Konečně bobří cesta

Bobří cesta je ta správná cesta.

Moc se mi líbí, že už se začínají zase objevovat bobři. I když ne úplní, ale je vidět v galeriích, že se ten příklon k chloupkům stává lepší i u mladších ročníků.
Pamatuji si rozhovor s mou 19 letou kamarádkou:

<já> Ty jsi teda extra pečlivá v tom holení, máš jí dokonale oholenou. Tebe to musí hodně bavit, že?
<ona> Ne, vůbec, ale Vám se to prý líbí!
<já> Ne.
<ona> Ok, tak já se holit nebudu.
<já> Ok.

A od té doby jsme byli všichni spokojeni. 😀
Moje má zákaz se holit úplně všude.
Bodeť spát vedle Skinheada..
Hladká působí mlaději, při lízání můžeš být přesnější a i intezivnější, nicméně u dam staršího věku to působí nějak nepatřičně. Každému co jeho jest.
Před dvaceti lety byli bobři takřka na vymření a nechybělo málo a ocitly se na červeném seznamu. Byla to móda a když nám svou sestříhanou kočku jen tak náhodou, při vystupování z auta ukázala Paris Hilton nebo Britney, tak už to nešlo zastavit. Naštěstí pro bobry se trendy často vrací a oni se vrací též. Mám taky bobříka, jen mu občas zastřihnu vousky aby se nedral na světlo světa např. v plavkách.
Přirozená žena, jen lehce upravená, je nejhezčí. Vyholené jsou jako holohlavé
NezneLizani
NezneLizani Inattivo 11 mese fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Za mě když je aspoň trochu upravená čistá voňavá není žádný problém nemusí být do hladka na malou holčičku
Já radši lížu pěkně chlupatou ♥️😍♥️😍
naopak já bych bez chlupů ani neměl na lízání chuť :) každej jsme jinej..
..... není to poněkud úzkoprsé?
.... takový upravený bobřík ala čárka široká aspoň na tři prsty (moje*22*) to je mňamka *18*
A co když ma dotyčná řídký porost?
.....tak to vyváží jinými přednostmi
A to by mne zajímalo čím? 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Líbí se mi malé kozy, ale na kozách mi až tak nesejde. Spíš mně vzruší pěknej zadek.
....třeba tím že mi nepokládá podobné otázky *22**22**22*