Nikdy se hlavne nenutit do neceho co se ti samotne nelibi. Na silu to neni ani ono. Nejlepsi rada je, mluvte spolu o tom a tak nejlip se sladite co mate oba radi a hrajte si :-)
Já bych řekl, že to musí tak nějak vyplynout ze situace a případně i z toho konkrétního vztahu, z typu těch dvou lidí, z toho jak jsou eroticky založení. Romanticky založeného snílka vyděsíte, když mu řeknete, aby mrdal, ale naopak ho navnadíte, když použijete jemnější slovnik. A opačně to bude u vášivého "živočicha". Na každého funguje něco jiného, je to jako chemie. Někoho vzrušuje stenání a nic víc, někoho ticho, tma a prožitek samotný a pro někoho je rajcovní používání vulgarismů, protože to považuje za koření při sexu. Znáte to, 100 jazyků, 100 chutí. Důležité je vnímat reakce toho druhého na "signály" a taky, pokud jde o dlouhodobější vztah, nebát se otevřeně mluvit... Máte-li přítele, zkuste se ho zeptat...
Sprosťárny ano ale ne ty čuráku spíš st4v mi ho tam a tam jezdí mi tam a tam st4v mi hodí zadečku ...
přesně tak, neboj se.
Ukaž mu svůj popisek v profilu.
"Ahoj hledam muze z Olomouce klidne mladsiho s poradnymi svaly na sukani"
O vzrůšo bude postaráno, a nejen v posteli
Je potřeba psát pohádku do fóra?
Další pokus o zviditelnění profilu?
Občas udělám chybu, když něco, někam píšu.
Ale ty píšeš, jako extra tatarka. (edited)
Ukaž mu svůj popisek v profilu.
"Ahoj hledam muze z Olomouce klidne mladsiho s poradnymi svaly na sukani"
O vzrůšo bude postaráno, a nejen v posteli
Je potřeba psát pohádku do fóra?
Další pokus o zviditelnění profilu?
Občas udělám chybu, když něco, někam píšu.
Ale ty píšeš, jako extra tatarka. (edited)
Tak bez těch zdrobnělin, udělej se mi do pusy? Spíš si uvědomit že to není nic špatného ale samozřejmě záleží i na povaze pokud se člověk chová 90 procent času jako stydlivý a pak najednou takhle tak chápu že to muže může překvapit a vyvést z rovnováhy.Tim neříkám že chyba je na vaši straně.

Sexualni pobidky
Prosim poradte jak mam mluvit s pritelem at ho to vzrusi… v posteli… co rikate muzovi?
Treba sukej me, pridej apod