Questo post è stato eliminato dall'utente.
No verim ze to ma uroven ked to stoji tolko penazi . Dakujem za odporucanie
Mystim Tension Lover som si kúpila pred 15 rokmi a dlhý čas bol neoddeliteľnou súčasťou mojich BDSM scén. Klienti s ním zažívali veľmi intenzívne vzrušenie, či už pri análnych, alebo vaginálnych aplikáciách. Pri práci s elektro-stimuláciou je však nevyhnutná citlivosť, presnosť a skúsenosť. Keď ju človek ovláda, dokáže vytvoriť neuveriteľne silné a kontrolované zážitky.
Súčasťou sady sú aj prílupné elektródy. Raz som mala výrazné bolesti v členku a použila som ich na seba, terapeutická stimulácia zabrala a bolesť fakt ustúpila.
Súčasťou sady sú aj prílupné elektródy. Raz som mala výrazné bolesti v členku a použila som ich na seba, terapeutická stimulácia zabrala a bolesť fakt ustúpila.
zdravím Ta . Ďakujem za zverejnenie tvojich skúsenosti s elektro stimuláciou škoda ze si tak ďaleko pravdepodobne by som Ta navštívil a využil Tvoje služby.
Veľká škoda,určite by si si elektro masáž užil .
Skús sa popýtať v tvojom okolí, možno budeš mať šťastie .
Uz som skusal aj u madam neboli to elektrody analne alebo prisavkove ale iskrenie . Prijemne ale cekom sami to zdalo malo.
Mozno nabuduce skusim nejaky invaznejsi sposob. Dakujem za odporucanie.
Mozno nabuduce skusim nejaky invaznejsi sposob. Dakujem za odporucanie.

Elektro
Zdravím Vás amatéri. Mate niekto skúsenosti z elektro stimuláciou budem rad ak sa podelíte o svoje skúsenosti alebo lekcie bdsm.