Ste lidí nebo zvířata

Už mám vás plně zuby

Tak tohle já miluji lidí kteří mi píšou pod album no určitě má něco tvl do prdele nikdy SME si nepsali nikdy se se nesetkali a máš ještě drzost říct něco že ví ktery ani já ani neznám co ste potom asi zvířata protože normální lidi tohle nedělají... Jasný vidí že píšou hezky tak oni automaticky začnou padat hovna protože se nudí a musí dělat něco co není vůbec hezké spamatuj te se už semnou už klienty byly jsou spokojeni a na žádnou nemoce si nestězuji.. stydět by ste se měli by hovada
Holka použitelná, ostatek už spíš ne.
Vidím že pravda opět bolí, ať už adminy nebo autorku.
Nevím co je teda smrtelně urážlivýho na slově coura ale napíšu ho zas, protože prostě pravda JE.
A znova se zeptám jakým právem chceš zrovna TY na někoho poukazovat nebo být dotčená.
Tak tohle nepřeložil ani vypatlátor 🤣🤣🤣🤣
Ty by jsi se měla stydět za to,jak píšeš.To jsi snad nemohla vychodit ani ZŠ.
Questo post è stato eliminato.
Chudák naše malá šlápota no 🤣
Já jsem taky hovado a vůbec se za to nestydím.*4*
Nauč se prvně psát česky. To je na blití.
Krvácejí mi z toho oči.
Na, pod tiskárnou jsem smetl nějaké ještě použitelné čárky, chytej!
,,,,,, ,, ,,, ,,, ,, , ,,, ,, ,, , . ,. ., ,. ,, , ,, . . .., ,, ,, , , ,.. , , , , ,, , ,, ,,,,,,, ,, ,
Ty taky nepises uplne jak clovek *4*
Ahoj, Jak tě mam kontaktovat ?
Možná lidi sereš tou přemrštěnou cenou tak se ti mstí 😁
Sice netušíme o co jde,ale spíš nás zaujalo že stačilo měsíc od založení tvého profilu aby tě tu takhle nasrali :) My tu jsme 12 let ale ještě se jim to nepodařilo,ikdyž tu často narážíme na taková individua že až žasnem 😅
Holt to jde s tímhle servrem do kopru....
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inattivo 1 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nic si z toho nedělej. Hejtují i úspěšné osobnosti, většinou závistiví a zakomplexovaní lidé. Ten, kdo ti psal, bude nejspíš jen frustrovaný ubožák, co místo práce na sobě radši ubližuje ostatním.
Anebo někdo kdo má pravdu. S tím štětule nerady souhlasí:)
Nešmé lídi...
( konec zpráv v hotentotském jazyce )
Nestarej se o lidi a zaměř se na sebe, hlavně kdo jsi a jak se chováš, pokud ti to nejde, tak si zkus vzpomenout odkud jsi.
Fakt proč já? Já se chovám jako úplně normálně a to že neodepisuji není důvod mě začínat ponižovat nebo u vás je to normálni ?
Já ti ale napsal, aby jsi se nestarala o lidi, ale o to, kdo jsi a jak se chováš. To kdo jsi a jak se chováš, jsem nijak nekomentoval, tak co je na tom ponižující ?
Nehledě na to, že to byl citát !!! *23*
Vážně Ti přijde normální sex s cizími bez ochrany?
Koukej určitě nedoporučuji věřit hned co uvidíš skus si sjistit pravdu protože oni to dělají protože se nudí víš tak tu jen hejtuji ale já už to neřešim zruším amatéry jako předtím a bude klid
Hele dnešní době bez ochrany nikdo nepůjde hned na prvním sex a sex každým bez nemám tohle já nechápu že hejtite zbytečně protože ne každým spím jen tak a jestli si myslíte o mě že já za den vystřídám 5 chlapů 😂😂😂 určitě ne by to nezvládla ani zvládnou nejde
Ono stačí 5 různých "bez" za měsíc a je na průser zaděláno.
Ono stačí jednou za život...😉😉
Sice to nedělám ale i tak sem si přečetl pár odpovědi pod fotkami a hned mě napadla úplně stejně tupá jedna paní tady od sud , můžeš mi prosím vysvětlit jak funguje pravidelná kontrola u doktora jako prevence že nic nemůžeš chytnout? Protože mi bude skoro padesát a tohle mi do teď jako úplně uniká.
Pokud to nedokážeš tak se nad sebou aspoň trochu zamysli zda se při kontrole u toho doktora není dobré taky zeptat zda děláš dobře a zda ostatní nemají pravdu..
Poslouchej já jsem měla rakovinu víš když už mám mluvít rakovinu jasně že byla nebezpečná byla jsem na opraci no s teď chodím na kontroli jestli se to vrací protože v krvi ukazuje že mám v sobě 15 % rakoviny hele lidi až začněte někoho soudit první si skuste zjistit pravdu protože tahle fejtite úplně zbytečně
Kašli na ně. Nechápu o co jim jde.
Jen by mne zajímalo, jak často tedy chodíš na testy na pohlavní choroby? Nebo když máš teda tu rakovinu, tak se ti pohlavní choroby vyhýbají?
... tak tohle je zbytečný rejpání do člověka, kterého ani neznáte. Ani jeden z nás neví, jak to autorka ve skutečnosti má, nebo nemá a co už vůbec nechápu, co má společného testy na rakovinu a pohlavních chorob. Nejsem doktor, ale toto jsou naprosto 2 odlišné věci.

No a pokud Vás autorka něčím irituje, pak by bylo možná lepší si toho nevšímat, protože i autorka je jenom člověk a prostě dělá chyby. To ovšem neznamená, že se na ní vrhnete jako včely na med.

... a protože je to tady o focení, pak bych viděl potencionál autorky zcela někde jinde a dost možná by jste se všichni divili, jak se dá taková autorka s "čokoládově hnědýma očima" zachytit na nádherných fotografiích.

Nepochybuji, že teprve PAK by Vám všem spadla brada, ale to už je jiný příběh....
Tak vzhledem k tomu, že nabízí služby ve formě sexu bez ochrany a ohání se tu storkou, jak se jí pohlavní choroby vyhýbají, tak mne zajímá, jak často chodí na testy ba pohlavní choroby, a kde bere tu jistotu. Tohle není rypani jen reakce na autorku.
A fotky jsou jedna věc, nezodpovednost chování druhá. (edited)
Tomuto říkám argument za bludištáka.
Takže rakovina s tebe udělala,,nad člověka,, který nemůže chtít žádnou pohlavní nemoc,,to gratuluji,,
Cože? Jsi na portálu, kde je hromada lidí schovaná v anonymitě... ignoruj je ;)
Jo já vím každý umí být drsňák před písmenka a ponižovat holku kterou vůbec ani nezná nejsem zla ani nějaká divná ale prostě mě došla trpělivost a už prostě nešlo to už jednát hezký
Jsi fajn, můžu potvrdit z osobního setkání :) tak at se ozve i někdo kdo tě nehejti :)
Tak určitě:-)) už to její ,,Ahoj, nabízím ty mé služby,, mluví za své. Schůzka 6000kč/h no neber to. Ale tady se vždy troubové najdou *114**34*