Mně se třeba ty změny líbí - jsem rád, že se na serveru maká a ořijde mi, že to má v rukou někdo, kdo ví, co dělá a snaží se používání webu zpříjemnit. Ja se těsím, s čím novým přijdou - nejvíce bych ocenil možnost vybrat náhled videa (aspoň ze tří generovaný ve stylu YouTube). 🤓👍
Par dní menu opravdu chybělo, teď je přehledné menu ve spodní liště... 😉
Stoji to za vyliž. Clovek byl na neco zvykly a ted aby hledal, kde je jake tlacitko schovane. Na pocitaci jeste ok, ale rozlozeni pro mobil je katastrofa...
Kdyz uz, tak ten ctverecek s dalsimi funkcemi mel byt nahore. Informace nahore pres pul radku o poctu kreditu nula mi je fakt k nicemu
Víte co mi přijde fakt vtipné? Je tu vlákno " Noví amatéři" deset! Let staré! A je tam úplně ten samý soufňukovy chorál jako tady ...
Tak vám vážení nevím. Jestli to není tím, že když už si na něco zvykneme, nechce se nám do nového. Taky mě párkrát něco vytočilo, ale zrovna tohle mi přijde docela v pohodě. Naopak ta ovládací lišta dole a okénka jednotlivých stran mi jsou příjemnější.
Tak vám vážení nevím. Jestli to není tím, že když už si na něco zvykneme, nechce se nám do nového. Taky mě párkrát něco vytočilo, ale zrovna tohle mi přijde docela v pohodě. Naopak ta ovládací lišta dole a okénka jednotlivých stran mi jsou příjemnější.
Ano, přesně tak, před 10ti lety tu byly přehledné, uživatelsky intuitivní a na ovládání jednoduché stránky..na tu dobu s poměrně slušnou grafikou.V té době to byly opravdu stránky "Amatéři"..a nějaké placené galerie..to se tady nenosili. Pak přišla ta změna.. intuitivní ovládání a jednoduchost s přehledností zmizela..a kvalita grafiky šla dolů na amatérskou úroveň..A ano, všichni tenkrát kňučeli.. bodejť by ne.. A teď?? Teď je to přesně stejné jako tenkrát.. grafika je teď co?? To kdo dělal? Nějaký školní projekt žáků informatiky prvního stupně?? Intuitivní ovládání vymýšlel někdo s ADHD?? A ta Vámi zmiňovaná lišta menu umístěna dole..mimo hlavní zorné pole oka..a ještě mizející... Pokud Vám tohle vyhovuje, evidentně jste autorkou protože tohle by zavrhnul každý kdo o tomto oboru něco ví.. 😎😎Ano, přes 10ti lety tu všichni kňučeli..a teď nastal další krok... bohužel je to krok zpět.. opět..
A mně to je jedno 😎 Já jen vedu diskuzi.. a odpovídám na Váš příspěvek Ohledně kňučení lidí... A Ohledně lišty dole.. znova opakuju..je to blbost. Každý markeťák a reklamní kreativec Vám to vysvětlí.. Umístění produktu.. Hlavní produkt, což je v tomto případě ovládací menu.. NIKDY nedávat pod nebo nad úroveň "zorného pole".. U telefonu, nebo všeobecně u obrazovek se jako hlavní část zorného pole uvádí střed a vrchní část obrazovky.. Takže Vy jste jedna z mála z průměru a vyhovuje Vám koukat dolů.. Vaše věc.. Většina lidí považuje za komfortnější jiné umístění.. ..
Vyhovuje. Nejspíš je to tím, že nevím, že mi to vyhovovat nemá :)) dočetla jsem text dole a hned vidím, že mám novou zprávu. Nehledě na to, že i při psaní je to pro palec přístupnější než lišta nahoře. To možná platí u počítače. Navíc když se před tím rozbalil seznam fórum povídky a další, bylo to natěsnané a často jsem se přehmátla
Katastrofa... to neni gragika, ale paskvil neumětela !
Proč nenechaji to co funguje !
A neustálé pozadavky na ověření, VIP a pod. - to uz neni svobodné medium.
Proč nenechaji to co funguje !
A neustálé pozadavky na ověření, VIP a pod. - to uz neni svobodné medium.
.... naštěstí nemám potřebu zde jakoliv inzerovat nebo cokoliv ohledně kreditů řešit.... jsem zde pouze za zábavou a pokecem..... býval jsem aktivnější uživatel s galeriemi i platbou VIP.... bohužel ti problémoví co neumí chápat psaný text urychlili mé působení zde omezit
Na mobilu jedním slovem KATASTROFA!
