Hell Events

Ahoj, chodíte někdo na Hell Events, konkrétně na Alterno? Nedá se o tom logicky nikde vyhledat moc informací a tak to zkoušíme tady 😁 Je to jako klasické sw? Nebo spíš nějaké akce s programem? A doporučili byste zajít?

Ahoj. Na akce Alterno případně jiné podobné chodím často/pravidelně. Info není, ale vystihuje to nejvíc text na webu se vstupenkama. Klasické SW určitě ne. I když dříve či později dojde i na klasiku. Je to víceméně volná zábava, v hlavním sále taneční muzika, okolo a v místnostech různy BDSM nábytek a zařízení na BDSM/fetish hrátky. Chce to jít v páru nebo se svojí hrací skupinou a pak je to super - dá se stylově blbnout a předvádět se celou noc:) Atraktivní jedinci mají šanci se tam seznámit, přidat k někomu/skupině. Samotní kluci bez nějaké přitažlivosti si to neužijí. Vizuálně je to hodně o oblečcích, chce to mít zálibu v tyhle věci a trochu se připravit. Běžná Alterna mají nějaké téma - cca 1/3 lidí se vyladí v tom stylu, ostatní mají klasické BDSM/fetish oblečky. Program neni. Mega Alterno v Gabriel Loci mívá i nějaké vystoupení, program. Taky se tam snaží lidi více vyladit outfity. Spíš se to už podobá akci PFW. Komu se líbí BDSM, fetiše a je aspoň trochu exhib, určitě doporučuju zajít. Lidi tam bývají krásní:) A to jak holky, kluci tak i různé další formy a zvířátka:) Lístky je potřeba koupit dlouho dopředu.
Ahoj, nějaký pár na Mega Alterno 20.6. ? Je to v bývalém klášteře, myslíme, že jen to prostředí bude zážitek. Jsme spíše pasivní účastníci, pokec, drink, sdílení dojmů. Eyes Wide Shut.
No jeslti je to v Loci, pak se vyplatí vstávat ten den až v poledne a mít naspáno do zásoby.
Obrovský prostor. Spousta zákoutí, chodeb do dalších prostor, propojek, prostě jo, je to tam veliký.
A jako ano, jít jako do kina by bylo zbytečný, fakt je lepší tam někoho mít nebo znát. Pro inspiraci a pro ten pokec ve volných chvilkách (ikdyž pro ten kravál se moc kecat nedá .-D )
Souhlasím, v Loci je to nejlepší a 20.6. je to přesně tam. A je pravda, že jít sám není úplně ideální. Pokud by se našel pár, skupina nebo i jednotlivec, rád vyrazím společně.
Zkusil bych sem do chatu, do těch dvou nebo třech místností věnovaných D/S. A nadhodit to tam. A hlavně si uvědomit, že tam se nechodí mrdat, tam se chodí za ážitkem. Sex je jen jednou ze složek toho zážitku -- to hlavní tam je v emocích. Trochu v hlavě.
O čem to tam je vím, chodím docela často.
Tak report ze včerejší Alterno, byli jsme poprvé. Hodnocení 50/50, některé oblečky velmi pěkné, zvláště některým slečnám to fakt slušelo, ty čouhající prdelky, paráda. Nějaká nahota, zvířátka, latex, otroci a tak. V podstatě se tam nic moc neděje, různě se tam bičujou, domina- otrok v komůrkách k dispozici gynkřeslo, lavičky, nějaká fixátka. Sem tam někoho pokouřili, nebo pohonili, žádný extrém. O půlnoci vystoupení nějaké paní v letech se slušnou nadváhou, která postupně odhazovala svršky. Přáli jsme si, aby nešla do finále a to vyšlo, asi by to nebyl hezký pohled. Bylo to jak transvest vystoupení ve vesnickém klubu. Závěr nic moc, koktejly gut, zajímavé ano, celkově lehké zklamání. Dáme ještě šanci Mega Alternu.
Čoveče, tak to jsi prostě nenašel druhou půlku prostor.
Dom/Slave je tak nějak pointou té akce, takže jo, to je hlavní náplň.
Skvělé kostýmy taky -- vždycky si připadám, jako když jsem právě přišel do tanečních a mám pantofle s logem Lidlu.
Sex všude kolem.
CORE se od půlky akce stará v první řadě o to, že furt desinfikuja a otírá nábytek, protože účastníci, jakkoliv slušně vychovaní, už porstě mají mozek jinde a často to opomenou.
Spousta možností se nějakým způsobem zapojit, od toho jsou tam ty svítící náramky.
A sběratelské edice kondomů.
Hele, fakt jsi něco přehlédl, vynechal, nebo jsi zabloudil do nějakých méně aktivních prostor, věř mi... :_)
Mám opačnou zkušenost. Včera jsem tam byla a hodně párů tam mělo sex – buď na tom křesle, nebo vedle na lavičce. Určitě nesouhlasím s tím, že se tam nic nedělo.“ (edited)
Tento pátek, taky plánujeme jít. Bude to naše první eroticky lazená akce ever. Jsme na to dost zvědaví.
Přemýšlíme v budoucnu třeba i o standardním sw, ale tohle se nám zdá jako prima vstupní bod.
Byly jste nakonec?
Jdeme v pátek poprvé, uvidíme jak to bude probíhat.
Tak v pátek to jdeme zkusit, pro začátek Vanilla. Outfit vyladěn, uvidíme, jak to tam chodí. Každopádně při přípravách jsme se docela pobavili. Kdyby tam někdo zdejší byl, můžeme dát drink.
Ahoj, já byla na jedné akci. Za mě špinavé (všude igelit) těžké BDSM. Já se těšila na hustou párty a místo toho jsem se štítila sednou do křesla.
Jinak všude jsou play zóny, vše je otevřené pohledům kohokoliv. To znamená že je tam třeba gynekologické křeslo a kolem něho chodí davy lidí. No prostě za mě vůbec.
My jdeme dneska. Poprvé :) Tak jsme zvědaví, jaké to bude. Raději nemáme žádná očekávání a necháme se překvapit :)
To je vždycky dobrý přístup:) Budeme rádi, když byste se chtěli podělit o svoje dojmy.
Něco se nám tam líbilo, něco nelíbilo. Obecně je fajn říct, že je tam skvělá komunita, lidi byli krásní (výjimek s nevhodným dresscode bylo opravdu minimum) a užívali si to. Asi by se nám líbilo, kdyby tam byl nějaký prostor, který by nabízel trochu soukromí. A klasika na všech barech, člověk si kupuje drink, aby tam měl alkohol… Žena si umí představit další návštěvu, tak třeba to zase někdy zkusíme. Teď bychom zase rádi dali nějakou sw ;)
Upřímně, už se mi stalo, že lidi z komunity odsuzovali swingers (i když tam ne každý chodí kvůli sexu). Poté, co jsem navštívila Alterno (v Gabriel Loci), se nepřestanu divit proč :D.

