Kamarád -kamaradka

Zajímalo by mě , zda je to opravdu o ničem

Zajímalo by mě kolik lidí tu našlo ( partnera, kamaráda , kamarádku ) ? Všichni tu brečí že se tu nedá najít , snažíte se tu všichni dostatečně?
Jak je možné , že já našla a mám pocit , že jsem tu jediná kdo našel .... Všichni ostatní mi stále brečí jak je to tu hrozné
Někteří brečí, protože mají pocit, že tím ženu obměkčí. Přesně takový byl první chlap, se kterým jsem tu vedla delší konverzaci. Nakonec jsem zjistili, že se známe z reality. A že je neskutečný holkar.
Jakou máš šanci, že zrovna někdo s kým tu kecáš je člověk, kterého znáš :-D Se mi nějak nechce věřit :-)
Hodně velká. 🤣 Mi řekni, žes tu nikdy nikoho takového nepotkal? Já třeba minulý týden našeho skladníka. 🤣
Právě, že vůbec 😁 Ale já chodím max na fórum nebo na povídky
Tak já jsem tu potkal dost lidí osobně , od pouhé kávy až po super sex. Nicméně z pohledu chlapa je to tak, že zde musím investovat daleko více času a energie než kupříkladu v reálu, nebo někde jinde, kde se lze prezentovat civilními foty.
Jó, máš pravdu. Nejlepší je v reálu ( maximálně do půl hodiny) se podívat holce do očí a říct: "zaprcáme" ? Hnedka víš na čem jsi.....
Za 12 let jednu se kterou jsem pak chvíli chodil.
Potenciálních pak třeba 5, ale v komunikaci se ukázalo že to nepůjde. Se dvěma z nich se to ukázalo při osobním setkání u kafe...
Já si reálně nebyl schopný najít nikoho ani na psaní tady 😄😄
Já tu našel několik kamarádek a na konci kednu přitelkyni
Vyskytuje se tu dost lidí. Z mých ex, jedna Nikol, jedna shemale Jana, dva expartneři muži. Dále pár dávných kamarádů z VŠ (ti z toho mají asi největší prdel), dvě známé kamarádky snad před sto lety (hezky si tu vždycky povodí chlapy za kredity). Dále strýc od Nikol, staří rodiče od jednoho z mých bývalých. Tři bývalí spolubydlící. Dále asi dva bývalí učitelé z nějakého období. A možná jsem zapomněl na prodavačku od nás z obchodu. (edited)
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inattivo 10 mese fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Všichni ne, já nebrečím páč je mi to fuk.
Není to tak hrozný, jen je třeba si sundat růžové brýle.

Jsou tu dvě varianty lidí, jedni jsou zvědaví dobrodruzi a druzí zoufalí loudilové kteří berou vše. A k tomu ještě nějaká ta nabídka služeb 🤣.

Potřeba se prohrabat zoufalci a zoufalkami a pokusit se sejít, což může vypadat jako nekonečný příběh 😜
Vážená @spiritangel, rozhodně nejste jediná, kdo tady našel. Je dost lidí, kteří se tu poznali a byl z toho nějaký delší vztah, ať už vážnější či méně vážný. Jenže obvykle nemají potřebu tady tyto vztahy prezentovat a odhalovat. Z blogů a diskuzí pamatuju několik vzniklých párů. Někteří tito šťastlivci odsud po nějaké době zmizeli.
Obecně vzato - úspěšný lovec nemá potřebu tady zveřejňovat své lovecké taktiky, tím by si zvyšoval konkurenci při případném dalším lovu...
Já našel na seznamce, tady fakt nee.. Vydrželo to rok a oboustranně to prospělo. Jsme stále apolu v kontaktu. Nejsem chlap na vztahy :D
Našli jsme tu super přátele nemusí jít jen o sex grilovačka návštěva pohoda jezdí k nám i z dětmi
Je logické, že ti co někoho našli nebrečí, že nemohou nikoho najít.
Proč jsi našla , protože jsi žena a tady pánů k mání je bezpočet,
Pro chlapa je to tu dosti těžké a to najít zde Mezi štětkama opravdu ženu která někoho postrádá je těžké.
