Temu, Aliexpres a pod.

Ahojte, nás zaujíma či ste už niečo kúpili z týchto stránok ohľadom erotickej bielizne alebo pomôcok. A akú mate skúsenosť a či ste s tovarom spokojný. Ďakujeme za odpoveď :)

Tiež nakupujem na Aliexpresse.Majú tam celkom pekné hračky za výrazne lepšie ceny ako u nás . Hoci kvalita sa líši , niektoré kúsky sa úplne vyrovnajú tým z našich obchodov.
Áno z Tému a Aliexpress máme doma všetky hračky ,teraz som dokonca objednával z Tému pre našu známu hračky ,vraj nevie objednať odtiaľ .No len škoda že ju nebudem vidieť ako sa hrá ,to ma láka. Strašne (edited)
Samozrejme skoro každý kupuje z tychto stranok,cena uplne inde ako na sk alebo cz shopoch.Jasne ze nie stale je kvalita super,ale ak to stoji neporovnatelne menej ako tu ,tak si jednoducho človek kupi ďalší kus....asi kazdy uz skusil,skúša a nakupuje z tych stranok ,aj to robim a som zatial nad mieru spokojny
Áno ..... 99% len tam ..... Kvalita/cena neporovnateľne .....kvalita tam aj tu rovnaka niečo horšie ale stretol som sa aj s oveľa lepšou a lacnejsou
Z nejakého dôvodu sa to isté odoslalo aj druhýkrát.
Opravil som to. (edited)
Kupujem si spodnú bielizeň. Väčšinou sa mi páči. Niekedy veľkosť nesedí. Ale to je malý problém.
Erotické pomôcky áno..100% spokojnosť z erot.oblecenim je to oveľa horšie
Jasne dilda análne kolíky. Krúžky na vtáka no kadečo
Vela pomockok,hraciek z Temu v ramci Bdsm,100%spokojnost
Zdravíme, pomôcky sme nekupovali, ale nejaké oblečky a pod. áno a všetko super🩷
Kupovali sme už par kúskov. Stačí len pre istotu vydezinfikovať a užívať 😊
Ja by som pre istotu vydezinfikoval aj veci z Bazoša 😄
Nakupujem len tam. Väčšina produktov, ktoré predávajú erotické eshopy sú úplne tie isté produkty, ktoré zoženieš na Wishi alebo Aliexpresse, len čo stojí na wishi 10 eur, v cz-sk eshope kúpiš za 30 eur. Takže erotické pomôcky pokojne môžeš kúpiť. Bielizeň som žiadnu nekupoval ale pokiaľ mám súdiť podľa oblečenia, čo som kupoval z Číny, tak to boli vždy totálne šmejdy. Do bielizne by som asi nešiel. To budú len nejaké handry z umelej hmoty.