Tragedie 🫣 na mobilu se člověk strašně blbě dostává kam potřebuje dřív jedním kliknutím teď nejmíň 5... Kdo tohle proboha vymýšlel ?
Na mobilu uplna katastrofa, proc kdyz neco funguje tak musi prijit nekdo a cele to rozjebat... Prijde me ze je to i vice zamrznute nez se to nacte
Hrozný! Nevím jak na PC, já jedu na mobilu. Extrémně nepřehledný. Doufám, že to čte někdo, kdo v tom je finančně zainteresovanej. Protože takhle zprznit něco, co funguje, to je fakt umění.
Já ověření mám, ale i tak mě z chatu vyhazují kvůli hlášení nějakých zamindrákovaných molekul (nenapsala jsem nic urážlivého ani sprostého ani zakázaného :D)... A admini jsou tu roboti, jak jsem zjistila a rozhodně nejsou chytří, ani inteligentní. Jedou mantry divně napsaných odpovědí s chybama a nakonec si tě bloknou, když už "neví" :D. Strašný, tohle není dobrá cesta. Tedy ke konci jo.
Na inzerát je už fakt třeba ověření? Tak to už jsou moje šance nulové, dívat se na kategorii On hledá ji :D.
Jdu se rozhlížet, na jaký jiný web půjdu :D.
Na inzerát je už fakt třeba ověření? Tak to už jsou moje šance nulové, dívat se na kategorii On hledá ji :D.
Jdu se rozhlížet, na jaký jiný web půjdu :D.
Presne tak, je to tady raj pro podvodniky a honice 🙂
vcelku tragédie, pochybuji, že budou na výběr obě varianty
To se zase dalo pár hlav dohromady, a pokus o vylepšení je zase dva kroky zpátky...jako už po několikáté zde🤦♂️
Asi mám intelektuální problém. Novému designu vůbec nerozumím. Na intelektuální rozměr designéra stránek (zejmena pro mobil) prostě nemám ať je jeho intelekt kdekoliv. Tedy směrem nahoru a nebo dolů. V mobilu, kde je věřím většina uživatelů, je to téměř nepoužitelné. Prosím... opravdu prosím o opravu směrem k původnímu designu!
Katastrofa... stejný jak v obchoďáku... když něco funguje ,tak to poserem 🤦🏻
Dvacet znaku minimalne, je to tak
(edited)
(edited)
Kdo to vymyslel??? Chci jména!!! Taková obludnost.
Hrozné nic tu nejde najít zkusím to tu třeba za nějaký čas pokud se to vrátilo do normálu já tu nic nechci hledat
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mobilní verze webu strašná.
Funkce nebyly přidány žádné. ( Trěba search nezobrazuj profily s přihlášením více než X dní)
Ale GUI zkurvili, co mohli. Ikona, která byla nahoře je dole a opačně. Co šlo udělat na jeden klik, je na 2+ kliků.
Místo abych viděl seznam lidí v chatu, tak pop up bublina, ve které skroluju jak debil. Pak ji musím zavřít.
Stejná developerská verbež jako Windows - any se zdálo, že mají novou verzi, tak předkládají menu, ale reálná změna funkcionality - nula!
Kdyby to šlo, chci vrátit peníze za VIP a jdu doprdele. (edited)
Funkce nebyly přidány žádné. ( Trěba search nezobrazuj profily s přihlášením více než X dní)
Ale GUI zkurvili, co mohli. Ikona, která byla nahoře je dole a opačně. Co šlo udělat na jeden klik, je na 2+ kliků.
Místo abych viděl seznam lidí v chatu, tak pop up bublina, ve které skroluju jak debil. Pak ji musím zavřít.
Stejná developerská verbež jako Windows - any se zdálo, že mají novou verzi, tak předkládají menu, ale reálná změna funkcionality - nula!
Kdyby to šlo, chci vrátit peníze za VIP a jdu doprdele. (edited)
Taky jsem asi 4x restartoval, než mi došlo, že závada není na mém přijímači. Strašný.
Já jsem neskutečně nasranej, proč měnit prvotní základ na který jsou všichni zvyklý. Doufám že ten co to vymyslel byl jen v jiném stavu a probudí se z toho. Vše bylo po ruce a 100% přehledné. Zprávy na jedno kliknutí teď dvě chat seznamka vše naprosto jednoduché. Koho napadá něco co funguje menit k horšímu? Chápu inovace, sle ne k horšímu!!!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Souhlasím. S novým designem jsem v poho až na jednu maličkost - návštěvy ponechané u zpráv byly z UX pohledu imho funkčnější, posunul bych ma mob verzi dolu take

Nová grafika
můžu se jen tak orientačně zeptat co říkají ostatní na novou grafiku a uspořádání webu???