Súdiš podla tvojho manzela ? 🤣🤣🤣 ten je tiez Bi ( mas to v profile ) 😆 tvoj nazor
Lebo som panikár a poradil mi to kamarat ze zena skor bude hladat mužsky profil ako párový . Nikoho tu nehľadám . Len ma fakt zaujimalo ci este niekto takto zije ako ja . A napísalo mi aj vela zien . A hlavne chlapi to netaja pred frajerkou rok dva .. ale pred rodinami aj 30-50 rokov . A dodnes nic netušia . Fakt zaujimave čítanie .
Ďakujem kazdemu kto mi napisal svoj pribeh . Neviem hned kazdemu odpisat ale postupne odpisujem . Prislo mi viac ako 60 sprav s tym istým príbehom ako mam ja . Som si myslel ze len ja som kokot co robi toto svojej zene .. rodine .. ale je ich dost .. dost desive . Diky
Och by si sa cudovala . :) Radsej spozorni pri tvojom chlapovi tolko k tomu .

Partner - tajný bisexual
Neviem ako to mam povedat partnerke . Stretávam sa hlavne na jednom určenom mieste v ba , kde pridem vecer ale nie vzdy a niekoho si tam najdem co ma poriadne vysuka do zadku . Obcas ked neni doma si ho donesiem aj domov a je to ako droga neviem s tym prestat . Napiste mi kludne do sukromnej spravy vase príbehy . Ako to robite vy ? Ako casto ? A ci mate aj vycitky ked mate partnerku a ona o tom nevie . Potrebujem poradit uz som z toho zúfalý . Diky