Ja osobne to mam napriklad tak, ze nejradeji mam oholenou. Jak na pohled, tak na lizani. Ale ve vysledku je me jedno, jestli ma nejaky "sestrih", nebo je prirodne. Hlavni je, aby se cejtila komfortne :). Protoze kdyz vi, ze me bude bavit tak jak je, tak se snaz bude cejtit sexy a v ten moment bude i pro me vic sexy :)
vyholená ,kdo má rád ,to jsou částečné pedofilní sklony ,vyholené hnusy ,zvedá se mi žaludek ,mrdal jsem desítky zee,všechny nevyholené,zaplať buhz pedofilní sklony nemám.
A taky je definována jako sexuální přitažlivost k jedincům s dosud nevyvinutými druhotnými pohlavními znaky, ke kterým patří i ochlupení v podpaží a v oblasti intimních partiích. Pokud se to tedy od dob mých studií nezměnilo. Tak trošku máte pravdu oba.
Já bych řekl že je to individuální. Jsou lidi kteří přírodní ochlupení mají sexy, že by se člověk do toho zabořil s chutí a pak jsme tu my ostatní kterým to roste divoko, že se s tím skoro nedá nic udělat. Obecně bych ale řekl že raději upravené než úplně oholené. A taky dost záleží na tom jak je to upravené. Je divné, když má například chlap úplně vyholené ohanbí a zbytek těla je chlupatý, nebo má oholený pouze kolečko okolo a podobné
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Je to na každým ,ale víc lidí to už tak nějak neřeší a neholi se:) Ja si nedovedu představit že bych měl chlupatý ocasek to už by nebyl vidět vůbec:) A je mě to příjemný být oholeny
My jsme třeba mladi žena pořád byla oholena pořád se holila sem tam nejakej proužek atd.. tet je už nejakej čas přírodní jen zapravuje a holý trisla a ptám se jí jak je to lepší , tak rozhodně říká prirodni cítí se být jako opravdová ženská.... a za mě víc rajcovni vlhčejši je jí 29 a je to fakt můžu říct za sebe fakt top , taky záleží na ženské no, každého věc.
Takhle to dokážu pochopit…to dává smysl.
Přírodní je nej. A chloupky v puse u orálu nejsou. Kdo to tvrdí ten nikdy nelizal chlupatou.
Hezký ty se nezdáš a pak že tě mrdáni nezajímá.
To jsou částečné pedofilní sklony ,tisíc let se ženy neholili ,a nikomu to nevadilo ,já ty vyholené hrůzy nemůžu ani vidět a zvedá se mi žaludek
To je vůl.
Díky za názor, ale pojmenovat to, jako částečné pedofilní sklony se mi hnusí. A věřím, že to tak nemá 99% lidí, kteří se holí :)
Tisíce let neuměli lidí založit oheň, neznali ani kolo atd. Upravený, ani nemusí být zcela holý , rozkrok je aspoň pro mě daleko estetičtější, nehledě na pocity u orálního sexu. To že ženy nemají už chlupaté ramena ti asi taky musí připadat pedofilní. Vkus je jedna věc, ale debilni názor druhá.

Přírodní nebo oholené?
Než jsem začal chodit na amatéry, tak jsem si myslel, že mít oholené přirození je naprosto běžné a dnes už nutnou záležitostí, ale čím dál více zde vidím, že to tak není a troufnu si říct, že to je skoro 50 na 50…rozumím každému se líbí něco jiného, ale snad to ani při tom sexu nemůže být dobré…neumím si představit, že bych orálně uspokojoval ženu, která není oholená. Jak to tedy vidíte vy?