Ahoj mám to také tak, dokonce i po sexu musím jít a udělat si to znova. Párkrát jsem i přišel pozdě do práce protože to prostě muselo ven už to trvalo několik hodin a nemůžu pak přestat a jít. A máš pravdu, buď se nemůžu udělat.. a nebo průměr tak 5 denně, připadám si že nedělám pak nic jiného.. a navíc když se dostaví to že se nemůžu udělat a nakonec se mi to povede, tak ne že bych brečel ale opravdu mi začnou říznout proudy slz těsně před vyvrcholením..
Ahoj, nevím jestli tě má odpověď uklidní, ale mám to uplně stejně. :D
Zní to hrozně fajn, ale kolikrát je to opravdu utrpení
Zní to hrozně fajn, ale kolikrát je to opravdu utrpení
Ahoj,jak píšeš někdy je to utrpení
Mám to podobné jako ty.
To ji nezajímá
Rad ti pomůžu s orgasmem i s několika násobně poso eozvy se
Nechat se pořádně vymrdat od frajera
Ale, Karle, už zase...?
ahoj, možná přebytek energie a nevíš co s ní, možná sebeuspokojováním zaháníš negativní myšlenky. zkus se zaměřit na to, jaká myšlenka tě přinutí se uspokojovat, co tomu předchází, na co myslíš, než začneš
Aktivního přítele nějakého kterej tě uspokojí
Podobně to má moje sestrenka. Ale nelecil bych to, vždyť je to úžasné...
... tady nestačí asi jeden kamarad😜
To určitě ne. První orgasmus jazykem, druhý prsty, třetí a čtvrtý, pátý při mrdanj dovnitr. Nikdy bych nevystrikal za 5 minut, když dáma nebyla na vrcholu...
Ano, věřím. A vím. Taky jde domluvit pár chlapů najednou a dopřát ji celý den orgasmů...
Ale na to musíš být kandaulista, jako já:-)
Ale na to musíš být kandaulista, jako já:-)
Prvně to vypadalo jako Karel a bujnou fantazií. Rozkliknu profil a ejhle.... Ono to je reklama na ku...vu.

Častý orgasmusq
Problém s nadměrnými choutky