Otázka je hlavne pre ženy, prípadne pre mužov, ktorí majú bradu a radi robia orál žene.
Celkom som si zvykol na svoju bradu, nič extra, pravidelne upravená, ale milujem lízať. Zatiaľ som s bradou nemal zlú skúsenosť, žiadna si nesťažovala, ale zaujíma ma preferencia žienb. Prípadne skúsenosti mužov, ako ženy reagovali na bradu.
S bradou, vyslovene bez alebo záleží na celkovom zážitku, nielen na samotnom orále.
Bud dohladka oholeny, alebo brada. Pri niekolkodnovom strnisku sa stazuje, ze ju to picha. Ale vzdy jej vtedy hovorim, ze ked ju pri lizani aj picham, ma to 2 v 1. 😉
Je mi to fuk, co má chlap na bradě... Z hlediska lízání 😀Esteticky, čiste na pohled, nemám ráda hladce oholené může... Takže pravděpodobněji dám líznout pánovi s menším či větším porostem. Ale pocit při tom oralu to neovlivní..... 😆
Orál so zarastenou bradou
Otázka je hlavne pre ženy, prípadne pre mužov, ktorí majú bradu a radi robia orál žene.
Celkom som si zvykol na svoju bradu, nič extra, pravidelne upravená, ale milujem lízať. Zatiaľ som s bradou nemal zlú skúsenosť, žiadna si nesťažovala, ale zaujíma ma preferencia žienb. Prípadne skúsenosti mužov, ako ženy reagovali na bradu.
S bradou, vyslovene bez alebo záleží na celkovom zážitku, nielen na samotnom orále.