Questo post è stato eliminato dall'utente.
Z tvé odpovědi je patrné, že admini nemažou neaktivní profily, jak to mají (měli) ve všeobecných podmínkách.
No protože se pak můžou chlubit, co tady mají jakoby aktivních profilů, ovšem ve skutečnosti neaktivních.
Zdravím, pokud vím tak neaktivní profily tu nijak regulovány nejsou. Stačí se podívat, že jsou zde profily které poslední aktivitu "vykázaly" třeba i před 10 lety.
Není třeba dělat nic, účet nikdo mazat nebude.
Stačí jen nezapomenout heslo, případně neztratit přístup k emailu, který máte spárováný s účtem, aby jste si heslo mohla obnovit.
Případně můžete sama zažádat o dočasné zneviditielnění účtu, ale tam je třeba pamatovat na půlroční lhůtu, po níž vám účet už skutečně zmizí.
amateri.com/cs/kontakt/?node=i-want-to-temporarily-suspend-my-account
Ovšem s peavidly.se.to má tak, že administrátoři mohou kdykoliv rozhdonout o jejixh změně, proto doporučuju se sem aspoň jednou za pár měsíců přihlásit,.kdyby něco 😎
Není třeba dělat nic, účet nikdo mazat nebude.
Stačí jen nezapomenout heslo, případně neztratit přístup k emailu, který máte spárováný s účtem, aby jste si heslo mohla obnovit.
Případně můžete sama zažádat o dočasné zneviditielnění účtu, ale tam je třeba pamatovat na půlroční lhůtu, po níž vám účet už skutečně zmizí.
amateri.com/cs/kontakt/?node=i-want-to-temporarily-suspend-my-account
Ovšem s peavidly.se.to má tak, že administrátoři mohou kdykoliv rozhdonout o jejixh změně, proto doporučuju se sem aspoň jednou za pár měsíců přihlásit,.kdyby něco 😎
Děkuji :) 👍
..................................
..................................
Nás spíše štve že mizí soukromá konverzace.Když se podíváme do zpráv tak nejstarší začíná od roku 2020,přitom tu jsme od roku 2013 a dost jsme si tu psali i setkali se s některou z žen. Je to nějak automatické na tomto webu,tohle promazávání?
To nevím, a také by mě to zajímalo. To už je spíš na dotaz pro adminy. Já admin nejsem 😎
(edited)

Mazání neaktivních profilů
Zdravím, nějak to nikde nemůžu najít, takže dotaz 🙂 Tady se nějak časem ruší profily, které nejsou aktivní? Mám pocit, že jsem dřív něco takového někde četla... Kolik je to případně měsíců, kdy se tu člověk musí hlásit, aby nebyl vyhodnoceny jako mrtvý profil? 😉Chci si tu profil nechat, ale teď sem třeba nechodit.... (Nechci o něj přijít už proto, kolik mě stálo času zablokovat všechny otrapy, tak bych si opravdu nechtěla dělat už nikdy profil znovu a všechny muset blokovat znovu 🥴 to se vážně nedá... a vysvětlit jim ať nepíšou, taky ne)