Temu

ahoj...neví někdo proč z portálu Temu zmizela všechna erotika?? dilda, pásy cudnosti... strapon... všechno z nabídky je pryč

Ten materiál těch hraček, stejně není nic moc....
tak platinový silikon je u dild špičkou v oboru ne jako evropské PVC nicméně na vše zasouvací dáváme odjakživa kondomy, líp se to udržuje a spotřebujete míň mazání když je povrch hladký
Všechny nezmizely,dají se najít.Jak tady píši ostatní - nenajdu na Temu tak je xxxxx dalších webů s tímto zbožím.
to ano..ale dražší.. Temu bylo u silikonových hraček zaručeně nejlevnější s velkým počtem položek v nabídce
už taky chodíme jinam, ověření kopií dokladu je pro nás u jakýchkoliv stránek s erotickým obsahem příliš..u čínských dvojnásob
Je to zbytečná hysterie. Stačí zaslat jakýkoliv doklad volně stažitelný z internetu a je vyřešeno. Když je vůle je i cesta.
V této souvislosti bych zmínil pár dní starou novinku na Temu, nákup takových věcí nám umožní po zaslání fotografie dokladů totožnosti.
Tudíž stejně jako tady je to pro nás konečná, žádné fotky dokladů, se posílat určitě nebudou, ani tam....ani jinam.
No, tohle je ale problém EU.
A BTW, časem přijde i občanka na erotické weby, už se to po Evropě rozlejzá.
Oni prostě nechtějí míz zbytečné popotahovačky, že dítě vidělo zadnici nebo si koupilo kolík.
Ale máme tu skvělou partů úředníků, kteří nás před tím peklem ochraňují -- tak holt budou mít Číňani naše občanky a co s nimi udělají, pro naše bětší bezpečí, to je ve hvězdách.
Prostě problém úředníka, který musí vykazovat práci a tak vymejšlí kokotiny.
Mojí mít nebudou ani za Temu a ani za amatéři.cz... tohle je už pro mě za hranicemi možného. Nemám s tím problém a najdu si jiné stránky nebo jiný shop kde to pořád ještě jde bez ověření.
Proč ne? :o)
Před Vánoci sice třeba někdo "zazálohoval" 99,6% veškeré hudby ze Spotify, ale to je asi nějaký břídilský web s malým rozpočtem, podobný únik se na Amateri.com přeci nemůže stát...
tak to sem hned klidnější.. když je to zabezpečení na vysoké úrovni... to může poslat opravdu jen naivní člověk, fotku dokladů, to nepochopíš
Tak já ti to vysvětlím -- proste si dáš na váhu očekávané výhody a očekávané nevýhody.
A něco převáží.

V naší situaci tohoto století se já osobně obávám, že někdy jednou, třeba za rok, za dvacet let, se objeví někdo, kdo začne kriminalizovat <cokoliv>.
Byla tady trestná homosexualita. Teď to jide vypadá na nějakou formu kriminalizace trans.
Co bude další -- svazky nesezdané? Svazky s hříškým věkovým rozdílem nad 3 roky?
Nevím -- za dvcacet let může být naprosto cokoliv.
Proto nemůžu dát občanku k tomuto profilu.

Paradoxně na tohle řešení existuje -- včera jsem kupoval flašku griotky a potvrdil jsem věk přes certifikační autoritu, které jsem se potvrdil bankovní identitou a ta verifikovala věk prodejci, takže to není nezbytné a má to nějaké jiné důvody.

A teď ta Čína: co se mi může stát, když dám OP do čínského bota: založí si na moji OP falešné identity, až bude registraci OP vyžadovat EU pro přístup do netu (to není fantasie, tohle se momentálně přetřásá jako jedna z možností, jak vyřešit lavinu botů: no, tak na tyhle OP budou registrováni.)
A může mne někdo vydírat, že jsem koupil mr*ací mašinu a tucet nástavců.
Vadí mi to?
No nevadí.

Cítím z toho od cizích pro sebe mnohem menší riziko, než z jakoby téhož kroku vůči vlastním.
samozřejmě by i Čongům stačila verifikace věku autoritou, takže ty OP sbírají z nějakého nekalého důvodu.
Vadí mi to?
Zatím nevadí -- zatím nevidím zásadní riziko.

Ano, mohou převzít můj google účet tím, že mají moji OP a moje logy (na wifině mám TUYA, takže mám sniffovanou wifinu) -- ale následky tohoto kroku si zatím nedokážu představit.
Zato kriminalizaci pamatují ještě moji rodiče a i já v devadesátkách jsem se kolem toho motal docela blízko (furt musím strkat rypák do válek, které se mne netýkají).

V tom je ten zásadní rozdíl.

