Péro v galeriích vůbec není třeba.
Tohle právě u nás kluků neschválí, jak tam není penis tak píší nahrajte více er fotek, holkám schvalují vše
Ještě se mi nestalo, že by mi neschválili album kvůli tomu, že je málo erotické. To musím někdy vyzkoušet. Zajímalo by mě jestli třeba v případě polorozepnuté košile záleží na tom, co se z pod té košile rýsuje... 😁
To i u holek se stává. Mela jsem erotické foto jen tak decentně tak jsem také musela přidat
Za košili se přimlouvám a třeba jen rozepínání kalhot k tomu

Dotaz k fotkám na profilu
Dobrý den všem, mám takové dilema a zajímá mě váš pohled na věc. Spousta párů i žen v profilu uvádí, že odepisují pouze těm, kdo mají galerii. Já ale nejsem typ muže, který by chtěl veřejně sdílet své intimní fotky, a už vůbec ne fotografie svého penisu z různých úhlů, jak se na některých profilech objevuje. Osobně si ani nemyslím, že by to mohlo být přitažlivé. A když zde budu střílet fotky přírody, kterou mě baví fotit, tak to na těchto stránkách nebude mít úspěch a možná to sem ani nepatří.
A proto bych se chtěl zeptat, jak by podle Vás měla vypadat galerie, která zaujme, ale zároveň nebude vulgární?