Je to jednoduché, vysvléknes se, vezmeš si ručník, vysprchuješ se a jdes do tepla. Tam si dás ručnik pod sebe aby se pot nevsakoval do lavice. Až budeš dostatečně nahřátý, vylezeš ven, opláchneš ve sprše pot a pak skočíš do bazénku. Potom jdeš ven a vydržíš co půjde. Následuje pohoda v odpočívárně a další dvě tři kolečka úplně stejně.
Napsal jsi to nejlépe kdy jsem kdy viděl 😀. Pro člověka co jde poprvé je důležitý tohle vědět, vysvětleno pěkně po lopatě. Mělo by to ale být napsáno před každým vstupem…to by se pak asi moc nedělo ze tam lidi přijdou v plavkách nebo ze sedi bez ručníku holou prdeli na prknech 😀
Je tam horko. .
Podle věku uvedeného v profilu to není žádné ucho. Zřejmě tedy zvládne napsat dotaz na strejdu Googla stran správného saunování.
Ale dotaz píše sem, tak si asi přečetl chování místních nadrženců v saunách. A myslí si, že tam na něj čeká spousta krásných žen. A neví, jestli bude hned šukat

Ale dotaz píše sem, tak si asi přečetl chování místních nadrženců v saunách. A myslí si, že tam na něj čeká spousta krásných žen. A neví, jestli bude hned šukat
Krásné ženy tam občas bývájí, stalo se mi v Saunii v Brně, sedla si luxusni samice proti mně a roztáhla nohy, že jsem viděl až do krku. Musel jsem to hodně rozdýchávat aby se nepostavil.

Poprvé v sauně
Ahoj, chci vyrazit do Sauny ale ještě nemám zkušenost se saunou. Potřebuji zaručit.