Lublaňská = peklo 2025

S manželkou už jsme pár klubů navštívili, ale tady to bylo zdaleka nejhorší. Dotěrnost všudypřítomných chlapů byla extrém. Jeden manželce hrabnul do rozkroku, když šla kolem, další se k nám vysloveně dobývali do zamčené místnosti, spousta z nich neustále pendlovala a "kontrolovala" jestli se někde něco neděje. Na nás vysloveně čekali, až na to vlitneme a když na to došlo, začali se houfovat jak zvěř. Tam jsem to odfiltroval, ale zpětně jsem jen víc a víc znechucenej. V každým klubu se najde nějakej, ale tady byl doslova plnej klub opic v ručníku.. Poznali jsme tu fajn pár a docela zadováděli ve 4 a pak v 6-ti, ja si užil sauny a obsluha byla opravdu ochotná, ale zážitek to ve výsledku nebyl nejlepší a klub doporučím jedině otrlým párům.

Byl jsem v pondělí v Clubu poprvé a skvěle jsem si to užil. Přišel jsem okolo 11. a na posteli dováděla kočka s partou chlapů. Ochotně mě přijala do party a pohonila. Pokračovalo se ve vířivce, partner té kočky s obrovským ptákem ji ochotně nabízel a půjčoval všem okolo, vykouřila mě, nechala se lízat a hladit a potom i šukat všemi, komu stál. Nejsem bi, nebo jsem aspoň nikdy nebyl, ale pokouřil jsem tomu týpkovi jeho obra a on mě pak skoro ojel zezadu, takže to celé byla pro mě úplně nová a zajímavá zkušenost, a přitom byla s nimi legrace. Nevím, jestli je to takto obvyklé, nebo jsem měl jen štěstí, ale myslím, že jsem tam nebyl naposledy a všem, kdo váhají, jako jsem váhal já, můžu říct, nebojte se a jděte do toho😜.
Nesúhlas. Boli sme v klube 4-krát a cítili sme sa príjemne. Aj keď drvivá väčšina hostí boli muži, chovali sa väčšinou ohľaduplne a nikto si nič nežiaduce nedovolil. Dokonca sme sa obaja uvolnili tak, že sme si to rozdali v spoločných miestnostiach, všetci rešpektovali pravidlá tak ako sme ich nastavili- len sa pozerať. Za nás je tento klub fajn *114*
Všade sa nájde niekto doternejší, ale treba si nastaviť hranice a dať mu to najavo. A ak je niekto problémový, či drzý tak to riešiť ihneď na mieste aj s personálom, nie na internete.
Mě do tohoto klubu přivedla kamarádka a za mě celkem ok.Je to takový wellness,dám pivko ,pak vířivku saunu ...prostě relax odreagování.Nechodím tam moc často ,ale když tam jsem ,tak toje celkem v pohodě.Zrovna minulý týden jsem tam byl a na baru super baba vypadala jak Darinka R. za mlada,byla s ní sranda potom vylezla na bar dostala pár na holou přes prdelku.Potom přišla mladá francouzka ,tak jsme jí tam dali masáž ,kamarád se staral o spodní část a já se věnoval hořejšku...a ve finále rozjeli s námi ještě v sauně lesbishow s tou blondýnkou z baru,takže za mě dobrý...ale je to o přístupu k těm ženám.Chce to nějakou úroveň a né si tam hned začít pred nima honit péro
Nesouhlas.
Prostředí není nijak zvlášť pěkné, zvláště šatny, ale jinak klid a čisto.
Včera se mi opět potvrdilo, že čtvrtek odpoledne, je fajn. Několik žen bylo s partnerem a pak jedna samotná ve vířivce. Pár poznavacich doteku, oční domluva a sex ve velké místnosti. Vše během 10 minut a na pohodu.
Pekny závěr pracovního dne.
Nevím jak to máte vy, ale spíše teda choďte na klasikou swinger, kde je to komornější. Já chodím na avizované akce do Sabinovky, kde je třeba vítáno, aby se na holku vrhlo 20 chlapů. Takže každý typ podniků má nějaké klady a zápory. Kdo hledá komornější sex v párech méně lidí asi klasická swingers. Kdo hledá gangbang s mladou 18ti letu holkou doporučuju zase Sabinovku
A proč píšeš o Sabinovce (tu zde nikdo neřeší) ve vlákně k Lublaňské?
Jo, stourani tě západy zvenčí je u masérny standard :-D
Vaše špatná zkušenost nás opravdu mrzí. Vezmeme si z toho ponaučení a popřemýšlíme jak to do budoucna v clubu v tomto směru zlepšit. Každopádně naše zkušená obsluha umí a bez okolků vyřeší každého problémového hosta a proto se nikdy nestyďte svoje stížnosti ihned sdílet s obsluhou. Snažíme se club dělat tak příjemný a zajímavý pro hosty, jak jen umíme. Neustále něco vylepšujeme a proto nám snad v budoucnu dáte ještě jednu šanci kterou jistě proměníme v hezký zážitek.
Před dávnou dobou jsem byl dvakrát s jednou ženou a stalo se mi to. Varujte své klienty. Když se pár zamkne v ložnici, nemusí vyrazit dveře🤣
Podobná zkušenost. Jsou však páry kterým toto vyhovuje. Nám ne, chodime do zavedených ,,párových,, klubů.
Lublaňská není klasický swingers klub.Je to spíše sauna s možností sexu.A vzhledem k výši vstupného tam chodí i pánové s horším vychováním.Za to ale majitel nemůže.Obsluhuje na baru a není v jeho silách neustále hlídat kdo kde na koho sáhne.Prostě je potřeba umět rázně říct NE.Ono třeba v Bunkru se toto stává také.Je to dáno i tím,že jiné swingers kluby vstup samotných mužů omezují a oni mají jen tyto dvě možnosti kam mohou kdykoli zajít.A když tam potom takový nadržený zoufalec vidí nahou ženu,tak se mu nahrne veškerá krev dolu a není potom schopný myslet mozkem.Nemusíte chodit daleko.I zde si fotogalerie někteří pletou s katalogem holek na sex zdarma.
Tesat do kamene, že "Amatéři a fotogalerie nejsou katalogem holek zdarma".
Jinak za mě Lublaňská fajn malý podnik. Pravda, musí být štěstí i na návštěvníky