nevadilo by mi to ale to by mi tam musela dat ruku.
Ano moje tak chodí pořád. Vždy bez podprsenky a v průhledných věcech.
Já třeba miluji provokaci na veřejnosti nejlepší verze adrenalinu a vzrušení
Každý chlap se určitě rád koukne když se žena chce vystavovat a pak nejde nespustit z toho ocit
Tak já nevím jak vy tady ostatní ale když má něco vykukovat tak si představím třeba prso, bradavky ale venku ne pod trikem nebo třeba plavky a z nich pysk venku. Takhle si to představuji. A tohle se mi teda ještě nestalo že by nějaká někde takhle chodila. Samozřejmě neříkám nic o nudapláži. To se nepočítá. Takže za mě ano líbilo by se mi to. Ale neděje se to.
Jasné. 😈 hlavně chození bez podprsenky, když se krásně pod tílkem či šaty rýsují bradavky (v Praze takhle chodí hodně holek), to je pak radost pohledět.
Či poloprůhledné oblečení nebo hezké zaříznuté kraťasky či legíny ve fitku, ktere hezky obepínají prdelku a kundičku. Nebo tangové plavky, které zase odhalují prdelku.
Někdy je hezký i drobný upskirt, ale více se nám líbí, když zůstane prostor pro představivost. 😈
Či poloprůhledné oblečení nebo hezké zaříznuté kraťasky či legíny ve fitku, ktere hezky obepínají prdelku a kundičku. Nebo tangové plavky, které zase odhalují prdelku.
Někdy je hezký i drobný upskirt, ale více se nám líbí, když zůstane prostor pro představivost. 😈
Také se mi líbí, když si dámy vykračují bez podprsenky. Nejvíc se mi líbí v šatech se sukní nad, nebo těsně pod koleny a s hlubším dekoltem. To mám pak pocit, že svět je opravdu moc krásné místo.
Přemýšlím proč něco vykukuje

Provokace na veřejných místech
Vadí Vám když se ženy nebojí nechat občas něco vykukovat...