Tady chcip pes. Jsme tu teprve od prosince a mraky kafíček, stovky km, a pouze jedna skutečná akce. Zajdete na swingers tam se seznámíte hned osobně a prakticky vždy. Navic jediní lidé z sw akcí plni vždy co slíbí a dopředu víte ze nebude s ničím problem. Z toho plyne: ušetřeny čas, ušetřené nervy z psani, ušetřené on chce ona ne, nebo naopak, a to i po pul roce psaní i večeři, ve finále i mraky peněz za naftu a pokud mate deti jako my, ušetříte mimo to i složitě vymýšlené hlídaní, dalsi dopravu cas i prachy za naftu. Sw je jistota, tam je to pak jen o tom zkloubit čas.
Tady na Jesenicku se všichni hledají až se nemužou najít já jsem tady pár let a tady od nás jsem pokecal tak max ze třemi lidmi
Určitě si pečlivě přečti osobní popis a inzerát, abys nepsal něco, co už má žena uvedené, nebo abys nerespektoval její pravidla, to bývá jedna z prvních věcí, která ženu odradí.
Důležité je také první oslovení. Napiš víc než jen jednoslovné „Ahoj“ Zmiň něco o sobě, proč tě zaujala právě ona, a co hledáš, pomůže to navázat příjemnou komunikaci.
A pokud nabídneš milé setkání, férovou finanční odměnu a slušné vystupování, máš mnohem větší šanci na úspěch. Pokud ti jde opravdu o příjemný večer, osobní přístup dělá rozdíl.
Důležité je také první oslovení. Napiš víc než jen jednoslovné „Ahoj“ Zmiň něco o sobě, proč tě zaujala právě ona, a co hledáš, pomůže to navázat příjemnou komunikaci.
A pokud nabídneš milé setkání, férovou finanční odměnu a slušné vystupování, máš mnohem větší šanci na úspěch. Pokud ti jde opravdu o příjemný večer, osobní přístup dělá rozdíl.

Návod na seznámení -tady.
Milý amatéři, nestálo by za to napsat návod jak se tu úspěšně seznámit? Prostě vyvarovat se chyb při seznamování. Třeba- popisek na profilu slouží k představě s kým se člověk baví. Je to docela důležité. Za mě je to, to první co může upoutat. I když tam lze napsat cokoliv , je potřeba se něčeho chytit. A hlavně -ti starší vynechávají kolonku-věk.