To je fakt. Já jsem nemasturboval a nesukal 40dni. Ale už mi z toho jebalo.ale musím říct že pak to byl tajfun.takove mohutné výstřiky za sebou jsem nezažil.a pochvili jsem mohl znovu a za 10 min po třetí a pokaždé hodně semena.nakonec jsem si řekl že se nebudu trápit a vrátil se do starých koleji.
Poprvé jsem si hrál se svým penisem tak v 10 letech. Tedy nemasturboval jsem celých 10 let. Zapište mě do Guinnesovy knihy rekordů :)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Klidně i několik měsíců. Potom půst u mám silný a mohutný orgasmus.
Já nemasturboval přibližně šest let a před šesti lety musel protože jsme hráli vadí-nevadí.
Blbost.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
no to sa ti necudujem .-) a ake to bolo ked si sa urobil potom ?
Dneska udělám přípravu, masturbace celej den a od zítra začnu na novo.
Raději si najdi přítelkyni,nebo dělej něco smysluplnějšího,takhle promarnit celý den.
Tak je to zatím víc jak 24 hodin a zatím v pohodě. Sice jsem včera večer koukal na jeden video chat ale udržel jsem se.
Podle mě je větší zážitek masturbovat, ale nevystříkat se. Momentálně se v tom držím od večera 21.6. a kdo ví na jak dlouho
Tohle jsem zkoušel ale dal jsem jenom dva dny. Možná do toho zas půjdu.
rozhodně ti v tom nikdo nebrání a po pravdě pomáhá v tomhletom aby jsi o tom někomu podával hlášení o tom jak se cejtíš a jak dlouho si myslíš že ještě vydržíš, neboť ten pocit že někdo má o tom co děláš zájem a podporuje tě je to co pomáhá překonat rekordy
14 dní

Nebudu masturbovat.