Tak nějak si myslím, že obličej k fotkám patří. Mám rád fotky, které nějak promlouvají, které ukazují náladu, emoce ženy, její pocity, krásu ženského těla.... A to se dá vyjádřit právě nejlépe obličejem. proto jsem přesvědčený, že obličej, pokud nebyl záměr fotografa jiný, tak na fotku patří. Chci, aby fotka ukazovala krásu mé ženy. Nahota je tam jen proto, aby zvýraznila její ženskost a někalm tu fotku posunula. Na druhé straně chápu obavy ženy. ne každá se chce tak ukazovat. Proto své fotky ukazujeme jen soukromě, opravdovým zájemcům , kteří mají zájem o fotky a jejich priorita není jen honění.
Ahoj ja teda fotky nedávám, nemam na to úplně nejhezčí postavu, ale když někde pořád a stále vykukuje pipina nebo pindík tak si myslim že je to o ničem. Když má žena hezkou postavu a má spodní prádlo, tak si myslím že je to víc vzrušující, než ji vidět nahou. Aspoň může zapůsobit fantazie. A co se týká obličeje, tak souhlasím s komentářem od jiného amatéra
Odpovím za sebe jako muž který na tom nic rozhodně netrhne. Je to zábava, nestydím se za to jaký jsem, trocha exhibicionismu. Pokud to zde někdo vidí, tak tím že sem chodí mi nemá kdo co vyčítat ať už z rodiny nebo známých. Pokud je fotka navíc vkusná, tak nemám pocit že i její případně rozšíření by mi mělo dělat jakýkoli problém,pokud třeba nejsem ve veřejné funkci.
Děkuju za odpověď...Tvoje fotky jsou opravdu krásné a vkusné,to tu každý nemá....

Fotky a tvorba
Otázka na jedince co sdílí obsah s obličejem