Koukni se na naše fotky a uvidíš co vyhovuje nám.
Ahoj, používám stimulátor prostaty s vibracemi, vyhříváním a pohyblivým žaludem. Po 10 - 20 minutách používám pohyblivé - mrdací dildo 18/5,5cm s vibracemi a vyhříváním, ale tato velikost je spíše pro pokročilé.
Našel by jsi odkazy nebo alespoň názvy produktů?
Vybrat si musí každý sám, pozorně si prohlédnout fotky a pročíst popis funkcí. A najít si svoje optimální velikosti.
Nenašel, ale koupil jsem to na temu. Tam se dají koupit poměrně kvalitní hračky za málo peněz. V Česku to funguje tak, erotický shop doveze kontejner tohoto zboží a pak ho hóóódně dlouho prodává. S nemalým ziskem. A než ho vyprodá, mezitím Čína už prodává podstatně modernější hračky, většinou o třídu vyšší. Zatímco tady prodávají tvrdá a nepohodlná dilda, z Číny se dají objednat věrné imitace penisů z měkounkého silikonu, se kterými si opravdu užiješ.
Díky ale nevím jestli se nemám bát z čeho to vlastně bude vyrobené 😂
Silikon není PVC se škodlivými ftaláty, proto ho doporučuju. Ale pokud máš obavy, můžeš na ně navlékat gumu.
Pravda to mě nenapadlo 😂

Hračky pánský anál/masáž prost
Ahoj občas rád pouziju na masáž prostaty a celkově mám rád když mi žena strčí prst do zadku. Jaké hračky pro pánský anál / masáž prostaty doporučite ? Díky za komentáře