Stavaju sa aj horšie veci v živote.ale asi ju yo s tebou nebavi tak len si vytrpi tych 7 minut a pokoj.
Moze v tom byt vselico... jej (a aj tvoja) fyziologia... moja zena nema problem s roznymi polohami, avsak ak ju chcem nakoniec spravit, je len jedna jedina zarucena cesta\poloha, a tu ked aplikujem, tak sa spravi do minuty, ci po prvej minute, alebo po druhej hodine....
Tiez moja napriklad ked sme spolu len chodili, nemala problem spravit mi fajnovu fajku a vsetko vzdy prehltla. Po svadbe ako by utal. Ani za pana.
Ale potom sa to vysvetlilo. Ked mi pred par rokmi oznamila, ze vsak ona aj chut na sex ma, ibaze nie so mnou... historia je to dlha.
Chcem tym povedat, ze ak zena sa k sexu stavia propasivne, respektive sa ani nestavia ani si neliha, treba sa povrtat aj v dovodoch, preco ste sa vzali. Mozno si jej manzel, ale nie si jej princ na bielom koni, resp. si aj bol, ale ta z kona zhodil medzicasom nejaky iny rytier...
Tiez moja napriklad ked sme spolu len chodili, nemala problem spravit mi fajnovu fajku a vsetko vzdy prehltla. Po svadbe ako by utal. Ani za pana.
Ale potom sa to vysvetlilo. Ked mi pred par rokmi oznamila, ze vsak ona aj chut na sex ma, ibaze nie so mnou... historia je to dlha.
Chcem tym povedat, ze ak zena sa k sexu stavia propasivne, respektive sa ani nestavia ani si neliha, treba sa povrtat aj v dovodoch, preco ste sa vzali. Mozno si jej manzel, ale nie si jej princ na bielom koni, resp. si aj bol, ale ta z kona zhodil medzicasom nejaky iny rytier...
Urob jej z.enu v zivote,prekvapenia,vaňu,masaz tela a nechod z masaze hned na sex,urob jej masaz tvare...prekvap ju vecerov...ked si lahne na hrbat,pohlad ju z predu posebkaj aby sa otocila a to iste urob aj zozadu..bozkavaj jej krk chrbat zadocek..opakuj jej aky ma sexi chrbatik,zadocek...ze ta velmi vzrusuje....popritom zacni jembe drazdit jej muslicku pidloz jej panvu vankusom a pokracuj...verim ze to pijde potom aj inak ako na misionara...
A uvažoval si aj o tom či máš správny prístup k tej komunikácii? Píšeš že "dokáže sa urobiť iba v jednej polohe". A napadlo ťa že ona to možno napríklad vidí tak že ty ju dokážeš urobiť iba v jednej polohe? To že chceš skúšať a hračky a podobne ešte nemusí znamenať že máš správny prístup. Napokon sám píšeš že zlyháva komunikácia. Ženy sú podstatne komplexnejšie po sexuálnej stránke ako my muži. A preto aj pre nás komplikovanejšie pochopiť. Skús zmeniť svoj prístup a pouvažovať čo možno robíš zle ty. Ako dobre ju poznáš. Jej telo a jej túžby? Vieš čo je kľúč. Ale vieš ho aj použiť?
S tymi amaterkami resp. akoukolvek inou zenou si to naozaj velmi dobre premysli. Pretoze nevies, co to s tebou spravi. Nielen psychicky (vycitky a podobne) ale aj psychicky (pohlavnych chorob je vela a nie vzdy je ochrana ucinna).
Najcistejsie by sa bolo o tom porozpravat a vyslovene jej povedat, ze obojstranne fungujuca intimita je jeden z dolezitych pilierov (popri dovere, financnej zospovednosti a pod). A ktorykolvek z rychto pilier by padol, ostatne by to dlhodobo neudrzali.
Najcistejsie by sa bolo o tom porozpravat a vyslovene jej povedat, ze obojstranne fungujuca intimita je jeden z dolezitych pilierov (popri dovere, financnej zospovednosti a pod). A ktorykolvek z rychto pilier by padol, ostatne by to dlhodobo neudrzali.
Chvíľku som myslel že to píšem ja. Musel som sa pozrieť na autora. Mám to rovnaké bráško.
Ani neviem že som takéto niečo písal :D
Už to nie je o jednej polohe. Už je to o nula polôh. Nemá chuť, nepotrebuje to a bla bla bla. Čuduj sa svete keď nechce skúšať nové veci a sme spolu už skoro 10 rokov.
Už to nie je o jednej polohe. Už je to o nula polôh. Nemá chuť, nepotrebuje to a bla bla bla. Čuduj sa svete keď nechce skúšať nové veci a sme spolu už skoro 10 rokov.
nezlepší, tež som mal podobný vzťah sice s chlapom ale ako cez kopirák aký opisuješ.... všetko fungovalo na TOPKU, no sex o ničom... pride čas, kedy budeš hľadať to čo nemáš doma a ver, že časom nájdeš aj telesné uspokojenie pre seba....lebo ano aj sex je podstatná zložka vzťahu (to len pre fantazírujúcich puritánskych užívateľov)
A uz si sa porozpraval o tom s nou? Nielen nieco spomenut.
Nemyslím si že sa to zmení . A keď už máte aj detí, potom to bude veľmi ťažké .Asi sa jej už nechce a možno je unavená z prace, domácnosti a popravde, po 8 rokoch, je už všetko odkukané a nezaujímavé . Presne na to sťažujú ženy že sa im už nechce, bohužiaľ.

Sexualny život o jednej polohe
Ahojte, s partnerkou sme spolu už 8 rokov, zozačiatku vzťahu sex skoro každý deň, aj viac krát do dňa, no v posledné 3 roky som už zúfalý. Jedná sa o to, že sa dokáže spraviť iba v jednej polohe - misionár a mňa to už takto nebaví. Stratil som záujem. Všetko je o kominikácii, ale keď aj niečo spomeniem, je to ako keby som rozprával do steny. Som skôr romantickejšieho tipu, dlhšia predohra, chcem viac ako "3 bozky a vylez na mňa". Pri skúšaní iných polôch, vydrži tak 30 sekúnd, a sme tam kde sme boli. Normálne ma už ani nepriťahuje, navrhol som na navnadenie, zmenu atmosféry sexi oblečko, nakúpil som rózne hračky, nemá žiadnu fantáziu. Iba roztiahne nohy. Ja si odrobím svoje a ona je spokojná.
Vzťah funguje perfekne, ale ten sexualny život ma ubija, preto som sa registroval aj tu, rozmyšľal nad navštevov amaterky, ale zatiaľ som nenabral odvahu.
Máte podobnú skúsenosť ? Je možne, že sa to do budúcna zlepši ? Poradte, čo môžem urobiť ? Vďaka