady fesak necakaj ze sa budu snazit, ak ti ide iba o to zazit tie praktiky ktore si tu opisal a je ti jedno kolko to stoji tak vies tam najst za priplatok aj bez gumy, lizanie, bozkavanie, striekanie kam chces, nohy, ruky, kozy... co si len povies

Amaterky.sk 1
Ahojte, keďže doma nemám svoje chute naplnené, normálnú milenku si nájsť je ťažké, premýšľam nad návštevou dámy z amateriek.sk.
NIkdy som nevyužil ani bordel, ani si za sex neplatil, neviem si predstaviť tam proste prísť a kvôli ochrane svojho zdravia si neužiť tú ženu poriadne a to jažýčkové, lízanie, fajka bez gumy.....Ako prebieha taká návšteva amatérky? Plus zbožňujem chodidlá, ako sú na tom tie ženy s týmto?
Nie som žiadny ťuťko, aj viem, že dobre vyzerám len by som chcel vedieť či by som z toho niečo mal a nie je to škoda prachov.....
ďakujem pekne :)