vrzání postele

kdo má, nebo rád, nebo často slýchává

Po 12 letech IKEA postel pá pá. Nechal jsem nařezat železné profily, na dvorku posvářel, výška trochu vyšší než standardní postele. Manželka natřela, stěhování s kamarády do ložnice a nevrzne ani jeden spoj.
Nam vrze nemame to radi. Co dal?
Já měl milenku, znali jsme se z dětství, pak 35 let pauza, její přítel kamionak, furt pryč, tak jsem jí pomáhal, jenže v ložnici měla tu postel nějak špatně složenou ( to je ten šroubek, k němu vačka) no spadlo to, vylomilo se to , nebyla to kvalita. Jsem to lepil, ale on na to stejně přišel 😐
Dej nám tip jak vylepšit lacinou dřevěnou dvou postel, aby nevrzala. To by bylo záslužné a oceňované.
Nám vrzala nová postel. Přijel borec, všechny latě oblepil IZOLEPOU a odjel. Pomohlo o 90%
Záleží v kterém místě postel vrže. Někde jsem slyšela radu styčné plochy potřít kostkou mýdla. Před léty jsem to zkusila na hranu roštu + jeho příslušné ložné plochy v rámu postelel a bylo to ku prospěchu. Ovšem zázraky neslibuju.
(tak mě teď napadá - obdobný efekt by mohl mít vosk na lyže? - když tak se potom podělte o zkušenosti *4*)
Pořiď si dítě, který bude spát s váma v ložnico v posteli. On totiž koberec v obýváku nevrže :D
Udělat si postel z palet *1* vrzat nemá co, je prakticky nerozbitná a nastavitelná výška taky není na škodu *4*
Spoje rozebrat, znovu slepit, a vložit všude L profily z Ferony, šroubky nejlépe vratové , a pořádně dotáhnout. Pokud ani to nepomůže, ukotvit ke zdi !!!
Přesně tohle jsem udělal a je klid. 👍