Tak squirt ocení každý chlap a to druhé? Nikomu tím neubližuješ a neřeš co si o tom myslí ostatní.
V pohodě. To dělá kdekdo
Vůbec to nevnímám divně, právě naopak. To že má chlap rád vlastní semeno mě šíleně rajcuje 🤭 nejlépe tak si to nechat nastříkat do pusy a jemu to pak do pusy plivnout 😂🙈, takže jako..ehm 😄 tekže ne, divné to není 🤭
Přesně takhle to mám rád ☝️
Ahoj takhle podobně jsem to udělal s přítelkyní. Akorát jsme se po vystrřiku začala líbat a jelikož byla na mě, tak všechno semeno mě nateklo do pusinky a bylo to super. Teď už ti provozujeme běžně
Ty jsi evidentně moje krevní skupina. Miluji jestě k tomu se vystřikat do kundičky a pak pěkně vylízat a uklidit po sobě. ☺️
Uplne v pohode, mam to stejne … squirt, piss a klidne i vlastni sperma … a co je na tom? Vzdyt tim nikomu neublizujes, tak proc se trapit? Klidne si to uzivej a neres orientaci, to se precenuje … cim je clovek starsi, tim je takoveto koreni sexu dulezitejsi :)
Na tohle téma tu dokonce už existuje několik vláken, takže určitě nejsi sám. Jsou v sekci Sex doma a Problémy. Možná i jinde. Tak tam mrkni a klidně přidej svou zkušenost 🙂
Ano, zcela zbytečné zakládat X., stejné (nové) téma, které tu již existuje - např.
amateri.com/cs/forum/2318/polikani-semena (včetně pravopisné chyby)
amateri.com/cs/forum/37852/polikani-sveho-sperma (opět včetně pravopisné chyby)
amateri.com/cs/forum/38429/polykani-spermatu
odkazy na squirting sem ani dávat nebudu, je jich tu milion:
amateri.com/cs/forum/search?search=squirting
amateri.com/cs/forum/2318/polikani-semena (včetně pravopisné chyby)
amateri.com/cs/forum/37852/polikani-sveho-sperma (opět včetně pravopisné chyby)
amateri.com/cs/forum/38429/polykani-spermatu
odkazy na squirting sem ani dávat nebudu, je jich tu milion:
amateri.com/cs/forum/search?search=squirting
Úplně divý zakládat nové vlákno není. Chci vědět odpověď na otázku, která se mi honí hlavou, tak najdu vlákno kde se to řešilo, buď to tam má odpověď je(v tom případě nové vlákno nevzniká), nebo položím svoji otázku. Ani náhodou nikdo neodpoví. Potom je asi nejlepší způsob, založit nové vlákno. Nevím proč to někoho štve.
Přesně tak. Nové vlákno je lepší než 7 let staré diskuze. Člověk si poklabosí v reálném čase a nemusi se hrabat stovkou příspěvků neaktivních profilů. V podstatě se dá říct, že se tu už diskutovalo o všem možném a v tom případě by tohle forum mohlo sloužit jako nějaký archiv. To ale nechceme. Chceme aby to tu žilo. Takže klidně zakládejte nové diskuze. Teda pokud to nebudou podobné kraviny, jako "Újezd nad Metují, Dneska v sedm hoňka u závory".
A jen tak mimochodem, mám rád to co ty. Akorát vždycky potom mám výčitky, že jsem prase a že už to nebudu dělat. A stejně to pak zase dělám.
A jen tak mimochodem, mám rád to co ty. Akorát vždycky potom mám výčitky, že jsem prase a že už to nebudu dělat. A stejně to pak zase dělám.
Souhlasím nesmyslné vlákna jsou daleko větší problém.
Jen dodám že to co autor píše neodsuzuji, ale také nepraktikuji. I když být zabořený v ženském klíně mi cizí není a zde mi nic nevadí, jen na svojí štavu chuť nemám. Proti gustu žádný dyšputat 😉 (edited)
Jen dodám že to co autor píše neodsuzuji, ale také nepraktikuji. I když být zabořený v ženském klíně mi cizí není a zde mi nic nevadí, jen na svojí štavu chuť nemám. Proti gustu žádný dyšputat 😉 (edited)
Tohle je v pohodě. Na začátku jsem se bála že budeš takový to jak spousta tady, jsem hetero ale vzrušuje mě kouření muže, sukani muže atp 😁😁😁 že ti chutná vlastní sperma je ok. Je to víc pochopitelný než že někomu chutná třeba pizza s ananasem...
Myslím, že nejsi ani zdaleka jediný chlap. Mě to v puse taky nevadí a z manželky to klidně a s radostí vylížu. Ale pořád je to moje, nevidím na to nic špatného. Kdyby jo tak je buzna každý kdo honí protože sahá na chlapský penis. Když si holka po masturbaci olízne prsty tak to taky neberu, že je teplá. Dokud to není cizí sperma co tě láká tak na tom nic teplého nevidím.
Ahoj všem, dovolím si přidat něco k zakládání nových vláken. Jak už asi víte zde na amaterech je to opravdu materiál. Jsou zde bystří lidé co odpovídají na zprávu i deset let starou a do prostřed diskuze. Ono je pak super to hledat. Samozřejmě by to šlo udělat tak že se zprávy řaďí automaticky posloupné jak jdou za sebou, ale z toho peníze netečou tak proč se tím zabývat. No a tak spousta lidí zvoli variantu nového i když stejného vlákno pro lepší orientaci v daném vlákně. Tím ale zase zhoršují orientací na fóru. No prostě amateri.com

Divná Úchylka
Vzrušuje mě polykání mého semene a squirting