Ne každý na to je, tisíc lidí, tisíc chutí. Já osobně rimming miluji, jak nevystříkaného, tak vystříkaného. Ale nelze to dělat s každým, základem je hygiena, ale ta je základ jak z análku tak z mušličky. Na anální hrátky prostě musí souznit v páru oba a pak si to opravdu užijí.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jakou techniku myslíš? Povídej...
Co znamená : “Ta představa mi přijde vzrušující” ?
To si jako představuješ jaké by to asi bylo, kdyby jsi to mohl dělat, nebo chtěl by jsi to dělat, ale nemáš s kým, tak si to zatím jen představuješ ?
Já občas chodím do zmrzlinového salónu na Národní, když mám chuť, ale žádnou představu o tom jaké by to mohlo být nemám a zmrzliny tam mají celkem fajn, asi to chce stát pevně na zemi a netrpět nějakými představami a fantazmagoriemi.
To si jako představuješ jaké by to asi bylo, kdyby jsi to mohl dělat, nebo chtěl by jsi to dělat, ale nemáš s kým, tak si to zatím jen představuješ ?
Já občas chodím do zmrzlinového salónu na Národní, když mám chuť, ale žádnou představu o tom jaké by to mohlo být nemám a zmrzliny tam mají celkem fajn, asi to chce stát pevně na zemi a netrpět nějakými představami a fantazmagoriemi.

Lizani vystrikaneho zadecku
Ahoj, mate nekdo zkusenosti / zalibu v lizani vystrikaneho zadecku Vasi partnerky nebo partnera? Takova D/S ocista po analku :) Ta predstava mi prijde celkem vzrusujici …