Mne je to jedno bo na fotky/videa nevidim, ale asi by se mi nelibilo kdyby napr. ma partnerka natacela analek, ale se mnou ho nechtela delat napr. Stejne kdyby to nedejboze sklouzlo k nejakemu setkani.
Já osobně proti tomu nic nemám, když to bude jen focení bez sexu s jinými. Beru to tak, že někoho to vzrušuje, vzrušují ho ty komentáře, což není nic proti ničemu. Další věci je, že by měla být zachována anonymita, takže bez rozeznání obličeje, aby nikdo nemohl říci, to je ona.
Reaguji Předem se omlouvám ale člověk je tvor který je na nejvyšším žebříčku potravního řetězce na naší planetě tudíž by se měl Dle mého názoru chovat tak kde jeho výše inteligence je daná evolucí tím chci říci že intimita a lidskost je velice úzkoprsá ale řád by měl mít každý tvor a povinnosti inteligence je vážit si své bližního jako sama sebe tudíž jsou věci které jsou základním půjdem který však byl již evolučně zanechán prvopočátku lidskosti Ba naopak by měl člověk začít vnímat druhého s úctou poznáním a bez rozdílu jsou věci které jsou jen půdy ale člověk je nejmoudřejší tvor na zemi který by se měl podle toho také umět chovat přizpůsobit a vybočovat a vážit si Kam se v evoluci dostal tudíž je špatnost někoho předvádět jako zvíře v Zoologické zahradě ale měla by být lidská podstata znovu přizpůsobená k soužití společnému neboť člověk chce redukovat faunu i Floru ale sám sebe není schopen řídit v řádu který by měl sám nastolit pro společný život v naší zemi s naším mi soukmenovci s naším živočišnou říši které jsme my součástí Vše je dovolené ve stanovených hranicích které nejsou proti lidskosti děkuji
Osobně , sdílení fotek nebo video sexu se svojí ženou by mi nevadilo , ale sdílet ji v posteli bych nechtěl .
Podívejte jak dopadl Rajchl. Nejhorší jsou ti co to odsuzují, ale sami to také dělají.
Rajchl je lidské prase a dobytek.Jsou to dvě věci dohromady! Proč si bral do huby druhé a sám je dobytek který se neštítí ničeho..Pes by po něm neštěkl..
Prasata a dobytek živý celý národ. Horší by bylo, kdyby byl člověk.
My se k tomu zrusit partnersky nick a zalozit zensky a dat vetsinu materialu dostali postupne kvuli tomu, ze nam tu kradli obsah a vydavali ho za svuj, dokonce tu admini opakovane schvalili nekomu galerii s fotkama co jsme meli na profilu uz roky. A s tim at zena ukaze prsa jsem prisel ja, ikdyz tenkrat zadarmo.
Veřejně to asi nikdo nepřizná. I já bych veřejně zvolil spíše vyhýbavou než přímou odpověď, abych nemusel lhát a přitom nemusel přiznat, že bych s tím za určitých okolností neměl problém. A proč? Myslím, že většina lidí by to nebyla schopna pochopit a o nějaké odsuzující názory bez ochoty a snahy naslouchat, přemýšlet atd. fakt nestojím. To je opravdu lepší tvářit se neutrálně a mít klid.
Pokud je vše dobrovolné, bez nátlaku a ne z nouze (tím myslím, že když už za odměnu, tak ne z nutnosti), tak mě to nevadilo. Pokud je i rodina, tak kvůli dětem (těch se nikdo naptal na souhlas, zda by jim to vadilo či ne - že?), tak kvůli nim bych vyžadoval maximální obezřetnost ohl. ochrany identity. Což u prezentací za finanční odměnu bude jistě problém - č. účtu a další osobní údaje... Shrnu-li to, obecně s tím za výše uvedených podmínek problém nemám a se ženou s takovými zájmy bych neměl problém být. Budu-li mluvit za sebe, mě by taková tvorba jen tak pro radost bavila. Do vztahu by vnesla jiskru vášně a touhy.
Kdyby mi to dělala za zády, nebo mě do toho nechtěla zapojit, asi by mi to vadilo. Jinak kdyby mi o tom řekla a dělali bychom to společně, neviděl bych v tom žádný problém. Naopak by to byla další společná párová aktivita.
Tomu se říká najít tu pravou polovičku. Když na tom pracujete oba, tak z toho máte požitek oba.
Takže odpověď je, že když je do toho ten partner zapojený, je to jako společný koníček, tak proč ne🙂 Jsme přece jen na erotické stránce a lidi tady praktikují mnohem extrémnější věci.
Takže odpověď je, že když je do toho ten partner zapojený, je to jako společný koníček, tak proč ne🙂 Jsme přece jen na erotické stránce a lidi tady praktikují mnohem extrémnější věci.
Tak můj názor je takovej, dříve nebo později se to okolí dozví pak začnou problémy. Třeba čtyřkolka v jedné galerii, začne to v hospodě. Hele viděl jsi Novakovo strou? Ten to řekne dál, doma ženě ta v práci a náhle to vědí děti. A to už nejde o fotky ale tvoje máma je kurva Pepíčku a Aničko. Ano toto spousta lidí chce. A pak samozřejmě se dá domluvit že vše bude diskrétní tak tomu snad nevěří nikdo. A teď vy co píšete že je to super, stále to chcete? Já s kámoškou měl takové peklo pro pár fotek že si to neumíte představit. Ona tenkrát dělala ve školství a musela odejít, tak šup hlavy dubové jdeme na to. A teď trochu jinak, napadlo vás někdy kde končí vaše fotky které pošlete na odpověď inzerátu kde je napsáno bez fota obličeje a postavy nečekej odpověď? Nezdá se ti někdy že se lidi ve tvém okolí tak nějak divně usmívají, já toto zažil a pokud chceš zažít fakt vzrůšo tak šup šup. Jo a tím že potom něco odstraníš nic nemeniš, vždy to někde je a čeká na super okamžik. Tik tak tik tak
Pro Ttmm. Vážený pane přečetl jsem si Váš příspěvek kde několikrát zmiňujete kde člověk stojí v potravním řetězci. Teď jsem teda v tomto ohledu moudřejší, ale nějak jsem nepochopil co jste tím chtěl světu říci. A mám jednu otázku která mi vrtá hlavou, a to proč jste svůj příspěvek nenapsal na konec vlákna,tak jako spousta zdejších. Pro lepší představu, mám něco k tématu a chci reagovat sjedu úplně dolů a píšu co mám na srdci. Takto je v tom chaos nezdá se Vám? A otázka mimo téma, o jaké technice nebo dovednosti se zmiňujete ve Vašem profilu. Děkuji za odpověď.

Vadí, či nevadí?
Ahoj, mám na vás prosbu. Jak víte, spousta dívek – ať už na této nebo jiných stránkách – dnes běžně prodává svou tvorbu (fotky, videa apod.).
Má otázka zní: Vadilo by vám, kdyby se dívka věnovala tomu, co dělám já, tedy ukazovala se na internetu (ať už za peníze, či ne)? Dokázali byste s takovou ženou žít, být ve vztahu nebo s ní mít dokonce rodinu? Napište mi svůj názor.
P.S. Já sama mám rodinu i manžela a manžel mě fotí , natáčí a upravuje fotky.