A kdo by pujcil manzela nam?
Ahoj mě také vzrušuje když si můj užívá s jinou ženou předemnou je to úžasný zážitek a také mě vzrušuje když si můj užívá s jinou ženou a potom mi vypráví jaké to bylo a co spolu dělali. Přála bych si mít tento zážitek častěji.
To je jedna z nejbeznejsich fantasii a libustek :)
Zazila jsem to na obe strany a oboji muze byt moc hezke.
Ja mam ted partnera, ktery ma daleko radeji se divat jak jsem s jinym (pro nej nejlepe se dvema) nez sukat.
Me se take libi, kdyz mu treba jina kouri nebo ji suka.
Je ti fajn a nikomu to nic neudela. Takze smele kupredu :)
Zazila jsem to na obe strany a oboji muze byt moc hezke.
Ja mam ted partnera, ktery ma daleko radeji se divat jak jsem s jinym (pro nej nejlepe se dvema) nez sukat.
Me se take libi, kdyz mu treba jina kouri nebo ji suka.
Je ti fajn a nikomu to nic neudela. Takze smele kupredu :)
Líbí se mi to samé 😀 ráda přítele sleduji s jinou a nebo mu ji přidržuji 😁
Máme to úplně stejně jen s rozdilem že já zas rád pujcuji manželku a koukám na ně nebo ji držím za ruku
Šťastnej to manžel 👍
Velmi zajímavá reakce na situaci - donutit ho ošukat ženskou ve své přítomnosti, aby ukázal, jaké má teda koule a převzít tak kontrolu a vlastně se tak vrátit do hry. Asi by to stálo na větší diskuzi.
Muzeme se dívat spolu kdyz si ma žena a tvuj muž sednou. 😁

CHCI PUJCIT MANŽELA JINÉ ŽENĚ
Zdravím všechny :)
Od okamžiku, kdy mě můj ex podvedl, tak jsem bojovala s různými pocity ( jestli nejsem úchyl 😆🤭) vzteku, zklamaní, ale zároveň i se vzrušením při představě jak to dělá jiné ženě. Skončilo to tím, že jsem svému ex za nevěru samozdrejme vynadala a pak nam koupila slečnu do trojky. Kdyz ma koule to dělat jine za mými zády, tak ať ji to udělá i přede mnou 🙈 Zároveň jsem si to chtěla poprvé vyzkoušet se ženou. No dopadlo to tak, ze nejvíc vzrušena jsem byla z okamžiku kdy jsem sledovala ex s jinou.
Mate s tím někdo zkušenost? Nevíte jak se u ženy nazývá tahle “úchylka” ? ;)