Disclaimer:
Prosím -- neberte tento post nikdo jako důvod k hádce a konfliktu.
Snažil jsem se to celé napsat absolutně rovno-tento, pro i proti otevřeně, aby to nedávalo prostor k žádnému sporu, výhody i rizika jsou přiznané bez zaujatosti pro jednu stranu.
Pamatujte, že tady nejsme proto, abychom se hádali a pokud se budeme hádat, nebudeme tady. :_)
...pokud mi někdo chcete vynadat, proklít mne či mne evangelizovat, mám mailer otevřený a klidně to dovysvětlím. :-)
měla sem tu fotky a videa devatenáct let... záměrně bez obličeje,... můj cíl bylo nepropojit nikde intimní život s tím běžným, jakákoliv snaha o opak, ten profil okamžitě diskvalifikuje z priorit co zastávám, tudíž sem všechno vypla nebo smazala, žádné inzeráty, nic.... nemám sebemenší důvod se v takovém webu ukázat a předat toto právo někomu dalšímu ať jde o fotky nebo erotické hračky které si někde na druhé straně světa kupuji
Jen soukromý statistický průkum: pokud by to byla jen verifikace věku 18+ externí certifikační autoritou (potvrzení se certifikátorovi bankovní identitou, bez propojení identity s tímnto webem) -- bylo by to pro Tebe průchozí?
už ne... to co platí teď bude za nějakou dobu zase málo, jsou jiné weby jiné možnosti
není potřeba zrovna sem nebo kamkoliv jinam cpát jakékoliv nedobrovolné údaje
tak v případě temu i amatérů... vím
Osobně razim totéž, ale..... :))))
Pevně věřím, že někteří pošlou i rodný list....
tak za blbost ostatních neručím, ovšem z mého pohledu je tohle vyloučeno, to se raději bez takových možností nákupu případně uživatelského rozhraní klidně obejdu, pořád jsou možnosti jít někam kde to funguje i bez ověřování
Protože je to aplikace na sběr dat, nakupujete jako miliardáři
Po kauze se silikon dolls, připomínající dětskou postavu, temu i aliexpress vypnuty kategorii sex toys. Chtějí se vyhnout dalším problémům, prý. Mají to vypnuté v celé Evropě
Napadlo mě, jestli to není tím, že se neověřuje věk a může si to koupit nějaký nezletilec? Já bych teda ero pomůcky, které přijdou do kontaktu se sliznicí nikdy nekoupila. Přece jen zdraví máme jen jedno, tak proč to pokoušet. Možná i to může být důvod stažení z nabídky.
tak tento vážný problém Unie náhodou zrovna vyřešila.
Problem: temu prodává zdraví nebezepčé věci
Řešení: naúčtujeme si přirážku 100,- za každou věc jako clo.
...vyřešeno.
Už nejsou zdraví nebezpečné.
Už se nemusíte bát, odpustek byl zaplacen, už to klidně do těla může :_)
NezneLizani
NezneLizani Inattivo 7 mese fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Naštěstí to jde jednoduše obejít a odemknout si zase vše jak to bylo.
Obnejít ten filtr, který už není, nebo obejít to nahrání občanky, které tam je teď?
Nahrál jsem tam fotku z internetu. Nějaký vzor občanky a vzalo ho to a vše se odemklo.
Jde to obejít, na naskenované občance jsem zakryl jméno i číslo, takže zůstala ne příliš kvalitní fotka a datum narození. Vzalo to tak bez problémů.
Navíc, třeba na letišti v Šanghaji si skenovali pas, takže to asi ve finále vyjde nastejno. Zkrátka totalitní režim je svinstvo a pokud někdo chce levný nákup tak se tomu neubrání
teď jde o to, jak dlouho to bude fungovat. nechce se mi věřit, žeby to zrovna Čína nechala takhle technicky nezabezpečené, když ani sem se s falešnou občankou neregneš.
Chtějí prodávat tak to věřím že to řešit nebudou. Určitě mají strojové čtení údajů a stačí když tam vidí rok narození že je ti více než 18.
Možná to bude tím že se jim v nabídce objevily sukaci panny ve vzhledu dětí. Takže buď s erotikou seknou úplně a nebo dělají důkladnou prověrku toho co přes ně prodejci nabízí.
Akorát by mne zajímalo nějaké hodnověrné vysvětlení, proč to má jako někomu v Unii vadit, co komu ty kusy siliconu mohou připomínat.
Hádám, že tady Ouřad založí odborovou organizaci proti nucení siliconových odlitků do nedobrovolnému sexu?
Taky jsem dneska koukal , ne ze bych neco přímo z toho objednával. Ale bral jsem tam pritelkyni skleněná dilda asi pul roku zpět ty nemůžou být závazná a byly za 100 Kč kus. Navíc většina shopu to kupuje v Číně a tady ti tu samou věc prodají za 500 Kč jen s prirazkou
Hele, ono i sklo může být závadný, nerozumím jeho výrobě, ale může klidně obsahovat příměsi, které nejsou zdravé pro lidský organismus. A vzpomínám si, že nějaký obchod sbíral zpět nějaké snad vázy nebo hrníčky, protože byly tónované jakousi rtuťnatou barvou.
Sklo jako takový je neškodný. V 99% případů jsou jedovatý ty barvy, kterýma na to malujou kytičky :)
bacha -- sklo musí být velmi dobře zpraaované, velmi pomalu musí chladnout, aby v něm nevznikalo pnutí a mikrotrhliny: pak je i hodně odolné.
Pokud se ty hračky prostě jen normálně odlejou ze skla, dost výrazně roste riziko, že praskne.
A to je fakt to poslední, co chceš, aby se ti něco skleněného rozlomilo uvnitř.
Proto je tak výrazně odlišná cena skleněných hraček v EU versus tEmU: tyhle věci od Čonga jsou fakt životu nebepečné. (edited)
Sklo může bejt velice škodný. Nedávno tu bylo podobný téma, kde jsem psala komentář.