Jinak ale i já zde našel pár lidí ke komunikaci sice ne na sexuální vybití ale na popovidání a někteři se odváží a chtějí i nějaké hezčí fotky než z mobilu do domácího alba ale to je jen taková třešnička .
Ale i když i s některými by se dalo sexovat ale víš jak.
Pánů dost, ale větsina za stejným úcelem - vyprazdnit varlata 😀.
Žena tu potřebu nemá tak silnou. 😀😀
Nebo nema zadnou. Sex je pouze pro mladší. Ženské po 50 uz nebrat 😀
Nevím kolik Ti je, ale proč nebrat ženské po 50? Měl jsi vůbec někdy takovou?
Tak, znám ženy které rády vyprazdňují varlata... Ale nic víc 😜
Na co jiněho by potřebovali ženu? Na povídání jsou lepší kamarádi.
To je pravda - par mužů mi to reklo - Když si chci pokecat, jdu do hospody 😀
Magfx
Magfx Inattivo 11 mese fa
Žena má jiné možnosti, stačí se podívat na počty modrých a červených.

Osobně si myslím, že tady skóruje relativně úzký okruh stále stejných chlapů a nevidím důvod, aby se ke svým úspěchům přiznávali.
V poslední době spíš závod o to kdy a s kým
Protože žena si najde muže na sex daleko jednodušeji než muž.
A není to tím, že žena nechce jen sex?
Žadná nechce být jen "pytel na mrdku" .
Jak si to tu mnoho mužů predstavuje.
Ozve se, kdyz ma plna varlata -jinak mne neotravuj, .
A není tohle tak trochu konzervativní myšlení , možná až trochu upjaté , nebo ?
Souhlasím - mé myšleni je konzervativní, až trochu upjate.
Tak to jste asi na špatném serveru. Sdělil Vám někdo před vstupem co by měl tento server v lidech evokovat ? *6*
Konečně jsem se podívala na profil.
Máme dost podobnė nazory. 😀
Ano, číst umím.
Tento web je pro lidi, které baví sex.
Dost lidí si to tu plete s nabídkou žen na sex.
Mysli si, ze stací poslat "chloubu" a dotaz - zamrdame.?
A zena napise v kolik a kam on ma prijet za sexem. 😀
Nesmysl, čím serióznější člověk volí styl , tím spíš nic nehrozí.
Tady při té statistice výrazně nakloněné k mužům to nejde bez toho aby se dotyčný zviditelnil nejakou hovadinou.
....jinak mám pocit že ten pytel na mrdku spíš dehonestuje víc ženy jak muže, nejsem tamto....tak nemůžu soudit
.....trochu odbočím..... některé singlacky po určitém věku....tzv tikot biohodin....co by za tu pozici daly.... podáno bez obalu a příkras, ale nechce se mi to ťuťuňuňu.....zaobalovat aby byl příspěvek stravitelný pro všechny.....snad to pro pochopení jádra věci stačí...tak snad jsem nikoho neurazil
Totekoleckync
Totekoleckync Inattivo 11 mese fa
Si na stránce se sexuálním obsahem. Takže jsem reagoval na tohle. A ve většině případů kdy by mělo jít o přátelský vztah, tak i v tom záleží více na ženě.
Ale jestli chceš řešit věci, aby ti říkal jak ti to sluší a chodil s tebou na procházky, tak si raději zaplať předplatné Žena a život.
To jsi mi to " nandal" 😀😀
Já tu nekńourám, že nemam kam zastrčit své péro. Ani se ve vsední den neptám žen - co maŝ na sobě? Ani jim neposílam pėro s dotazem - ZAMRDÁME?
Totekoleckync
Totekoleckync
Nebylo cílem ti to nandat, ale aby sis uvědomila kde si. A minimálně ve dvou odpovědí si tady kňourala něco o pytlích mrdce. To že ti chlapi posílají dickpicky je spatné, ale neznamená to, že jsme takoví všichni.
