Problémy se seznámit

Ahoj, po dlouhém vztahu jsem skoro 6 let sám. Mam pocit, že přes veškerou snahu se mám problém seznámit. Za tu dobu jsem měl pár žen na chvili, příležitostný sex neni vůbec šance. Konečně jsem měl úžasnou partnerku, ale náhodný chlap na netu ji dokázal přesvědčit abychom se rozešli s důvodem že spolu chtějí jít do Bravantic na Swingers.

Cítím se logicky fakt na dně s vidinou dalších 5 let sám. Zajímalo by mě, zda jsou všichni tak úspěšní, že mají X žen ročně a sexu habaděj nebo je nás opravdu neúspěšných víc.

Sdílejte prosím své zkušenosti. Sám na sobě stále hledám roky co dělám špatně. Každá mi řekne že jsem úžasný, ale není to ono. Naučit se nějaké mužství je složité když nevím jak vypadá. Jsem ten hodnej, milej chlap, sex mam rád zajímavý a tvrdý, ale asi jsem moc klidný, držím se v rámci zákona a slušnosti.

Je to tak jednoduché se seznámit a je chyba u mě nebo je seznamování fakt tak moc složité?

Hodného chtějí, ale musí s ním být i sranda a musí být trochu chlap. Jenom hodného chcou na svěřování jako kamaráda nebo po tom co trpěly s nějakým hajzlem. Ženy se chcou i bavit a chcou i někoho kdo umí říct svoje a postavit se za to. Mít nějakou dynamiku ve vztahu. S hodnýma je prostě nuda. To pak uslyšíš "Ty jsi tak hodný a fajn chlap...chtěla bych najít někoho jako ty. Ale ne tebe" (edited)
Souhlas, vždyť i my chceme, aby ty naše hodný holky byly zlobivý.
Na tvém místě bych zkusil pro začátek nafotit neco jiného, než toho čůráka, možná nepiš, jak jsi hodný a romantický, to je klišé. Jednou jsem byl na večírku s výrazně mladšíma holkama, žádný blbky, řešily co je na chlapech peklo a budeš se divit, to když je moc hodný a když je u sexu úplně zticha. A žádat, aby byla holka nakloněná mírné erotice , když ji vemeš na první rande na blešák a pod stan, to je opravdu síla.
Úžasnou partnerku neznámý cizí chlap na swingers neukecá, musela mít ijné důvody.

Ser na ženský a pořiď si nějaký jiný zvířatko, budeš mít klid. Já si říkám že kdybych z nějakého důvodu skončil sám, tak žádný vážný vztah už určitě nechci.
Moje řeč,😀😀Nejen vážny, ale žádny vztah nechci. Svoboda je opojná.
Proč jsi na to nekývl taky? Proč jsi ji nevzal kolem ramen, nenapřímil se a nedoprovodil ji Ty? Víš, jak by se neskutečný mohlo proměnit ve skutečnost? Přesně takhle. To je to, co mě vlastně dokázalo k takovému muži přitáhnout. To je sebejistota. Chceš to? Tak si to pojď užít, se mnou. Budu tam. Jako Tvoje opora, ochrana. Jen se ptám, proč? :)
To jsem navrhoval a sám bych tam šel rád. Ale chce to zkusit s jiným, že se mnou by to bylo divné. 🤔 Nerozumím, nevím. Já rád experimentuji.
Aha. Tak pak to asi nemělo smysl. :)
Edit.: Chtěla jsem napsat, to je to, co BY mě k partnerovi dokázalo přitáhnout.
No když jsem koukala na tvůj profil žasnu nad tvými -požadavky max 70 kg. 😄160 cm.. Pak se nediv , že jsi sám 🙂
Mě spíš zarazilo těch 160 cm. Mám 167 a jsem až na výjimky všude nejmenší. Ze všech lidí, se kterejma se potkávám pravidelně, mám jedinou kolegyni se 158 cm. To dost zužuje výběr, ne?
Asi se mu líbi malá děvčata, proti vkusu žádný dišputát.
Jo tak to dává větší smysl. 🤦🏻‍♀️ Na profilu jsem nebyla.
Jj taky jsem se tak trosku zarazil, když jsem to četl
To zase nejsou tak naročné požadavky, zena co má 70 kilo neni zrovna hubená, spíše už má nakročeno k tomu být tlustá.
Já si myslím ,že je jedno kdo kolik váží tohle jsou pro mě parametry jako od puberťáka....
Co je na tom pubertálního? 70kg na 160cm už je bacule. Ženský si mnohem častěji diktují výšku u muže. Žádná se nechce vodit s o půl hlavy menším chlapem aby si nepřipadala jak jeho máma. Zrovna tak štíhlej chlap si nechce připadat jak vosa na bonbónu, když šuká malou stokilovou kouli. Někdo na ty 3XL bacule prostě není.
No nejsem úplně štihlá a nikdo si neztěžoval a to jsem měla i hubené partnery....
Vždycky se někdo najde 🤷‍♂️ Lidi mají různý vkus a díky tomu si zašukáme všichni. Jistě máš taky svoje preference třeba na věk, výšku nebo barvu vlasů.
"Chlapi šukají tělo, ženy charakter" Že ty jsi nečel můj první blog? "1**3*

A nejlíp se charakter pozná podle zaplacení VIP nebo wellness, viz. textové příspěvky autorky.

Asi jsem chlap, protože nejdříve zhodnotím osobní šukatelnost a teprve potom zkoumám charakter. *22* Nešukatelných charakterů je kolem mne dost.
Přesně. Na pokec mám kamarády, případně nešukatelný vtipný kamarádky. *1* Od milenky nebo partnerky bych očekával i fyzickou přitažlivost podle mých preferencí.
Ale paní bude jistě ráda šukat i zrzavýho skřítka Leprikona, když bude mít charakterní hrnec zlaťáků. *3*
No mě spíš než vzhled zajímá charakter
Charakter je samozřejmě důležitej ale pokud mně žena nebude fyzicky alespoň trochu přitahovat, tak ji neošukám ať má charakteru třeba na rozdávání.
Já myslím, že když žena řekne “nelíbí se mi plešatí muži” každý to bere normálně a neponižuje ženu že je vybíravá. Proč by se mi měl líbit někdo kdo mě odpuzuje?
Pak si nestěžuj že si sám 😞🫣
Jsem ráda, že to napsal chlap 👍
Nechápu, že vždy musí napsat nějaký ufňukánek. To, že jsi sem toto napsal, tě už automaticky odepisuje od žen. Abych tedy poradil, hádám, že zkoušíš jen na internetu? Pokud to neumíš, tak jdi mezi lidi, dělej nějaký sport a vypracuj si třeba postavu ve fitku. Co můžu doporučit já,třeba po rozchodu jsem si koupil doprovod nebo sex a dostal jsem se z toho rychle a nepřipadal jsem si ze začátku tak sám, nebo i ten sexchat. Ale pokud tu jen tak brouzdáš, tak to dobré není.
Ta nejzajímavější slečna do života není tak před 6 lety. Ale ta pár dní zpět. Aspoň si ji kluci v Bravanticich užijí. Kdyz už nic.
Paolo227
Paolo227 Inattivo 11 mese fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.