Po 12 letech IKEA postel pá pá. Nechal jsem nařezat železné profily, na dvorku posvářel, výška trochu vyšší než standardní postele. Manželka natřela, stěhování s kamarády do ložnice a nevrzne ani jeden spoj.
Nam vrze nemame to radi. Co dal?
Já měl milenku, znali jsme se z dětství, pak 35 let pauza, její přítel kamionak, furt pryč, tak jsem jí pomáhal, jenže v ložnici měla tu postel nějak špatně složenou ( to je ten šroubek, k němu vačka) no spadlo to, vylomilo se to , nebyla to kvalita. Jsem to lepil, ale on na to stejně přišel 😐
Dej nám tip jak vylepšit lacinou dřevěnou dvou postel, aby nevrzala. To by bylo záslužné a oceňované.
Nám vrzala nová postel. Přijel borec, všechny latě oblepil IZOLEPOU a odjel. Pomohlo o 90%
Záleží v kterém místě postel vrže. Někde jsem slyšela radu styčné plochy potřít kostkou mýdla. Před léty jsem to zkusila na hranu roštu + jeho příslušné ložné plochy v rámu postelel a bylo to ku prospěchu. Ovšem zázraky neslibuju.
(tak mě teď napadá - obdobný efekt by mohl mít vosk na lyže? - když tak se potom podělte o zkušenosti
)
(tak mě teď napadá - obdobný efekt by mohl mít vosk na lyže? - když tak se potom podělte o zkušenosti
Pořiď si dítě, který bude spát s váma v ložnico v posteli. On totiž koberec v obýváku nevrže :D
Udělat si postel z palet
vrzat nemá co, je prakticky nerozbitná a nastavitelná výška taky není na škodu
Spoje rozebrat, znovu slepit, a vložit všude L profily z Ferony, šroubky nejlépe vratové , a pořádně dotáhnout. Pokud ani to nepomůže, ukotvit ke zdi !!!
Přesně tohle jsem udělal a je klid. 👍
to mě neskutečně sere :D

vrzání postele
kdo má, nebo rád, nebo často slýchává