Ale já vím, kde jsem - Uz 6. rok jsem na webu pro lidi, ktere baví sex. Mezi ně se počítám. 😀
Koukám, že ty budeš evidentně taky sobeček, co vyprázdní pytlík, a pak si řekne "tak mám prázdno, seru na ni" a ozve se, az když nemá chudák do čeho píchnout
Proč sobecek? Oba si zamrdaji, oba se párkrát udělá, on vyprázní pytel a oba můžou jít spokojeně k domovu.
A podle čeho soudíš. Nikde jsem nic takového neřekl. Jen jsem napsal, že ženy tady mají daleko lepší šance.
Lepší šance na dělání pytle na mrdku? To máš pravdu. Ale málokterá tím pytlem na mrdku chce být
Prosím tě, zamysli se co si teď napsala. Ve většině případů má žena to poslední slove, jestli sex bude a nebo ne (a to by měl každý muž respektovat)
Ale pod ty se sexem souhlasíš a cítíš se u toho jako pytel na mrdku, tak je problém někde jinde.
No, pánové jsou schopní nalhat cokoliv, jen aby smočili. Takže i vidinu úžasného sexu, plno orgasmů, a další kecy v kleci. Už nejsem blbá ani naivní. Takže žádný pytel na mrdku.
Koho si k sobě pustíš, toho budeš mít. Tu sílu máš ve svých rukou.
Proto si k sobě nikoho nepouštím *22**22**22**22**22**22**22**22**22*
…….Taky možnost……… 😀😀
To jsi vystihla přesně. A pojem "pytel na mrdku" je boží
No pojem pytel na mrdku je přesně rozdíl mezi myšlením může a ženy. Muž chce ženu aby ji měl jak si ji vysnil. Milou, voňavou, jemnou, šťastnou, líbeznou. Pak ji zkusí svést hezkými řečmi, pokud ji potká a uvidí, přilákat ji a něžnostmi ji přesvědčit k hnízdění. Jinak to ani nejde. Pokud je sám připraven ke vztahu. Žena pokud je připravena se nechá přesvědčit, pokud poblíž není někdo lepší. Pojem pytel na mrdku bohužel pro sebe použije ta co není vyzrálá nebo naopak je už za zenitem, nebo je sexuálně nevyvinutá a má potřebu zošklivit sex ostatním. Pokud máš pocit že kus prochcaného masa páchnoucí měsíčně po rybině s výtoky k poblití jsou tvojí myšlenkovou konstantou, pak tvůj výrok chápu.
Jasně, tak každá inteligentní žena si je vědoma, že taková sousloví a vulgarismy se nepoužívají. Takhle hovoří jen někdo, kdo si neváží sám sebe a žije v nějaké nízké sociální bublině. Tady je zajímavé to, jak už psaly i některé dámy o mužích, žena která má co nabídnout a tím pádem si dokáže muže získat, se ráda nechá oblbnout, když sama bude mít tu potřebu, ale nikdy tu určitě nebude vyvracet sebe dehonestující názory místních žen, které zcela evidentně zde i jinde zažily značné traumata. *4*
Ten vyraz jsem nepouzila pro sebe 😀😀
I tak. Je to takové hovno, to sousloví.
Más pravo na svuj nazor, jako každy tady.
Rozumíš psanemu textu? Asi ne. Ale nevadí. Abych jako ten pytel na mrdku nedopadla, tak jsem si dovolila k sobě žádného chlapa nepouštět. A je to velmi povznášející pocit. A jestli ty jsi zrovna ta jedna z mnoha výjimka, tak všechna čest, ale ja uz to zkoušet nebudu a ani nechci. A nejsi žena. Nevíš, co za sračky a lži denně přistane ženám do zpráv
Tyhle debílky musíš filtrovat. Nic jiného nezbývá. Nad ženami jsem už zlomil hůl, v podstatě jde o kredity, čas, úsilí, aby se jeden dozvěděl že je loudil, úchyl, nula. Takže mám výhodu v bi orientaci a schopnosti vyhovět, kdy jsem potkal po dvou letech tady žijícího muže co ho všichni hledají od minulého století. Takže zatím fajn ale už jsem ani omylem nedoufal. Ale jsou tu.