Chytla jsem partičku, co se sjela před i v průběhu akce (jasně, ofiko nejsou drogy povolené) a reálně jsem byla ráda, že jsem se jim mohla ztratit :D. Rozdával si to tam kde kdo přede všema. Do toho techno (ten typ, co sneseš asi jen na fetu) a stroboskopy. Dresscode je v porovnání s tím čajíček.

Mně se líbily kdysi eventy jako Wellcome to Hell. Ale lidé chtějí asi větší čuňačiny a bizárky. BDSM "svět" není jako býval. Ale to je na jiné téma.

Představení bylo za mě nudné a krátké, ale co už :). Jsem ráda, že jsem to zažila, mohla jsem vidět, kam se tahle scéna za roky posunula a určitě si to najde svoje příznivce.

Navíc, co jsem hodila řeč s pár lidmi, většina má BDSM jen jako zpestření. Asi jako jít do kina :))). Škoda.

Záleží tedy, co od téhle akce očekáváte.
Jasně, díky za sdílení. Upřímně, o drogách na akci nám už tu psali i jiní do zpráv. A celkově se názory dost různily, takže tvoje zkušenost asi nebude ojedinělá. Nejspíš to stejně budeme muset otestovat na vlastní kůži, abychom si udělali obrázek:D …
Taky nás to s přítelkyní zaujalo, prošli jsme web a recenze a je to lákavé, má někdo zkušenosti, jak to tam chodí ? Je to tématické, nebo spíš šukací?
Hlavně dodržte drescode, a pravidla. Případně koukněte do galerek: https://hellgalerie.cz/alterno/ lidí většinou tak odhadem 100-300. Swingers to neni, spíše play párty.
Ahoj, podle me to rozhodne stoji za to tam zajit :). Je to prakticky bdsm tematicka akce, casto provazena i program, kde jsou udelane jakoby "koje", kde je ruznej erotickej nabytek a lidi si tam hrajou/mrdaj. A nahota spada pod povoleny outfit:)
Jento neco jineho, je to samostatny zanr. Proste Hell akce. Skvele outfity, kostymy. Duni tam techno, blikaji svetla v mlue a do toho na hernim nabytku kazdy dela, co si umane. Mezi nimi korzuji dalsi. Hele -- dobry dresscode a navstiv to, to se neda popsat. Neni to SW, je to noc divoke erotiky.
To bývá vyprodané úplně hned. Nemyslím že by to byla úplně SW párty. Někdy bych to zkusil ale ty jejich drescody 🙈 latex atd. Moc doma nemám
Jojo, lístky bývají právě hnedka pryč:) A jinak, nahota bude jistě také povolený druh outfitu 😸🤫
rozhodne ano, nahota vzdy projde. A zadny strach, cloveku to za chvilku ani neprijde -- kolem se toho deje tolik divneho, ze na tohle zabchvili clovek zapomene :^)