Ano, setkávám se s tím často a je to opravdu nepříjemné. Někteří muži si myslí, že jen proto, že jsem na erotickém portále, mám povinnost s nimi něco mít. Když nedostanou, co chtějí, začnou s výčitkami nebo dokonce urážkami. Přitom je to úplný nesmysl, protože každý má právo říct ne a nastavit si hranice. Erotický portál není tržiště, kde si někdo kupuje sex, ale prostor, kde sdílím to, co sama chci.
to už sem tak nějak patří, brát každého k nám do mučírny, kdo si o to napíše, vypadá to jak v podchodu metra na Můstku,.. radost sem dávat nějaké fotky nebo video, pak různě flustrovaní jedinci píší svoje teorie několik dní...
Vidím to jinak, vstupujete tady do veřejného prostoru a to zcela dobrovolně, navíc zveřejňujete svoje intimnosti a to celkem slušný prasárny, tak se těm reakcím nemůžete divit. Je to stejné jako když se některým " celebritám" nelíbí, jak o nich píše bulvár.
fotky a videa přeci nezavdávají podmínku takto obsloužit půl národa, nebo tě snad vozí někdo kdo má pěkné auto jen proto...že ty chceš?
Tobě někdo bouchá na okénko u auta a nutí tě ho povozit ? Po ulici jsme nuceni chodit, nebo jezdit, to je běžná denní potřeba, tady jseš dobrovolně. Když s tím autem zajedeš do čtvrti kurev a smažek, musíš počítat s tím, na tebe někdo bude pokřikovat, nebo i něco víc.
jestli ty nebudeš jeden z těch o kterých se tu zrovna bavíme,...
Buď v klidu, to co je krásné a příjemné v tvém světě, je na hony vzdálené tomu mému.
Nikdo se nediví chtíči který vzbuzuje naše přítomnost, ale je udivující zoufalost, domáhání se a agrese která plyne z odmítnutí. To si opravdu myslíš že je něco přitažlivého na tom že tě někdo nutí, či ti vyčítá vlastní neúspěch?
Přesně. A také nás nebaví odpovídat lidem bez fantazie, či naprosto zcestným mužům kteří chtějí sloužit a být k čemukoliv donuceni.
..... naštěstí mám modrý profil...... takže mám klid 

Ani to mi nepomohlo od některých debilů. A to mám prázdný profil 😁😁😁
Můžu ti nějaké půjčit, mám jich nadbytek.
Joo ono to vyřeší hodně, to ale neodpovídá na tu hlavní otázku. To si opravdu takový člověk myslí, že manžel umožní takovému člověku návštěvu a popřípadě sex?
....tady není e-shop,.....a navíc hned nějakého obšourníka zvát na návštěvu s mrdem..... nevím co ti lidi berou, ale chci toho trošku taky
Ano to tady každý chce toho trošku. Nás jen udivuje jak velké procento lidí si myslí že mají nějaký nárok. Pro nás je důležité aby ten protějšek měl důstojnost, slušnost a uměl přirozeně respektovat nás jako pár. Koukal by jsi i kolik zde přítomných neumí ani dodržovat základní hygienické standardy, které jsou naprosto nutné.
Vetsina odmitnutych napise -uvedom si, kde jsi.
Ani na erotickych strankach není povinnost mít sex s kazdym, kdo pozada.
Ani na erotickych strankach není povinnost mít sex s kazdym, kdo pozada.
Na to je odpověď: "uvědom si, že si kokot'
No bohužel si velké procento, řekla bych až většina z toho co tu denně čtu, myslí, že mít tu profil se rovná ošukat každého kdo si o to řekne...
Lépe řečeno snad ani nejde už ☺️😅
Možná že i ošukat toho kdo si neřekne. Ja jak to tu čtu, tak mi přijde, že i těm chlapům je jedno kdo to bude (ženská, chlap, pes, slon) jen aby zasunuli
....tak udělat si zdravotní pojišťovnu která bude garantovat vyšetření mrdem do 14 dní.....to by šlo na dračku
Tak já jim to neberu, ať si každý suka koho chce jen by bylo fajn kdyby pochopili že stejný názor tu nemá každý...
To jsou ubozí lidi, kteří to nepochopí a kterým to nevysvětlíš. Maximálně ti jich může byt lito. Ale asi nemá cenu se kvůli takovým smutným existencím rozčilovat.
....je to marný.... když přemýšlí tím spodním mozkem
To dokážeme pochopit. Ale i tak je důležité si zachovat vlastní dustojnost.

Tragédi, kteří se domáhají
Také se setkáváte s výčitky, urážky a domáhání se sexu? Jako pár to prožíváme každý den na těchto stránkách. Není nic horšího, než tenhle fenomén.