A co jiného tu vetsina mužů hledá - vzdyt vidíš. Okamzite mi doporučuje, co si mam objednat. Vím, na jakych jsem stránkach - jsem tu 6. rok. To, ze jsem na stránkach o sexu neznamena, že musím mít sex s kazdým, , kdo ma "tlak" 😀
Však tě nikdo nenutí, nadržený chlapec ti pošle žádost o mrd a ty buď chceš nebo ne. Nedělal vych z toho zbytečné drama.
Jenže oni si to tady ti dobráci myslí všichni do jednoho. Být ten pytel na mrdku.
Prdlajs . Jaký si to uděláš, takový to bude.
Jestli neumíš víc než být pytlem na mrdku, tak jím budeš 🤣.
Neexistuje chlap který by neudělal vsechno pro ženu která ho vzrušuje a láká...
Blbost. Já už mám ve svém věku jasno. Žádný chlap, tudíž žádný pytel na mrdku. A pohoda
Na to jsme ještě mladí ne? 😜😈
Ja uz jsem za zenitem, a upřímně fakt bych chtěla mít svůj klid a pohodu aniž bych si nadále kurvila život chlapem
Ty jsi za zenitem? Takový mládě..... Až tam budeš tak už to řešit nebudeš. I když měli jsme sraz po cca 40 letech že základky a máš pravdu že některé spolužačky mají ránu. Ale jiný jsou k sežrání a kolem nich je plno, čím to asi je? Do 30 ti je každá hezká po jen ta co si to zaslouží.
Ja nebyla hezká ani do těch 30 *22* ale měla jsem mozek a ostatní toho zneužívali
Někdo zraje jako víno, za mlada jsem byl takovej vyhryz - a teď jsem, no seriózní....
V tom případě se ale necítím být ve skupině všichni. Ne, opravdu pro mě žena neznamená to, jak tady padl ten název, co se mi nelíbí. Hledám ženu, se kterou bych se miloval, ale představ si, že tím to pro mě nekončí. Nebo jinak....tu, se kterou budu souložit, chci poznat opravdu víc. (edited)
Totekoleckync
Questo post è stato eliminato.
Tady mi to baví, ještě chvilku se tu jebejte navzájem, pytel na mrdku, má to tu šťávu ! Ten s těma Pražákama je taky výbornej, asi velkej drsňák a kdopak vytáhne hnusfialový !?
Totekoleckync
To, že nejsou všichni, tady tvrdí všichni bez výjimek
Promiň, ale trvám na tom, co jsem napsal. V dobrém, o čemž tě jako cizí asi nepřesvědčím. Nevadí, respektuji, co píšeš.
Jsou tu i fajn normalní chlapi, mêla jsem na par z nich štestí. Ale musíš to prebírat, jak Popelka hrach 😀.
Není divu při podobných reakcích.
To není divu. 😀Ty jsi taky normalní, tebe se to tady netýká. Znam tve nazory z Fora a Blogů. Ty hulvat nejsi.
Totekoleckync
....o litr že mi to nezopakuješ do očí.... další hrdina za sklem *22*
A kvůli takovým jako jsi ty , tu mají ty normální chlapi smůlu , protože ženský po pár takových chlapem jako ty jsou znechucený vůbec někomu odpovídat , zkus se nad tím zamyslet , ano jsme na sexuálních stránkách , všichni máme rádi sex , ale to přece neznamená , že se k sobě máme chovat jako hovada ne ???
Copak? Žádná ti tady nechce zadarmiko podržet a být tvým pytlem na mrdku?*22*
Že ti do toho kecám, tak tou mrdkou nakrm toho co tě napustil a nebo ho nech po sobě uklidit. Nebo ho rovnou ojeď pripinakem ať si hoch užije když to má být tak úžasný. Budeš mít chlapa a pravidelně ho obdělávat do zadku a on bude spokojenej, jen musíš tvrdit že se jinak neuděláš a že by ti měl podržet jestli tě má rád. Podle toho co tady koukám je za materiál by neměl být problém takového sehnat. Na každém prstů budeš jich mít deset a budeš spokojená. Doufám že co jsem napsal je dost slizký, jinak neusnu.
Totekoleckync
Ztrapňuješ tady akorát sám sebe. A aby toho nebylo málo, tak sis smazal profilovku, abys tady mohl dělat (nevím, asi frajera?) ale si akorát za dementa.