Filter erotickych sluzieb

Vo vyhladavani v casti “Ludia” chcem poziadat o pridanie filtra podla profilov, ktori maju a ktori nemaju oznaceny profil ako “Poskytovanie erotických služieb”. V kazdom profile je tato moznost nastavit.

Mam zaujem vyhladat iba ludia, ktori neponukaju tieto sluzby. A tiez mam zaujem aj opacne, aby moj profil vedel vyhladat clovek s rovnakym zaujmom ako mam ja.

Tiez aby to bolo v kazdom profile jasne oznacene, kto ponuka a kto neponuka sluzby. Mam zaujem aby v mojom profile bolo jasne viditelne, ze neponukam sluzby.

Dakujem.

Derngoll
Derngoll Inattivo 10 mese fa
A aby som sa vyjadril k téme. Takéto filtrovanie ti admini nedovolia, pretože chcú aby sa ti zobrazovali poskytovatelia erotických služieb, pretože práve z toho majú zisky.
Ináč len aby ste vedeli: admin Vám označí profil ako poskytovateľ erotických služieb už len za to, že predávate nejakú vec v bazáre v inzercii. A následne vám zablokuje možnosť odpisovať ľuďom v správach kým nezaplatíte. Len tak aby ste vedeli aké praktiky používajú majitelia týchto stránok.
Tak je👍,toto tu len kšefty,pre amatéri.com,však niečoho musie žiť 🫵 (edited)
staci ak tu poukazes na ich nekale praktiky a porusovanie roznych predpisov hlavne v oblasti GDPR a spravia ti to