První swingers party

Ahoj, podělíte se někdo o svůj první zážitek na swingers ? Domlouvali jste se dopředu s někým ?

AliceHr
AliceHr Inattivo 1 anno fa
Někdo nějaký typy, kde by nevadil mladý frajer nejlépe Praha.
Jak dopadla vaše návštěva? 🤗
Ahoj, také zvažujeme který klub doporučujete v okolí Brna.
Vyrazil jsem sám do Žďárce. Bylo to super. Hezké prostředí, prima lidi
Zkus web Nahé koupání....to je ono ;)
Dekuji, vypadá to hezky divoce :)
Žďárec u Tišnova, nebo se dá místo najít pod názvem Havlov. Penzion s velmi dobrým wellness, kde se pravidelně konají swingers akce. Koukněte tady na Amatérech do nabídky Srazy.
Díky. Dívala jsem se na web, ale není mi to moc jasné :)
Vypadá to jako wellness parádně, ale: když tam podle webu (registrace) dorazí kolem 20 párů, kde se tam šuká?
Vidím tam bazén, vířivku, terasu, další vířivku…. Ale žadný playground jako v klubech.
Vysvětlíš, prosím? Nebo jsem jen nechápavá?
Herna je na dvou červeně nasvícených fotkách ve Fotogalerii. Přední část pro všechny, zadní část za závěsem vyhrazená pro páry. Letošní novinka je vyhlídková terasa se šesti dvoulůžky s výhledem do zalesněného údolí. Vidět ji poprvé, když jsou zrovna všechna obsazená, je... zážitek.
Moc dekuju za info. Asi jsem se na fotkach nevsimla
Wellness resort se swingers akcemi dvě hodiny od Prahy směrem na Brno.
Můj mladší bratr mne požádal, jestli bych mu nedělala garde do swingers klubu, kam samotné muže nepouští. Co s tím?
Nemuzes ho zazdit. To by se citil jak debil.
Tak s nim jdi, nebo deleguj nejakou kamosku. Nebo jdi a kamosku vem s sebou :)
Ale ze se na tebe obratil je mega duvera, nenechala bych to jen tak…
No co jdi s ním a když to dobře půjde, s někým si tam pěkně zašukáš.
No nepomůžeš mu?? Mě taky sestřenka doprovodila na Nuda pláž poprvé když jsem šel.
Nevidím žádný problém. Ani jednomu hlavu nikdo neutrhne.
Já bych se rád zeptal, zda je možné přijít se ženou a mít na sobè pás cudnosti
Určitě to nikdo nebude rozporovat
Ahoj nás první sw byl ve Fantasy(zatím jediný). Hodně na úrovni. Byli jsme velice spokojeny. Bylo to bez zapojení, jen my dva, pár pohlazení s ostatními páry nic víc(tak jsme se dohodly) Bylo to pro nás strašně vzrušující koukat na ostatní jak si to užívají. Určitě plánujeme další ale musí být čas.
(ex)manželka po několika trojkách a čtyřce v domácím prostředí to ve SW clubu nedala a museli jsme odejít.
Ve Fantasy ve velkém pokoji viděla asi 10 lidí najednou v sobě, dalších několik honičů poblíž a to ji dorazilo 😄. Znovu tomu šanci dát nechtěla.
Možná to chtělo jiný klub. Takový, kde jsou i pokoje jen pro páry a ty, které k sobě třeba pozvou, nechtěné společnosti vstup zakázán.
To chápu, ty kluby jsou svinstvo. Jen z lidí tahají prachy
Ty asi moc zkušeností z klubů nemáš.
Nebo dávají možnost se seznámit se stejně smýšlejícími lidmi, popovídat si bez jakýkoli předsudků. Mít sex jen tak vedle někoho nebo s někým bezjakykoliv závazků.😊
😆😆😆 hmmm... gak to je ale pesek :D
Ahoj. Mrkni na nas profil mame o nasi prvni navsteve clanek.
První návštěva sw klubu byla pro mě jako překvapení, proste mě vzal do auta a za chvíli jsem stala před klubem.
Ahoj, už nějakou dobu uvažuju o mé první návštěvě ale ještě jsem se neodhodlal 😅
V čem je problém? Vyber si klub s dobrými referencemi, nějakou klidnější akci, buď sám sebou a užij si to.
Ahoj, byl jsem poprvé v roce 1999, s tebou bych se domluvil taky rád😃
První navštěvy klubu jsme absolvovali pouze sami, bez kontaktu s ostatnimi.
My podobne, prvá návšteva bola iba pre nás, nikoho sme nepotrebovali a boli sme úžasné nabudeni.
Domlouval jsem se s manželkou a poprvé jsme se rozhlíželi a věnovali se jeden druhému.