Goegelovi cviky tak nějak se to jmenuje během dne třeba desetkrát za sebou zmáčkni jako když zadržuješ chcáni snaz se docílit ze zvládneš aspoň čtyřikrát za sebou 10-15 vteřin a pak když ucítíš že budeš vytáhni ho a stáhni to po chvíli se jakoby uděláš na sucho ale když to udržíš a nevstřikneš můžeš normálně pokračovat a potom se udělat dá se to zadržovat dle schopnosti takže se pak vždycky uděláš kdy budeš potřebovat
Občas se to stane asi každému, ale jestli to máš pořád, nevím, zda ti má rada pomůže. Zkus se vyhonit krátce před sexem. Klesá tím i vzrušivost a výdrž stoupne. Může se ale stát, že se pak neuděláš vůbec. To se mi stalo jednou, hodinový orál, už jsem ho měl normálně odřený, docela to bolelo, a furt nic, trochu trapas. A to jsem se předtím neudělal víc jak den.
Druhou možností je, pokud to partnerce nevadí, i po výstřiku prostě pokračovat. Když je holka šikovná, nepovolí ti ani erekce a ona hypersenzitivita přejde. Máš pak možnost se udělat i podruhé, a věř tomu, že mezi čísly vydržíš mnohem víc než 10 s. Pro spoustu chlapů je to nepředstavitelné, prostě se vystříkají a konečná. Taky mě dřív nenapadlo, že bych toho byl schopen, ale pak jsem poznal jednu báječnou holku, se kterou se to stalo standardem. Jen doporučuju.
Druhou možností je, pokud to partnerce nevadí, i po výstřiku prostě pokračovat. Když je holka šikovná, nepovolí ti ani erekce a ona hypersenzitivita přejde. Máš pak možnost se udělat i podruhé, a věř tomu, že mezi čísly vydržíš mnohem víc než 10 s. Pro spoustu chlapů je to nepředstavitelné, prostě se vystříkají a konečná. Taky mě dřív nenapadlo, že bych toho byl schopen, ale pak jsem poznal jednu báječnou holku, se kterou se to stalo standardem. Jen doporučuju.
Měl jsem úplně stejný problém. Hrozně mě to štvalo. Nakonec se něco stalo a hodně se to zlepšilo, že jsem v partnerce mohl zůstat déle, pár pohybů navíc, když se vyvrcholení blížilo, přestal jsem se hýbat, jen jí dával pusy a líbal a po chvíli jsem začal znovu. Řekl bych, že to pomohlo. Párkrát se mi i stalo, že partnerka se udělala a já ne, to jsem fakt čuměl. Protože jsem chtěl, aby partnerka z toho něco měla, tak jsem jí holčinu dole dráždil jazykem a když to na ní šlo, tak jsem zasunul a udělali jsme se oba najednou. Super zážitek. Doporučuju.😉
Existuje mierne antidepresívum s názvom Paroxat. Ak ho užívate tak, ako sa bežne predpisuje, po niekoľkých týždňoch budete mať problém dosiahnuť orgazmus/ejakuláciu. Ale užívanie jednej tablety týždenne alebo dva by malo mať len jeden vedľajší účinok: veľmi dlhý čas pred orgazmom. Ale poraďte sa s odborným lekárom alebo lekárnikom a prečítajte si všetky pokyny a prípadné kontraindikácie!!!
to máš dobrý no, já v mém věku se tedy hodně nadřu abych se udělal 😀 velmi záleží na partnerce, rozžhavená spontání kočka bez předsudků mě udělá do 20minut. Voslizlá studená zakomplexovaná mě neudělá ani za hodinu.
Dnes sem se někde dočet že prý i "Stará stodola taky dobře hoří!" 😆
Dnes sem se někde dočet že prý i "Stará stodola taky dobře hoří!" 😆
Buď rád, alespoň se nenadřeš.
Ahoj. Ten istý problém mám aj ja
Tak to máš blbý. Gratuluji

Rychle se udělám.
Mám problém že se při sexu se hned udělám vydržím max 10 vteřin i při honění je to dost rychlé do půl minuty.