Když vidím ty videa, tak máš tak 18;-)))) To si nesmíš objednávat metr odněkud z wishe 🤣🤣🤣🤣
No 26 to neni určitě 😂 to by mě zajimalo jak si někteří měří penisy když napišou přes 20 a ve finale to je o 10 meně 😂 nechapu co si tim dokozujou 🤷🏽♀️ ne každá chce/potřebuje přes 20 a kdyby měl 26 tak by to tu babu spiš rozervalo 😂
Aneb jak na sebe upoutat pozornost no 😁
Aneb jak na sebe upoutat pozornost no 😁
A jã furt odkud ty ženské běží,a ony od Pavla.
uprimne vime to oba, nebude nouze. Pak jen napis sem dodatek , na jaky party v jakym klubu budes (doporucuji sw desire kde je vstup i pro muze (konkurence bude eliminovana), oni si te najdou , ver mi :-D. Myslim, ze bude razem plno a vsichni se o tebe poperou, takze si vezmi prasky + vizitky at se domluvite na nekdy priste. Takze hodne zazitku. 👍👍👍
Tak já bych si klidně půlku vzal a budem mít oba akorát.
A teď tu o karkulce...
Já, ač průměrně vybaven, jsem měl zamlada podobný problém. Když jsem zatáhl ženskou do postele, vydržel jsem ji šukat celý víkend, s občasnou pauzou na zdřímnutí, jídlo a ostatní tělesné potřeby. Všechny vrstevnice se na mne kvůli tomu vykašlaly. Pálila je pipka a vaginální žlázy přestaly mazat. Vyhovoval jsem ale ženě o 19 let starší. Ta byla spokojená. Já bych v žádném případě nešel na operaci kvůli možné dysfunkci. Do postele doporučuju vždy potmě, aby ho neviděla a hned neutekla. Šukal bych žaludem na krajíček a velmi opatrně zkoušel hlouběji. Ty které si zvyknou nebo ji mají větší, samozřejmě nadoraz! Přeju hodně úspěchů.
(edited)
Mě zas jednou mamka na mou otázku proč to nedopadlo kdysi s prvním partnerem? Ona: no víš jak se říká, že i s malým kašp. se dá dělat velký divadlo?! Tak nedá 😃
A ještě když chlap řekne: zatím si žádná nestěžovala tak my ženy víme ne? 🤭
Tak oko není ♦️ jak se říká takže to vidí každej ne, že tolik tam ten chlapec nemá!
A ještě když chlap řekne: zatím si žádná nestěžovala tak my ženy víme ne? 🤭
Tak oko není ♦️ jak se říká takže to vidí každej ne, že tolik tam ten chlapec nemá!
Taky jsem jednou nechtě odposlechl: Bavily se dvě kamarádky. Jedna nadzvedávala sluneční brýle a ukazovala modré stíny pod okem. Druhá: "Týjo, hustý! Proč se na něho nevysereš?" Brejlatá: "Když on ho má tákhle velkýho!" a doplnila to gestem rybáře, jak velkou chytil rybu.
zrovna tohle jsem včera konzultoval s přítelkou, mám menší rozměry.
Tvůj tzv problem by spousta žen považovala za výhodu.
A ta úzká, mělká se rychle roztahne, prostor tam je.
Jen musíš pomalu a opatrně, nebýt sobec.
Tvůj tzv problem by spousta žen považovala za výhodu.
A ta úzká, mělká se rychle roztahne, prostor tam je.
Jen musíš pomalu a opatrně, nebýt sobec.
A můžu ho vidět ? 🤔🤔 už včera jsem měla konflikt s jedním bigdick… 🤭🤭 který nebyl ani velký ani tlustý jak sám tvrdil 🙈
A proč přemýšlíš nad operaci ? Co je to za nesmysl 🤔 (edited)
A proč přemýšlíš nad operaci ? Co je to za nesmysl 🤔 (edited)
😆😆👍
slušný máš 100bodů

Problém s velkým
Je opravdu pro ženy problém až tak moc velký že utíkají když vidí ten můj 26/7 cm mám s tím dost velké problémy a přemýšlím nad operaci