Ahoj, jedu zítra do pískovny Braňany na nuda :-)
Ahoooj, černá dodávka Pár, jste tady? Moc rád vás diskrétně poznám😌🍓
Nechystá se nějaký pár dnes? Třeba hned?
Kdo byl dneska v Brananech??
Bude nekdo zitra ( streda) dopoledne?
Chodite na Braňany i když není úplně teplo?
Premejšlím buď tam nebo nechranice
Já chodím do Braňan
Pár? Bílý ARTEON, existujes tady? 🙌💣
Chystám se nějaký den s moji . Možná neděle na deku . Ona určitě nahoře bez ja urcite dole bez. Urcite si zašukáme .
Kolem kolikáté hodiny?
Odpoledne urcite od 13 hodiny nejspíš .
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jste tu někde? Ať vím o koho s jedná
Chtěli byste diváka?
Ale někde z povzdálí.
Pár? Bílý ARTEON, existujes tady? 🙌💣
Kdopak byl mrdat v autě ? Páry jezdíte? Divák nevadí? 😉✔️🙌
Strašně bych si ho teď rád vyhonil a koukal jak někdo šuká nebo ji vyndá kozy a kouří mu pero
chtel byxh tam zazit nejakou zenu co ma velky prsa :)
take jsme se tam byli podívat a prosekané jto je víc než zdrávo, keře jsou fuč a stromy už mají koruny dost vysoko, takže vše je vidět, zakoutí tam už skoro nejsou, z jedné pískovny je vidět na druhou ....no nevím tohle je už na radovánky moc průhledné, možná až to zezelená, ale neveříme tomu
(edited)
Já už tam byl dvakrát, minulý týden a před minulý týden, byl tam týpek běhal okolo ale když jsem ho vytáhl a začal honit nějak ho to nezajímalo, byl tam i pár v autě, ale stáli blbě a nebylo nic vidět.
Je to tam hodně průhledný a ze silnice jde všechno vidět.
Za pár týdnů už by mohlo být více zeleně.
Je to tam hodně průhledný a ze silnice jde všechno vidět.
Za pár týdnů už by mohlo být více zeleně.
V sobotu má být hezky, tak asi tam zajedu a kouknu co je tam nového. Při tom dám koupel a někde v soukromí si udělat hezky.
Já se tam léta jezdím vykoupat, rád se tam vždy vyhonim, zažil jsem tam toho hodně, ale není to pokaždé, bývají tam v létě stáli "návštěvníci" ale i náhodní (občasní) , muži, páry.
Teď se tam vše prořezávání takže jsem zvědavej až to ukončí jak to bude vypadat
To ano vypadá to tam trošku hůř,ale myslím si, že to neomezí v ničem, jelikož pláže jsou čisté.
Také tam jezdíme k vodě a včera jsme se byli podívat a strašná pohroma s tou prorezavku...vše bude vidět od vody

BRANANY/Most/Pískovna
Chtělo by to nové fórum pro Braňany pískovna,proto přidávám nově a chtěl bych zde vidět všechny kdo sem chodí. Několikrát jsem viděl i páry,komunikovali jsme spolu a myslím, že pokud jsou tu páry nebo samotné ženy i dokonce muži tak určitě by každý rád věděl kdo co přesně rád. Jsem tu nově v Mostě,ale myslím si že je to tu super,jen by to chtělo seznámení. Takže kdo chce a je z amatérů a jezdí do Braňan samozřejmě pro každého tady diskrétnost 100% co se týče na veřejnosti,zde se jedná o BRAŇANECH. Ahoooj všem a rád vás poznám pokud to bude vzájemné a nestyďte se podepsat.🙋♂️❤️