Tak zrovna ti sem rozhodně nezavitaji 😅 já už to vzdal s označováním příspěvků ve špatné kategorii... Většinu admini neřeší... Kdyby tak aspoň šlo tyto "nepřesné" uživatele ignorovat, aby se nezobrazovali... Jediná opravdu užitečná věc, za kterou bych byl ochotný si zaplatit vip, ale bohužel...
Mně vždy přijde "učinili jsme opatření"... Ale reálně se většinou nic nestane, pokud to není zrovna chlap...
Naše zkušenost když jsme na to upozorňovali kdysi před lety je spíše opačná.Ještě se nám tu dost často dostávalo urážek a posměchu,že si máme hledět svého a neupozorňovat na to. Ale čemu se tu člověk chce divit,vždyť se to tu změnilo vyloženě v placenný OF web kde se už obchoduje se vším a nad spoustou věcí se přivírají oči...
Prosím kde můžeme kontaktovat admina nejde nám vložit inzerát nevím proč. Inzerát jsme měli vymazali jsem ho a chtěli vložit nový a už nám to nejde chtěli bychom vědět proč .galerii i videa máme

Bordel v seznamce
Prosíme všechny Páry,pokud hledáte ženu do trojky,dávejte to do Pár hledá Ji a ne do Ona hledá Ji! Ikdyž už admini na to serou,nedělejte v seznamce bordel,jen na prvé straně je několik inzerátů které přímo přiznávají že jsou Pár a hledají ženu do trojky 😉 Víme že tohle je jen kapka v moři problémů tohohle serveru,ale i tak...